Bajnoki Mérkőzések 09-10

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Bajnok lesz idén a Barcelona?

Igen, simán
126
20%
Igen, de nehezebben mint tavaly
448
72%
Nem, le fog csúszni a "trónról"
46
7%

Szavazatok száma: 620
LM10
Director del Fútbol

2010.02.27. 11:50:57

Mára:

------------------------V.V.------------------------------------

Alves------------Puyol---------Piqué---------Maxwell---

-------------------------Busquets-------------------

--------------------Xavi------------Iniesta--------

Messi-----------------------Ibra---------------Henry.

Jelentős javulást várok mától. Főleg a Pep interjú után. Egyből a tavaly szezon előtti Guardiola jutott róla eszembe a fiatal, de kemény kezű edző. Remélem sikerült összekapnia a bandát mára.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.02.27. 10:59:36

csdewl írta:
levproff írta:Hali mindenkinek!
Lenne hozzátok egy kérdésem.
Megtudjátok nekem mondani, hogy a Malagából kik a sérültek és az eltiltottak? :roll:
Előre is köszi!

(Google nem a barátom.)
hali! ők talán hiányoznak:
Santamaria
Rosario
Ripolles, Jordi Pablo
Mtiliga, Patrick Jan
Gamez, Jesus
Apono

ezek közül valaki jó játékos ,mert én egyiket sem ismerem?
Mtiliga nagyon jó játékos, 2 meccsre kigolyózta roncikát is :D :D :D ( és zseniálisan csinálta, tudat alatt :P :lol: )

legalább 2 gólos győzelmet várok a fiúktól, Yayatól meg tanári teljesítményt!
Lionel Kicsi Messi
Capitá del Barça

2010.02.27. 10:43:54

Barcaman14 írta:Ez a meccs vízválasztó lehet! Ma sikerülhet kikecmeregni a hullámvölgyből. Minden adott: Hazai pálya, jó közönség és egy verhető ellenfél (minden fajta lebecsülés nélkül). Nem feltétlenül kell gálázni ahhoz, hogy visszanyerjük az önbizalmunk csak a játékban kell megfelelőt nyújtani és akkor a többi jönni fog magától :)
Ennek megfelelően én nem pihentetnék senkit. Hátul Valdés-Alves-Pique-Puyol-Maxvell. A brazil nagy lendületet hozhat a csapatnak. Középen-Touré-Xavi-Ini! Yaya-t játszatnám. Tudom, hogy gyengén játszott a Stuttgart ellen, de fontos hogy érezze a bizalmat. Ez elengedhetetlen egy játékos számár aha jó formába akar kerülni. És szerintem jobban járnánk egy jó formában lévő Yayaval, mint egy ugyanilyen Busival. Jelenleg sokkal érettebb és kifinomultabb játékra képes Yaya. Businak van még mit tanulni. Elől: Messi-Ibra-Pedro!

Nagyon bízom a srácokban, alig várom a ma estét :D

Visca el Barca :!:
Teljesen egyetértek a Yaya val kapcsolatosan!! Jácccatni kell!! Elöl visszont remélem hogy Henry jáccik, mert végre múltkor gólt lőtt és ez hátha lendületet adna neki!!

Hajráá Barca!! :wink:
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.02.27. 10:36:22

Ez a meccs vízválasztó lehet! Ma sikerülhet kikecmeregni a hullámvölgyből. Minden adott: Hazai pálya, jó közönség és egy verhető ellenfél (minden fajta lebecsülés nélkül). Nem feltétlenül kell gálázni ahhoz, hogy visszanyerjük az önbizalmunk csak a játékban kell megfelelőt nyújtani és akkor a többi jönni fog magától :)
Ennek megfelelően én nem pihentetnék senkit. Hátul Valdés-Alves-Pique-Puyol-Maxvell. A brazil nagy lendületet hozhat a csapatnak. Középen-Touré-Xavi-Ini! Yaya-t játszatnám. Tudom, hogy gyengén játszott a Stuttgart ellen, de fontos hogy érezze a bizalmat. Ez elengedhetetlen egy játékos számár aha jó formába akar kerülni. És szerintem jobban járnánk egy jó formában lévő Yayaval, mint egy ugyanilyen Busival. Jelenleg sokkal érettebb és kifinomultabb játékra képes Yaya. Businak van még mit tanulni. Elől: Messi-Ibra-Pedro!

