Barça Igazolások 2007-08
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Szerintem egyidényes játékos Amauri, aki most a Palermóban megtáltosodott, ugyanúgy, mint tavaly Luca Toni a Fióban, aztán kipukkad, nem kell ide Amauri, Larsson és Luque közül kell választani, ha egyáltalán lesz igazolás, mert Txiki szerint ezzel a kerettel kibírjuk Eto'o-ig és Savioláig.
- Mr. Master
- Director del Fútbol
asszem lehetne. Van egy szabály, h télen három játékost ki lehet cserélni. BÁr nem vagyok biztos benne. De ehhez előbb jussunk tovább a BL-ben, mert az UEFA-viteézkedésünkben valóban nem vehetne részt...Dos Santos írta:Amaurival vszeg úgy járnánk mint Maxival.Meg egyébként se lehetne már nevezni a BL meccsekre,mert játszott az UEFA Kupában.
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
-
- Jugador d'estrella
Amaurival vszeg úgy járnánk mint Maxival.Meg egyébként se lehetne már nevezni a BL meccsekre,mert játszott az UEFA Kupában.
-
- aka Game90
Amauri:
Carvalho de Oliveira Amauri
Szül. 1980. 06. 03.
Magasság: 188 cm
Láb: jobb
kb 5-6 millió euró 

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Andris
- Adminisztrátor
Valaki légyen oly szives, és mondjon nekem vmit Amauriról, mert egyáltalán nem ismerem. Ez az én szegénységi bizonyítványom, de tényleg nem ismerem.
Előre thx.
Előre thx.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Ne hozzunk olaszbol senkit, könyörgöm
A Barcába az olaszok 1xrüen nem illenek bele.

Na gyerekek megvan a megoldás
vagyis hát nem rosz felvetés..
Amauri
itt a fio-palermo meccs össz..(lent)

Amauri
itt a fio-palermo meccs össz..(lent)
- Chris
- Capitá del Barça
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=5533grecki írta:OFF: Vki be tudná linkelni nekem a főoldalon a Larssonos, Luques cikk url-jét, mert az otthoni gépemen a firefox nem tudja megnyitni...Előre is köszi érte...

- Mental_Theo
- Capitá del Barça
Luque nagyon jól jönne. katalán, jó játékos, Eto'o legjobb barátja, simán beilleszkedne, ja, és nálunk nevelkedett!szuper igazolás lenne. Ezquerro, Saviloa , Giuly náluk simán jobban játszott eddig a csapataiban.
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
- Titinho
- Director del Fútbol
Sziasztok! Most regisztráltam ide, de mindig figyelemmel kísértem a fórumokat. Ja...és imádom a Barcát!
Szerintem amúgy jó lenne Luque mert nagyon jó játékos ( lásd a Deporban milyen jó volt) és amúgy is Barca nevelés meg Eto'o-nak is nagy spanja. Szerintem nem bánnánk meg ha egy igazi katalán bika kerülne vissza hozzánk.
Larsson-nak is örülnék nagyon amúgy mert ő az egyik legjobb csatár. Van tapasztalata is a Barcánál és nem lennének gondjai a beilleszkedéssel. Palacio-t meg szerintem el kéne felejteni mert azért nem kéne 20 milliót kiadni, hogy játszon egy-két hónapot utána meg padozzon.
Majd meglátjuk januárban. Addig is bízni kell a csapatban
Szerintem amúgy jó lenne Luque mert nagyon jó játékos ( lásd a Deporban milyen jó volt) és amúgy is Barca nevelés meg Eto'o-nak is nagy spanja. Szerintem nem bánnánk meg ha egy igazi katalán bika kerülne vissza hozzánk.

Majd meglátjuk januárban. Addig is bízni kell a csapatban

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Pontosabban,vele LENNE taktikai repertoárunk,mivel jelenleg a jelentős sérülések miatt,nemigen vanLos Barrachos írta:Jó igazolás lesz, ha tényleg létrejön a tranyó, de szerintem csak csere lenne Ronaldinho mögött, nem annyira csatáralkat szerintem, a Deporban is szélről húzódott be támadásnál, vele még szélesebb lehet a taktikai repertoárunk!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Jó igazolás lesz, ha tényleg létrejön a tranyó, de szerintem csak csere lenne Ronaldinho mögött, nem annyira csatáralkat szerintem, a Deporban is szélről húzódott be támadásnál, vele még szélesebb lehet a taktikai repertoárunk!
- Charlie
- Öreg Harcos
Nem hinném hogy nagy ára lenne most. Igen, nagy haverok, még a Mallorcás időkre tehető a barátságuk.Mr. Master írta:Sztem nem kéne nagyon leigazolni luquet. Kérjük kölcsönbe, aztán hogyha beválik, akkor kifizetünk érte egy rendes összeget. Eto'o legnagyobb spanja egyébként, ha jól emlékszem.
C.
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Sztem nem kéne nagyon leigazolni luquet. Kérjük kölcsönbe, aztán hogyha beválik, akkor kifizetünk érte egy rendes összeget. Eto'o legnagyobb spanja egyébként, ha jól emlékszem.
------------------ pisti.blog.hu --------------------
- Charlie
- Öreg Harcos
Elnézném a balszélen Albertet szívesen, Ronaldinho behúzódna szélről, és végre lenne szélünk! Senkitől nem látni a baloldalon olyat hogy meghúzza alapig,és bead. Aztán középen se érezné rosszul magát. 28éves, jó korban van, nagy szükség lenne rá.
Aztán mehetne akkor Ezquerro, kölcsönbe vagy végleg is, mert annyira nem rossz játékos hogy padra se férjen.
C.
Aztán mehetne akkor Ezquerro, kölcsönbe vagy végleg is, mert annyira nem rossz játékos hogy padra se férjen.
C.
-
- aka Game90
Sztem is nagyon jó játékos Luque
Giulynél és Ezquerrónál jobb. És nem mellesleg katalán
Én örülnék a kölcsönvételének/leigazolásának 

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
Luque kiválo játékos, csatárt + szélsőt is tud játxani, ugyhogy most nagyon is hasznát vehetnénk. + A BLben is játxhatna. Nem rosz ötlet 

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Igen, ezt ebben a pillanatokban olvasom, hogy Luque felajánlotta magát, mert rosszul érzi magát Angliában, ez az eset tisztára olyan, mint amit Reyes csinált, csak az még az átigazolási szezonban volt, ezzel a transzferig januárig kéne várni...
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Kölcsönbe tuti nem adják oda,főleg nem fél évre,de az későbbi sztori lesz.Los Barrachos írta:Inkább csak kölcsönbe kéne fél évre! Az a minimum időszak lenne, amivel ki tudjuk pótolni Eto'o hiányát, aki már előbb vissza fog térni!Richi írta:huntelaart kéne leigazolni addig amíg nem etszi meg más!mert aztán bánhatjuk a dolgot...
Albert-nek örülnék én is,bár a vezetőség részéről semmilyen hír nincs erről

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.