ebbe teljesen egyet értek.. nagyon rosz lesz.. de hát ennek is meg kell történnieVaratrix írta:Átigazolások ide vagy oda, nekem nagyon fog hiányozni a régi barca. Kaptunk tőlük mindent örömöt, csalodotságot eggyaránt. Remélem úgy sül el ez az átigazolási szezon hogy pár év múlva a jövő évi Barcát sírjuk vissza.
http://www.youtube.com/watch?v=W5r1npU3 ... re=related
Viszlát Régi Barca!
Hajrá új Barca!
Barça Igazolások 2007-08
- Varatrix
- Director del Fútbol
Átigazolások ide vagy oda, nekem nagyon fog hiányozni a régi barca. Kaptunk tőlük mindent örömöt, csalodotságot eggyaránt. Remélem úgy sül el ez az átigazolási szezon hogy pár év múlva a jövő évi Barcát sírjuk vissza.
Viszlát Régi Barca!
Hajrá új Barca!
Viszlát Régi Barca!
Hajrá új Barca!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varatrix 2008.05.15. 19:35:27-kor.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Ezzel vitatkoznék. Mind a ketten jól játszottak, de szerintem Xavi rég volt ilyen jó formában.Blaugrano írta:Nem szívesen hagyom ki Xavit, de sztem Iniesta idén jobb volt...tenkl írta:Milito csak akkor csere, ha sérüléséből felépülve nem lesz formában. Xavit meg nem szabad kihagyni a kezdőből, Iniesta hejére, vagy egy 4-4-2-es felállásban kéne j
tszani.

Örök kedvencek: Messi, Xavi, Toure, Marquez, Piqué
És?gonosz írta:Xavi csere????![]()
Xavinak és Iniestának ugyanaz a posztja, szerintem rotálni kellene őket. Így nem fáradnak el annyira, és ez nagyon jól tud jönni a tavaszi hajrában.
Bár nem tudom pontosan Blaugrano hogyan gondolta, de mivel 11 embert lehet csak írni és sztem egyszerre nem jók a pályán...

Nem szívesen hagyom ki Xavit, de sztem Iniesta idén jobb volt, Lucho-t meg azért nem hagynám ki, mert az ő távoli lövéseire szükség lehet,vmint alapból egy jó játékos. Persze a játékos formájától is függ h kezdő v nem.tenkl írta:Milito csak akkor csere, ha sérüléséből felépülve nem lesz formában. Xavit meg nem szabad kihagyni a kezdőből, Iniesta hejére, vagy egy 4-4-2-es felállásban kéne j
tszani.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Blaugrano 2008.05.15. 19:26:09-kor.
Força Barça!!!
-
- Jugador del Barça
Van egy érdekes dolog.Ronaldinho átigazolása most valahogy a háttérbe szorult.Vagy csak én látom így?
Palacio ügyét sztem hagyjuk, baromság.
Remélem lecsapunk Van der Vaart-ra főleg h Deco már tuti megy.
Szélsőkről tényleg nem esik sok szó mostanában... bár idő még van, és a háttérben is dolgozhatnak. De én annyira tudnék örülni David Silvának...
Így kb. az lenne a helyzet, mint anno a Ronaldinho - Eto'o - Giuly trió szereplésekor. És Marci is rövidíthetne az aláírásán.
Azaz lenne széljáték. Alves megoldaná a jobb oldalon, Silva pedig a balt tudná meghúzni. Messi meg cselezhet a kapu felé.
Amúgy ezt a VdV-sztorit hova lehetne tenni? Mert ugye az anyja katalán, ő távozik a Hamburgtól és szeretne is ide jönni... de a Barcát mennyire érdekli?

Így kb. az lenne a helyzet, mint anno a Ronaldinho - Eto'o - Giuly trió szereplésekor. És Marci is rövidíthetne az aláírásán.

Amúgy ezt a VdV-sztorit hova lehetne tenni? Mert ugye az anyja katalán, ő távozik a Hamburgtól és szeretne is ide jönni... de a Barcát mennyire érdekli?
-
- Jugador d'estrella
Xavi csere????Blaugrano írta:...............................Valdes.......................... Csere: ?
......D.Alves.....Puyol.....Garay.......Abidal...... Csere: Milito,Marquez ....??
.............Lucho......Touré.......Iniesta............. Csere: Keita, Xavi![]()
.............Messi......Henry.......Benzema.......... Csere: Bojan ....?

Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
- Capon
- Llegenda del Barça
Hát nekem ennek a névnek a hallatán (Rodrigo Palacio) nem sok minden jut az eszembe. Nem tudom hova tenni.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Milito csak akkor csere, ha sérüléséből felépülve nem lesz formában. Xavit meg nem szabad kihagyni a kezdőből, Iniesta hejére, vagy egy 4-4-2-es felállásban kéne jBlaugrano írta:...............................Valdes.......................... Csere: ?
......D.Alves.....Puyol.....Garay.......Abidal...... Csere: Milito,Marquez ....??
.............Lucho......Touré.......Iniesta............. Csere: Keita, Xavi![]()
tszani.