Nagyon bízom a srácokban, alig várom a ma estét :D

Visca el Barca :!:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
barcaloki
Jugador del Barça

2010.02.26. 18:14:12

Apono penge a többiről én se hallottam
csdewl
Capitá del Barça

2010.02.26. 17:52:06

levproff írta:Hali mindenkinek!
Megtudjátok nekem mondani, hogy a Malagából kik a sérültek és az eltiltottak? :roll:
Előre is köszi!

(Google nem a barátom.)
hali! ők talán hiányoznak:
Santamaria
Rosario
Ripolles, Jordi Pablo
Mtiliga, Patrick Jan
Gamez, Jesus
Apono

ezek közül valaki jó játékos ,mert én egyiket sem ismerem?
"a Futball nyer, ha a Barca nyer"

"Köszönetet mondok a Barcelonának.Egy ilyen nagy klub ilyen nagy futballistái foglalkoztak velünk..." - Franklin Lobos, egy kimentett chilei bányász.
levproff
Director del Fútbol

2010.02.26. 17:38:09

Hali mindenkinek!
Előre is köszi!

(Google nem a barátom.)
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
nahjolvan
Barça B

2010.02.26. 15:55:00

na alves holnap már játszik több mint valószínű..ennek örülök!sztem dinamikusabb lesz a játék vele:)hiányzott nagyon..hajrá barca
Maxsteel666
Jugador del Barça

2010.02.22. 11:06:03

Nem értem miért sírtok sokan a hétvégi meccs után? Nem elég a 4-0 vagy mi van? :?
Majd holnap megmutatják a fiúk, hogy jó formában vannak, de Stuttgartba nem lehet majd ellazsálni a második félidőt, abban biztos vagyok! De amúgy nem hiszem, hogy a Stuttgart lenne az igazi erőfelmérő a csapatnak. Hiába nyertek az elmúlt 7 meccsükből 6-ot (nem biztos, de így rémlik)!
A bundesligában messze a legjobb Bayern csak bírói segédlettel tudta megverni az amúgysem túl jó formában lévő Fiorentinát! A Stuttgart pedig szerintem fényévekre van a Bayerntől! :)

A lényeg: [/b]gyenge a német bajnokság! Örülhetnek Stuttgartban, ha megússzák úgy, mint tavaly a München (4-0,1-1)! Csak most nem lesz x idegenben! :D :D
"Katalónia egy ország, a hadseregét pedig úgy hívják, FC Barcelona!"
/Sir Bobby Robson/
nahjolvan
Barça B

2010.02.21. 20:42:51

megint sokan túlreagálják a dolgokat..majd kedden kiderül milyen formába is van a csapat:) ha maximumon pöröögnek,nem lesz gond Stuttgartba!és biztos vagyok benne h odateszik magukat.ennyi
ALEXDP
Capitá del Barça

2010.02.21. 17:12:06

hio.
Szerintem rohadtul idegesítően játszottunk tegnap is,persze örülök hogy nyertünk.
De engem zavar az hogy ha vezetünk soxor elkezd egykét srác alibizni.
Rosszabbak nem lettünk mint tavaly,de statikusabb,és lassabb a játékunk,plusz tavaly meglepetés volt minden ellenfélnek,idén már nem annyira,ezért nehezebb,ez logikus.
A sebességkülömbséget én döntően a Samu és Ibra közti különbségben látom,nameg abban hogy Henry is 1 évvel idősebb,és fásultabb.
Megfelelő pótlása szentem nincs,a lehetőségek közül pedig a balon egyértelműen Bojan a legjobb,nem értem miért erőltetjük hogy Pedro meg Jeffren.??
Nem biztos,de asszem hogy Ibra nem tölti ki itt a szerződését.
Azért Mindent Bele Fiúk!
Üdv
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2010.02.21. 16:42:24

Voltak hibák és eladott labdák, de azokat rendre javitották is a játékosok. Még úgy is teljesen uraltuk a meccset, hogy az ideális felállásunktól nagyon távoli volt a tegnapi:
-Puyi a szélen sosem az igazi, és nagyon nem olyan, mint Danival,
-Xavi nem volt, az ő helyén Sergio játszott,
-Messi ismét sokat volt középen, pedig így csak nagyon ritkán vagyunk jók
-Bojan középen és balon tud jó teljesítmnyt nyújtani, ennek ellenére majd egy egész félidőt jobbra került,
-Jeffren nem hátvéd,
ezek és Messi -tőle szokatlanul- nagyon lightos teljesítménye illetve Yaya meccshiánya ellenére is dinamikusak voltunk és nyertünk 4:0-ra.
ne feledjük: Bojan+Jeffren+Yaya+Marquez+Thiago együtt, egész szezonban játszottak annyit, mint Xavi egyedül.

