Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mtiliga nagyon jó játékos, 2 meccsre kigolyózta roncikát iscsdewl írta:hali! ők talán hiányoznak:levproff írta:Hali mindenkinek!
Lenne hozzátok egy kérdésem.
Megtudjátok nekem mondani, hogy a Malagából kik a sérültek és az eltiltottak?![]()
Előre is köszi!
(Google nem a barátom.)
Santamaria
Rosario
Ripolles, Jordi Pablo
Mtiliga, Patrick Jan
Gamez, Jesus
Apono
ezek közül valaki jó játékos ,mert én egyiket sem ismerem?
Teljesen egyetértek a Yaya val kapcsolatosan!! Jácccatni kell!! Elöl visszont remélem hogy Henry jáccik, mert végre múltkor gólt lőtt és ez hátha lendületet adna neki!!Barcaman14 írta:Ez a meccs vízválasztó lehet! Ma sikerülhet kikecmeregni a hullámvölgyből. Minden adott: Hazai pálya, jó közönség és egy verhető ellenfél (minden fajta lebecsülés nélkül). Nem feltétlenül kell gálázni ahhoz, hogy visszanyerjük az önbizalmunk csak a játékban kell megfelelőt nyújtani és akkor a többi jönni fog magától![]()
Ennek megfelelően én nem pihentetnék senkit. Hátul Valdés-Alves-Pique-Puyol-Maxvell. A brazil nagy lendületet hozhat a csapatnak. Középen-Touré-Xavi-Ini! Yaya-t játszatnám. Tudom, hogy gyengén játszott a Stuttgart ellen, de fontos hogy érezze a bizalmat. Ez elengedhetetlen egy játékos számár aha jó formába akar kerülni. És szerintem jobban járnánk egy jó formában lévő Yayaval, mint egy ugyanilyen Busival. Jelenleg sokkal érettebb és kifinomultabb játékra képes Yaya. Businak van még mit tanulni. Elől: Messi-Ibra-Pedro!
Nagyon bízom a srácokban, alig várom a ma estét![]()
Visca el Barca
hali! ők talán hiányoznak:levproff írta:Hali mindenkinek!
Lenne hozzátok egy kérdésem.
Megtudjátok nekem mondani, hogy a Malagából kik a sérültek és az eltiltottak?![]()
Előre is köszi!
(Google nem a barátom.)
En azert nem szeretnem...istyke6 írta:Nem tudom mit kell hisztizni, hogy igy, ugy jatszodtunk, megvan a 3 pont es ez a lenyeg. Azt se bannam, ha minden meccset ilyen jatekkal 1-0-ra nyernenk, meglenne a bajnoki cim , akkor is
Nem irigyellek, ha így gondolod.haze71 írta:Igen!
Nem biztos, hogy ez elég lesz a címvédésekhez, de mivel nem gyengült a csapat, ezért joggal várható el az a szinvonal. Persze vannak kevésbé sikeres meccsek, de összességében az a szint a mérce. Nálam legalább is.
Hát akkor sokat fogsz csalódni még a szezonban.haze71 írta:Igen!levproff írta:Az a gond, hogy itt pár embernél túl nagy a mérce a csapat felé.
Nem értem.Mit vártok, hogy végig úgy fogunk játszani, mint tavaly?
Igen!levproff írta:Az a gond, hogy itt pár embernél túl nagy a mérce a csapat felé.
Nem értem.Mit vártok, hogy végig úg fogunk játszani, mint tavaly?