Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
asszem lehetne. Van egy szabály, h télen három játékost ki lehet cserélni. BÁr nem vagyok biztos benne. De ehhez előbb jussunk tovább a BL-ben, mert az UEFA-viteézkedésünkben valóban nem vehetne részt...Dos Santos írta:Amaurival vszeg úgy járnánk mint Maxival.Meg egyébként se lehetne már nevezni a BL meccsekre,mert játszott az UEFA Kupában.
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=5533grecki írta:OFF: Vki be tudná linkelni nekem a főoldalon a Larssonos, Luques cikk url-jét, mert az otthoni gépemen a firefox nem tudja megnyitni...Előre is köszi érte...
Pontosabban,vele LENNE taktikai repertoárunk,mivel jelenleg a jelentős sérülések miatt,nemigen vanLos Barrachos írta:Jó igazolás lesz, ha tényleg létrejön a tranyó, de szerintem csak csere lenne Ronaldinho mögött, nem annyira csatáralkat szerintem, a Deporban is szélről húzódott be támadásnál, vele még szélesebb lehet a taktikai repertoárunk!
Nem hinném hogy nagy ára lenne most. Igen, nagy haverok, még a Mallorcás időkre tehető a barátságuk.Mr. Master írta:Sztem nem kéne nagyon leigazolni luquet. Kérjük kölcsönbe, aztán hogyha beválik, akkor kifizetünk érte egy rendes összeget. Eto'o legnagyobb spanja egyébként, ha jól emlékszem.
Kölcsönbe tuti nem adják oda,főleg nem fél évre,de az későbbi sztori lesz.Los Barrachos írta:Inkább csak kölcsönbe kéne fél évre! Az a minimum időszak lenne, amivel ki tudjuk pótolni Eto'o hiányát, aki már előbb vissza fog térni!Richi írta:huntelaart kéne leigazolni addig amíg nem etszi meg más!mert aztán bánhatjuk a dolgot...