Én sokkal elégedettebb vagyok a tegnap látottakkal, mint az elmúlt pár hónapban bármikor.
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
miihii
KHAL

2010.02.21. 15:26:51

Valóban nem ez volt az év meccse,elég halványan tolták a srácok.De ennek több oka is volt sztem.Egyrészt most fog kezdődni a nagyüzem a BL folytatásával,így spórolósra vettük.Vehettük is,mert nem voltunk rákényszerítve nagyobb erőbedobásra.Szinte a semmivel is eldöntöttük a meccset,zsákban a 3 pont,tartalékoltunk,ennyi.
Azért kiemelném a jót a meccsből,egész speciális gólokat szereztünk.Először is a nem éppen gólzsák Ini talált be egy szép pörgetéssel.Aztán utána egy meccsen (sőt,félidőn) belül Titi és Rafa szabigólok :shock: És a végén Thiago debütáló találata.
Ezek remek dolgok voltak,ha már maga a meccs nem is.
A győzelem megvan,a gólarány tovább javítva,jöhet a következő.

Örüljünk a győzelemnek és tegyük azt,amit a srácok:nézzünk előre,mert a BL itt a nyakunkon.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Leomessi14
Entrenador del Barça

2010.02.21. 13:47:40

istyke6 írta:Nem tudom mit kell hisztizni, hogy igy, ugy jatszodtunk, megvan a 3 pont es ez a lenyeg. Azt se bannam, ha minden meccset ilyen jatekkal 1-0-ra nyernenk, meglenne a bajnoki cim , akkor is :P
En azert nem szeretnem... :D De ketsegtelen,hogy kell ilyen meccs is foleg egy BL meccs elott "megbocsathato"-ha mar ekkora dolgot csinaltok belole...Ember hat oruljuk,hogy nyertunk es nem is akarhogy 4 gollal.Amellett pedig rengeteg pozitivum volt a meccsben.Henry vegre betalalt,Marquez egyre inkabb formaba lendul,megszuletett Csiaguu( :lol: ) elso golja,es emellett pedig most Bojan is jol jatszott es Jeffren is higgadtabban oldotta meg a feladatait.Szerintem ez egy tokeletes meccs volt BL elott...a jatek kepe pedig lesz meg jobb a kovetkezo meccseken szerintem...
istyke6
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.02.21. 13:24:11

Nem tudom mit kell hisztizni, hogy igy, ugy jatszodtunk, megvan a 3 pont es ez a lenyeg. Azt se bannam, ha minden meccset ilyen jatekkal 1-0-ra nyernenk, meglenne a bajnoki cim , akkor is :P
I <3 FCB
Kalti
Barça B

2010.02.21. 12:45:38

Már bocsánat, de pár ember itt tényleg el van szállva, nem volt egy nagy meccs, de BL-re hangolásnak tökéletesen megfelelt, ez a Racing egy harmatgyenge csapat, örülhetnek, ha nem esnek ki, ellenük elég volt ennyi is, lesznek sokkal komolyabb meccseink is. Minek szakadjanak meg, hogy ne 4-0, hanem 6-0-ra nyerjenek, nem mind1 ? Pláne, hogy ennyi sérülés van, kímélték magukat a srácok. Persze a második félidő nekem sem tetszett, látszott, hogy már szívesen letudnánk a meccset, az első játékrész viszont teljesen rendben volt, ügyes Ini gól, két szenzációs szabadrúgás, és egy-két szép akció ezen kívül is akadt (azt nem mondom, hogy ne tudnánk ennél is többet) , Bojan is egész jól tolta az első félidőben, aztán sajna nagyon eltűnt :(.
A Stuttgart ellen kiderül, hogy rossz formában vagyunk vagy csak nagyon takarékon játszottunk, mondjuk én nem várok parádét idegenben, egy góllal nyerünk 0-1 vagy 1-2 lesz a vége, aztán itthon elintézzük őket.
Kép
Varatrix
Director del Fútbol