Örök kedvencek: Messi, Xavi, Toure, Marquez, Piqué
...............................Valdes.......................... Csere: ?
.............Lucho......Touré.......Iniesta............. Csere: Keita, Xavi
.............Lucho......Touré.......Iniesta............. Csere: Keita, Xavi

Força Barça!!!
Emlékesztek arra a hírre h vmijen lista "kitudódot"?Az a lényeg h azon Zambi és DECO is maradott volna.És Touré,Henry ment volna.Na erről ennyit. 

- noname
- Llegenda del Barça
Hát alakulnak a dolgok.Keita sztem is kivá választás.Nem kerül sokba,még sok jó év van benne, hozzászokott a spanyol bajnoksághoz és elfogadja a padozást is.Piqueről már írtam h naon fogok neki örülni.
Úgy néz ki h Alves is összejön
még egy kiváló választás!
Most én abból indulok ki h ezek a vételek összejönnek, most jöjjön a többi.
Még kell Garay(ha Marquez elmegy), egy irányító(VdV) Egy széső(akiről eddig elég kevés szó esett, bár van egy olyan érzésem h végül Mancini lesz a jelölt, aminek örülök, hiszen tökéletesen passzol a játéka spanyolhonhoz.)
És akkor ott van a nagy kérdés: Etoo
ez majd idővel elválik.Ha elmegy, akkor sztem mindenképp Benzemára fog hajtani a vezetőség!
Úgy néz ki h Alves is összejön

Most én abból indulok ki h ezek a vételek összejönnek, most jöjjön a többi.
Még kell Garay(ha Marquez elmegy), egy irányító(VdV) Egy széső(akiről eddig elég kevés szó esett, bár van egy olyan érzésem h végül Mancini lesz a jelölt, aminek örülök, hiszen tökéletesen passzol a játéka spanyolhonhoz.)
És akkor ott van a nagy kérdés: Etoo

A Fifa egy szégyen
- Attya
- Jugador d'estrella
Hát most pozitívan csalódtam Alves-ben! Nagyon szimpatikusan és okosan válaszolt minden kérdésre az interjúban! Remélem minden pénzt +ér a klubnak, mert sztem őt a legfontosabb most +szerezni! Olyan hajtás és küzdés van benne, h ez magával rántja adott esetben a csapatot és a közönséget is!!! Borzasztóan fontos lenne +kaparintani! Forca Barca!!!!
"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
DECO
- Varatrix
- Director del Fútbol
Hát sokan lehülyéztek engem amikor, Keitat mondtam vkp posztra Touré mellé természetesen, hát mégis nekem lett igazam, szerintem átigazol és én örülök.
Alvest én már lelki szemeimmel barca mezben látom.
Eto'o helyére hozni kéne Villat.
Védőnek jöhet még: Lahm, Garay.
És irányítónak én Lampardot szívesen látnám.
Alvest én már lelki szemeimmel barca mezben látom.
Eto'o helyére hozni kéne Villat.
Védőnek jöhet még: Lahm, Garay.
És irányítónak én Lampardot szívesen látnám.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Igen, én is ezt érzem. Azért amíg egy másik klub játékosa, nem feltétlenül pózol egy másik csapat mezével. Ez jelzésértékű lehet. Laporta kezében a megoldás kulcsa. Remélem, él is vele.Fernando írta:Örülök neki, hogy Alvés azért errefelé kacsintgat elég erősen. Sejtet valamit amit ő már tud, de mi még nem

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Felettébb szimpatikus és úriemberi Dani Alves nyilatkozata. Ő KELL NEKÜNK, RÁ VAN SZÜKSÉGÜNK! Mindenki más erre a posztra csak vészmegoldás lenne, akkor inkább maradjon Zambi. Bármi legyen is az ára, el kell menni a végsőkig. Emberileg is nőtt a szememben.

- Fernando
- Llegenda del Barça
Örülök neki, hogy Alvés azért errefelé kacsintgat elég erősen. Sejtet valamit amit ő már tud, de mi még nem 

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- visca el barca
- Presidente del Barça
vicces lesz ha deco helyére hoznánk palaciot...
aki abszolút nem ismeri gondolom rögtön az az első kérdése, hogy hogy lehet az, hogy ha ekkora ász, mért van még 26 éves korában is argentínában...
aki abszolút nem ismeri gondolom rögtön az az első kérdése, hogy hogy lehet az, hogy ha ekkora ász, mért van még 26 éves korában is argentínában...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

gratLos Banditos írta:Zambrotta + R10 3 35-40 millió € már reálisabb, de még úgyis megérné nekünk. Mindenestre nemhiszem, hogy leigazoljuk a brazilt.
hétezer
Mellékesen elmondhatnátok végre miért érné meg?
Szerintem 1 játékos sem ér ennyit, Kaka meg pláne nem.
-
- Barça B
Most olvastam a nemzetisport oldalán: A spanyol AS című lap szerint a Barcelona megegyezett Rodrigo Palacióval, akit a Boca Juniorstól szerződtetnek!!! Legalább nem befutott sztár