2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Chino írta:Azzal volt talán szerencsénk, hogy Xavi élete szezonját futotta eredményesség terén.
Ezzel nagyon egyetértek.. Tito legjobb húzása az lenne, ha Villát formába hozná, Alexist pedig gólerősebbé tenné. Akkor nagyon erős támadó 3-asunk lenne az említett 2 játékossal és persze Messivel. Pedro pedig a lendületet hozó csere lehetne. Jó lenne szerintem is, ha Messin kívül lenne még kapura veszélyes, gólerős játékosunk.kanty írta:Szerintem nem fejlődtünk idén, sőt ez volt a leggyengébb Guardiolás idényünk, ami a játékot illeti. 2009 volt a csúcs, akkor végig gálázva, fantasztikus játékkal taroltunk.
A motivációval is akadtak gondok. Lehet, h csak tudat alatt, de a játékosok nem haraptak annyira, mint az előző években. Sokszor egygólos előnynél már visszavettek, nem zárták le a meccseket és ez megbosszulta magát.
Ami még nem tetszik/tetszett. Túl Messi központú lett a csapat, s ha neki nem ment, akkor végünk volt. Tudom, h nem egyszerű a helyzet, hiszen az argentin 73 gólt szerzett, fantasztikusan játszott, de a csapat szempontjából sokkal jobb lett volna, ha Messi "40-45" gólt szerez, de mellette van még két játékos, aki 20-25 góllal kiveszi a részét a gólgyártásból. Sajnos idén ilyen támadóink nem voltak, pech, h Villa lesérült és Pedro pedig nem tudta hozni azt, amit az elmúlt években. Alexis nem volt rossz, de ő nem az a típusú játékos, aki képes 25 gólt szerezni.
Faramuci a helyzet, de Tito talán legfontosabb feladata az kellene legyen, h újra egy olyan csapatot rakjon össze, amelyik nem függ ennyire Messitől.
Mondtam az ellenkezőjét?Alexander Mahone írta: Mondj egy csapatot a futballtörténelemből, aki megközelítette volna ezt a fajta pontosságot. Nem vagyuk 100%-osan pontosak, de messze a legpontosabbak.
Mondj egy csapatot a futballtörténelemből, aki megközelítette volna ezt a fajta pontosságot. Nem vagyuk 100%-osan pontosak, de messze a legpontosabbak.csababarca írta:Ezt adom is meg nem is.Mikaos írta:
Ilyen pontosan játszó csapatot soha nem láttam még.
Én pont a pontosságot hiányoltam a kulcsmeccseken a csapattól. Azok a passzok amik tavaly odamentek ahova kellett,idén a fontos pillanatokban célt tévesztettek. ezért buktunk el a real és a chelsea ellen is..
Ezt adom is meg nem is.Mikaos írta:
Ilyen pontosan játszó csapatot soha nem láttam még.
Erről beszélek már évek ótaLG írta: Akkor azért még voltak még rajta kívül nagy egyéniség. Elsősorban a támadók közül Etoo, és Henry. Hozzájuk képest valljuk be, Villa, Pedro sehol sincs.
A középpályán Touré, a védelemben Márquez, Abidal(ő még itt, de betegsége miatt sokat hiányzik).
Ha a jelenlegi csapatból kivennénk Messit, akkor szvsz az a csapat egyáltalán nem lenne kiemelkedő. A 08/09-s még úgy is az lett volna.
Most is sajnos 30 perc alatt le van rendezve a meccs fejben sokaknál (Betis ellen pl.), csak most ez alatt a 30 perc alatt nem 5-öt rúgnak, hanem 1-etTT írta:nem beszélve arról, hogy akkoriban 30 perc alatt le volt rendezve a meccs, utána felszabadult lábakkal könnyebben jött a varázslat. Titonál is ferge...teges lesz az első év, meg a többi.
Sztem is. Az a csapat sokoldalúbb volt. A mostani játék már nagyon Messire épül. Aki rúg is 1000 gólt, a többiek asszisztálnak hozzá. Ez sem egy rossz taktika, kivéve mikor az argentin rossz napot fog ki, akkor úgy járunk, mint a Chelsea elleni meccseken, vagy az uccsó klasszikuson.messideco írta:Az a csapat jobb volt szerintem. Harcolt, motivált volt, szép focit játszott, és eredményesen. Megtalálták az ellenfél gyengéjét rendre, nem volt gyakorlatilag ellenfelük.
Így visszanézve kijelenthető, hogy az a csapat nem ugyanilyen, mint a mostani. Sokkal könnyedebb volt, én nem is nagyon emlékszem abból a szezonból olyanra (na jó, a Chelsea elleni meccsek de), hogy az idén már majdnem megszokottá vált görcsös játék ment volna. Persze ebben közrejátszik az is, hogy akkor még friss volt a tiki-taka, azóta sajnos kiismerték, és minden erővel azon vannak, hogy tönkretegyék. De a mostani csapatnak is megvannak az erősségei és gyengéi, mint ahogyan a 2008-09-esnek is. Felbecsülhetetlen lenne újra átélni azokat az élményeket, azt a szezont.LM10 írta:Egy ilyen csapatot akarok újra![]()
http://barcelona.blog.nepsport.hu/archi ... meccsek_I/
Érdemes visszanézni az összes videót, nagyon jól érzéssel töltenek el.
De hiányzik Eto'o....