2010.02.21. 12:40:13

haze71 írta:Igen!
Nem biztos, hogy ez elég lesz a címvédésekhez, de mivel nem gyengült a csapat, ezért joggal várható el az a szinvonal. Persze vannak kevésbé sikeres meccsek, de összességében az a szint a mérce. Nálam legalább is.
Nem irigyellek, ha így gondolod.
Mert nem sokszor leszel elégedett.
A játékosok nyilatkozhatnak akármit, akkor sem olyan motiváltak, mint tavaly, amikor 2 borzasztó év után nyertek meg mindent.
Én azt mondom, hogy a bajnokság meglehet idén.
Egy esetleges BL győzelemtől már meglepődnék.
Persze csodálatos volna, és szurkolok is a fiúknak.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
levproff
Director del Fútbol

2010.02.21. 12:33:39

haze71 írta:
levproff írta:Az a gond, hogy itt pár embernél túl nagy a mérce a csapat felé.
Nem értem.Mit vártok, hogy végig úgy fogunk játszani, mint tavaly?
Igen!
Hát akkor sokat fogsz csalódni még a szezonban.
Pep is többször nyilatkozta ezt.
Itt sokkal többről van szó, mint a keret erőssége.
Ez egy sokkal össztettebb dolog.
Kép
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
haze71
Entrenador del Barça

2010.02.21. 12:29:20

levproff írta:Az a gond, hogy itt pár embernél túl nagy a mérce a csapat felé.
Nem értem.Mit vártok, hogy végig úg fogunk játszani, mint tavaly?
Igen!
Nem biztos, hogy ez elég lesz a címvédésekhez, de mivel nem gyengült a csapat, ezért joggal várható el az a szinvonal. Persze vannak kevésbé sikeres meccsek, de összességében az a szint a mérce. Nálam legalább is.
levproff
Director del Fútbol

2010.02.21. 12:01:08

http://www.youtube.com/watch?v=Jg1SgBac ... re=related

Egy kérdés.
Mióta van ott hátul a hálónál alul egy léc, vagy mi?
A Getafe ellen volt elösször? :)
Kép
Léfe
Entrenador del Barça

2010.02.21. 11:01:59

Azt elfogadom, hogy nem kell egy ilyen meccsen meghalni, na de az A. Madrid ellen sem szakadtak meg, ellazsálták azt is. Arra nem magyarázat a várható BL. meccs és a Reál is közelebb került. A tavaji játékot nem lehet elvárni az oké, de hajtani és eleget futni kellene. Mert ez hiányzott több meccsen is.
Fecó
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.02.21. 10:06:21

Felemásak az érzéseim! Nyilván örülök, mert simán 30%-on pörögve is vertük 4 góllal a Racingot. Érthető hogy nem adtunk ki magunkból mindent, tartalékoltunk a keddi meccsre! DE! A játék azért lehetett volna pontosabb, gördülékenyebb! És a múlt héten ugyanez volt a probléma az Atletico ellen. Remélem hogy tegnap tényleg csak tartalékoltunk, mert nem lenne jó ha állandósulna ez a rossz forma!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.02.21. 09:55:32

Szerintem is az eredménnyel elégedettek lehetünk, de a játék se volt olyan borzalmas, hogy megkéne lincselni Messiéket. Igaz, hogy tudnak klasszisokkal is jobban játszani, de hát sokan leírták már, BL meccs jön. Ettől függetlenül ki kell szolgálni a közönséget és egy 4 gól formájában végül összejött. A Stuttgart ellen viszont nem lehet kifogás, le kell gyalul őket!!!
Kép
Kép
Kép
Varatrix
Director del Fútbol

2010.02.21. 09:37:18

Szerintem is bőven elég volt a tegnapi teljesítmény.
Minek haljanak meg a pályán, ha kedden sokkal fontosabb meccsük lesz?
Ugyanakkor szerintem az első félidő után, egyből hozhatott volna be Guardiola fiatalokat.
Kaphattak volna kicsit több lehetőséget.
Gartulálok Thiagonak!
Így kell bemutatkozni.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
levproff
Director del Fútbol

2010.02.21. 08:59:10

Az a gond, hogy itt pár embernél túl nagy a mérce a csapat felé.
Nem értem.Mit vártok, hogy végig úg fogunk játszani, mint tavaly?
Nekem sem tetszett annyira a meccs, de nem várom, hogy ilyen meccsen szakadjanak szét.Ha látták volna rajtuk, hogy akarnak valamit nem így játszottak volna.Egy BL meccs elött nekem elég egy ilyen "gyenge" játék..
Kép
Lezárt