Barça Igazolások 2007-08
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
vagy mikor saviola is visszatérne
Larrson (Saviola)
Ronaldinho (Ezquerro) Dos Santos (Giuly)
Larrson (Saviola)
Ronaldinho (Ezquerro) Dos Santos (Giuly)
- VictorValdes19
vagy az lenne a legjobb ha dos santos is meg larsson is jönne
Larsson (Gudi)
Ronaldinho (Ezquero) Dos Santos (Giuly)

Larsson (Gudi)
Ronaldinho (Ezquero) Dos Santos (Giuly)
- VictorValdes19
ha larsson jönne akkor
Larsson
Ronaldinho Giuly
Larsson
Ronaldinho Giuly
- VictorValdes19
ha larsson nem sikerülne kölcsönvenni akkor vagy én a B csapatból hoznék fel valakit vagy azt a Babel gyereket szivesen látnám fél évig a barcába 

- VictorValdes19
csak larssont senki mást

Azért én még mindig jobban hiszek pl. Abidalba vagy Lahmba(bár ő csak az én nagy álmom) mint emanuelson, evra. taiwo, boca féle gyerkekbe. Azért h van köztük különbség, azt érzitek Ti is.
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Boka se lenne rossz, a vb-n elég jó volt.HAnonymus írta:Hoppá, Game90, mekkora ötlet ez a Taiwo gyerek! Remélem minden nap golfozol Laportáékkal, megdumálod őket aztán nyáron már el is kezdjük kergetni. Laza 10 évre oldaná meg a bal oldali gondjainkat!
Na mostmár csak abba reménykedjünk hogy benéz az Eurobarca-ra a Barca vezetősége..ozsimiki írta:Hát ezen már kár filózni,Guddy itt van,és nem ártana ha elkezdene Bízonyítani!Game90 írta:Spanyol válogatott csatár a kispadonHát nem tudom. Ha Guddy nem lenne azt mondom ok. De mivel ő itt van nem hiszem, hogy leigazoljuk. Milyen csatárokat tudtunk volna venni Guddy helyett
Amúgy szerintem is remek ötlet Taiwo

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hát ezen már kár filózni,Guddy itt van,és nem ártana ha elkezdene Bízonyítani!Game90 írta:Spanyol válogatott csatár a kispadonHát nem tudom. Ha Guddy nem lenne azt mondom ok. De mivel ő itt van nem hiszem, hogy leigazoljuk. Milyen csatárokat tudtunk volna venni Guddy helyett
Amúgy szerintem is remek ötlet Taiwo

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Azért ám nem akárki...1 rutinos klasszis. Sztem gyorsan beilleszkedne. Meg amugy is, nem veszthetünk semmit vele, mert anyagilak szinte semmibe kerülneozsimiki írta:Természetesen örülnék Larsonnak nagyon,de ne higyjük azt,h egyből olyan formában lenne,mint amilyenben elhagyott minketGame90 írta:Balhátvéd: nekem Abidal jó megoldás lenne. De azért van ára is 16 milla körül. Én mondjuk szivesen megnézném Emanuelsont, Evrát vagy Taiwót is a bal oldalon.
Csatár: kit vegyünk kölcsön? Hát sztem a legjobb megoldás Larsson lenneHa idehoznánk pl Trezeguet vagy Tevezt akkor az kb 1 hónap amire belelendülnének nálunk. Larsson meg már játszott itt és nem lennének beilleszkedési problémái.
Lehet,h fizikailag sem tart ott,és akármennyit is játszott,ismét fel kellene vennie ezt a ritmust,ezt a stílust

- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
hatGame90 írta:Spanyol válogatott csatár a kispadonHát nem tudom. Ha Guddy nem lenne azt mondom ok. De mivel ő itt van nem hiszem, hogy leigazoljuk. Milyen csatárokat tudtunk volna venni Guddy helyett
nem lenne muszaly padoltatni...es nem hiszem h padolna is sokat...
gudy pedig ha igy folytatja akkor hamarosan bejenlentkezik erte egy izlandi klub es elviszik

Tiziano Crudeli fan 

-
- aka Game90
Spanyol válogatott csatár a kispadon
Hát nem tudom. Ha Guddy nem lenne azt mondom ok. De mivel ő itt van nem hiszem, hogy leigazoljuk. Milyen csatárokat tudtunk volna venni Guddy helyett 

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
http://samsungsport.hu/hir.php?id=18178 hmmm valoszinu kacsa mint a tobbi samsungsportos hir..de 17 milla nem sok akarhogy nezzuk...ha mar nem keel Saviola a jo oreg Frankinek hmmmm plusz nemi keszpenzt...
nem tudom en atgondolnam szerintem nagyon jo csatar...
nem tudom en atgondolnam szerintem nagyon jo csatar...
Tiziano Crudeli fan 

-
- aka Game90
Jó kis ötlet mi
Nem szoktam golfozni Laportáékkal, de azért néha átszokott jönni fifázni (természetesen simán verem őt)
És Taiwo sztem nem is lenne olyan drága

Nem szoktam golfozni Laportáékkal, de azért néha átszokott jönni fifázni (természetesen simán verem őt)

És Taiwo sztem nem is lenne olyan drága

Hoppá, Game90, mekkora ötlet ez a Taiwo gyerek! Remélem minden nap golfozol Laportáékkal, megdumálod őket aztán nyáron már el is kezdjük kergetni. Laza 10 évre oldaná meg a bal oldali gondjainkat! 

