Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt birom, h ezen a fórumon nagyon okos emberek vannak...Honnan a ....ból tudod, h az Inter is benne volt a botránybanboixosnoisbarca írta:Arról beszélek amikor kizárták a Juvet a Milantól meg elvettek "1-2" pontot.Az Inter ugyan olyan mocskos volt az ügyben csak sikerült kimászniuk valahogy...Ez nem igazán tetszett nekem.Ráadásul Ibrahimocsöcs is rátett 1 lapáttal amikor oda igazolt!
Amikor a Juveba ment.ezt nyilatkozta:Mindig ez volt az álmom,h itt játszhassak.
Az Internél mit nyilatkozott?ugyan ezt!S...fej tiszta nevetséges volt
Már bocsi, de én milyen botrányról maradtam le az Internél?boixosnoisbarca írta:Sztem Alves a világon a legjobb a posztján,bár én se sok Inter meccset nézek mert utálom őket,a botrány óta!
Az lehet, hogy képesek rá (ezzel a garnitúrával nem csoda).darmian írta:Minden meccsen? ugyanmár, azért mondják legtöbben mindig, hogy a Milan képes a legszebb focit játszani Olaszországban... Két fordulóval ezelőtti Udinese elleni meccsen is csak tördelték a játékot az első gól után? Az már tényleg gusztustalan volt.Dave87 írta:Szörnyű csapat ez a Milan.
Szerezni valahogy, valamikor EGY és csakis EGY gólt, aztán tördelni, tördelni, tördelni, meg mindent elrúgdalni...meg sem próbálnak játszani. Egy ekkora csapatnak, ilyen támadókkal ezt kell csinálnia minden egyes meccsen?
Antifutball, gusztustalan!
Kaká meg vérprofi volt. Nagyon jól kezelte ezt a helyzetet, szerintem marad.
Minden meccsen? ugyanmár, azért mondják legtöbben mindig, hogy a Milan képes a legszebb focit játszani Olaszországban... Két fordulóval ezelőtti Udinese elleni meccsen is csak tördelték a játékot az első gól után? Az már tényleg gusztustalan volt.Dave87 írta:Szörnyű csapat ez a Milan.
Szerezni valahogy, valamikor EGY és csakis EGY gólt, aztán tördelni, tördelni, tördelni, meg mindent elrúgdalni...meg sem próbálnak játszani. Egy ekkora csapatnak, ilyen támadókkal ezt kell csinálnia minden egyes meccsen?
Antifutball, gusztustalan!
Én nem nagyon. Inkább a City, mint a madrid. Ennek ellenére sajnálom szegény flótást, remélem jól alakul a jövője majd!Sanama írta:Nyert a Milan. Kakát sajnálom azért. Nagyon akart,de nem tudott betlálni. a szurkolók tüntettek,és a meccs végén az arcán nem volt valami őszinte a mosoly
Szerintem a Milan elfogadja az ajánlatot érte,a fiatalítás miatt. 100-120milio euróból nagyon sokra telik,és ez fog dönteni szerintem. Kaká helyett tudnak oda vinni 3-4 26-28év körüli elég erős játékost.
Majd meglátjuk. Sajnálom azért,hogy Kakát nem láthatjuk a BL-ben,ha elmegy illetve,hogy a City az a hely ahova megy. Sokkal szivesebben láttam volna egy Madridban akár,vagy valami élcsapatban.
Vicces...Boixos írta:
ismerve a milan átlagéletkorát, sztem del pierora gondolt.
A Stadler...Fernando írta:300 milliárd fontot fizetett érte egy magyar paraszt.
Ezt honnan vetted?Ricsi_K írta:hmm.. Kaká eligazolt manchester citybe 110 millio-ért... robinho révette h menjen
ezt honnan veszed tudod vagy valamiRicsi_K írta:hmm.. Kaká eligazolt manchester citybe 110 millio-ért... robinho révette h menjen
hm? honnan szedsz te ilyen nagy híreket?Ricsi_K írta:hmm.. Kaká eligazolt manchester citybe 110 millio-ért... robinho révette h menjen
Moggi jobb lenne ha befogná a pofáját.A juvetusnál csak a vak nem látta,hogy csalnak.Nem tagadom,hogy a többi nagy csapatnál sem minden tiszta,de én az ő helyébe inkább kussolnék,budos csalo patkany.Etooka írta:Borul a bili..˙
Nem tudom,mit higgyek...Nagyon kesze-kusza arra fele minden...Mindenki mást mond, ráadásul teljesen mást,mint ami a valóságban történik...
Mintha csak Magyarországon történne mindez
Ezt a nagyképű majmot.Szegények,potyognak a könnyeim,komolyan.S még el is hiszi,amit mond.Szégyen ez az ember.nso írta:Azt sem tagadta ugyanakkor, hogy a Juventus is ezen klubok közé tartozott, bár azt hozzátette, hogy a torinóiak nem tartottak igényt bírói segítségre.
„A Juve egyszerűen feldühítette a többi csapatot azzal, hogy túl sok trófeát gyűjtött be. Tíz év alatt szinte mindent megnyertünk, és ezt korlátozott anyagi lehetőségekkel tettük” – mondta Moggi, majd azzal folytatta, hogy a torinóiak javára elkövetett játékvezetői hibák koránt sem voltak olyan szemet szúróak, mint a mostani „bakik”..
Hát ne is, mert 2 piroslap és fel kell adni a meccset!bali 15 írta:Annak azért örülök hogy Maradona alaposan figyeli az Európai footballt.
Alaposan végzi a feladatát. Nagyon lelkes.![]()
Látszik rajta azért hogy nemigazán akarja azt hogy Messiről vagy Agueroról szóljon az egész ARG válogatott .