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Természetesen örülnék Larsonnak nagyon,de ne higyjük azt,h egyből olyan formában lenne,mint amilyenben elhagyott minketGame90 írta:Balhátvéd: nekem Abidal jó megoldás lenne. De azért van ára is 16 milla körül. Én mondjuk szivesen megnézném Emanuelsont, Evrát vagy Taiwót is a bal oldalon.
Csatár: kit vegyünk kölcsön? Hát sztem a legjobb megoldás Larsson lenneHa idehoznánk pl Trezeguet vagy Tevezt akkor az kb 1 hónap amire belelendülnének nálunk. Larsson meg már játszott itt és nem lennének beilleszkedési problémái.

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Sajna már elment az a 15 nap, amin belül le lehetett volna igazolni Henkét, remélem januárig kihúzzuk valahogy 2 csatárral is!
-
- aka Game90
Balhátvéd: nekem Abidal jó megoldás lenne. De azért van ára is 16 milla körül. Én mondjuk szivesen megnézném Emanuelsont, Evrát vagy Taiwót is a bal oldalon.
Csatár: kit vegyünk kölcsön? Hát sztem a legjobb megoldás Larsson lenne
Ha idehoznánk pl Trezeguet vagy Tevezt akkor az kb 1 hónap amire belelendülnének nálunk. Larsson meg már játszott itt és nem lennének beilleszkedési problémái.
Csatár: kit vegyünk kölcsön? Hát sztem a legjobb megoldás Larsson lenne

-
- aka Game90
Azért Saviola és Ezquerro nem egy szintFCB_gábor írta:Mint Saviola vagy Maxi ugye? Vagy velük kapcsolatban ez már nem igaz?Game90 írta:És mért nem volt lehetősége? Ha annyira jó lenne minden meccsen pályára lépne és azért lőné a gólokat isSztem Ezquerro nem Barca szintű játékos.
Hát persze, ők kedvencek.

Szerintem is ő a jövő, de a legfontosabb, h túl kell élni a BL-t és nem kellene leszakadni az élmezőnytől februárig (sőt ha lehet el kellene lépni 4-5 pontra reálisan). Ehhez viszont inkább rutin kell és érett játékos, nem olyan fiatal aki még nem szokta a keményebb légkört!!
- Rajmó
- Capitá del Barça
De Márquez ha jól tom megkapta a spanyol állampolgárságot, és így játszhatna Dos santosSzakacs írta:Es raadasul eu-n kivuli....Rivaldinho írta:Sztem nem csak ezek lennének a megoldások, talán a legkézenfekvőbb megoldás az lenne ha Dos santos feljönne.. nem látjuk a fától az erdőt... mert neki is ifi szerződése van, mint anno Messinek, vagy rosszul tom és nem jöhetne ? de sztem nagyon kézenfekvő lenne..?

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Szerintem is jó megoldás lenne,bár nem tartozik a kedvenceim közé,de sokat tudna segíteni!Szakacs írta:Trez egy fel evre tokeletes csere volna...amugy is mi kotottunk jo csereket a Juveval(Davids...), nagyon nagy a Bl Rutinja, jo lo...Sot akkor nem kellene senkit se siettetni a visszateressel....Mert aze trez erzi a kaput annak ellenere h itt sokan nem szeretik...sztem ugyan az lenne vele mint Nistelroyyal...csak nalunk...en orvendenek...En is ra voksolnek...akartam is irni csak nem volt turelmemPetixy írta:Én annyit mondok,hogy Trezegeut-nél jobb megoldást senki nem tud említeni.Já-tszhat a Bl-ben,közel Eto'o szint,(nem tudhatjuk melyik irányban),jól fejel,és nem hiszem,hogy egy Bl esélyes helyett egy másodosztályú bohócot választana.Akár ő is benne lehetne a cserében,mert jövőre már a Seria A-ban nyomják.

- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
Az lehet de Saviola sem ? v mégis :S ? mind1, sztem lenne rá mód h jöjjön
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Es raadasul eu-n kivuli....Rivaldinho írta:Sztem nem csak ezek lennének a megoldások, talán a legkézenfekvőbb megoldás az lenne ha Dos santos feljönne.. nem látjuk a fától az erdőt... mert neki is ifi szerződése van, mint anno Messinek, vagy rosszul tom és nem jöhetne ? de sztem nagyon kézenfekvő lenne..?
Tiziano Crudeli fan