Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ozsimiki írta:Ő róla már nem kell szerintem, szerintem Frank sem számol vele...Gauchomester írta:Lehet hogy most ezzel a hozzászólásommal mindenkit magam ellen fordítok, de nem baj![]()
Miért nem beszél senki Ezquerro-ról
Ő róla már nem kell szerintem, szerintem Frank sem számol vele...Gauchomester írta:Lehet hogy most ezzel a hozzászólásommal mindenkit magam ellen fordítok, de nem baj![]()
Miért nem beszél senki Ezquerro-ról
Én is olvasgatnék, de hogy?Vikke írta:Látszik csak én olvasgatok svéd honlapokat!:)
http://www.aftonbladet.se/vss/sport/sto ... 25,00.html
Úgy néz ki Henke megy vissza hozzátok.
"Henrik Larsson kész rá, hogy visszatérjen a Barcelonához"
A spanyol sportklub vizsgálatokat indít, hogy kölcsön tudná-e venni a svéd játékost februárig. " Soha nem mondd, hogy soha" - nyilatkozta Henke
Szerintem a szezon ihazolása lenneo az Öreg, ha lenne kedve visszajönni...LG írta:Larssonvisca el barca írta:ha épkézláb tamadoink tovabbra is ilyen hosszu idore dolnek ki a sorbol akkor a vezetosegnek el kell gondolkodnia egy csatar kölcsönvetelerol télen.
kérdés - ha erre szukseg lesz - talalunk e olyat aki jatszhat bl-ben is...Jobbat nem tudnék elképzelni
Larssonvisca el barca írta:ha épkézláb tamadoink tovabbra is ilyen hosszu idore dolnek ki a sorbol akkor a vezetosegnek el kell gondolkodnia egy csatar kölcsönvetelerol télen.
kérdés - ha erre szukseg lesz - talalunk e olyat aki jatszhat bl-ben is...
Guddyt nem kell eladni. Főleg 1 év után. Giuly és Ezquerro mehetne. És akkor lenne 6 támadónk: Eto'o, Ronnie, Messi, Saviola, Guddy és Dos Santos.barca0417 írta:Sztem majd a nyáron újra rá kéne startolni Henryra.
Amúgy Ezquerrot kéne eladni meg Guddy-t és esetleg Giulyt. Saviolát semmiképpen. Giuly jó, de más csapatban többet játszana. A télen talán csak Chivut kéne megvenni Oleguert meg eladni. mert ő egy kicsit kilóg.
Dos Santos szerintem is elég lenne,amúgy Zambi is elég univerzális playa,és most már talán formája is meglesz,a helyén meg ott van Béla,aki ebben az idényben jobban nyomja mint a tavalyiban...Rivaldinho írta:szerintem jelenleg csatár nem kéne, mert itt vannak ezek : Messi, Roni, Eto'o (ugye jövő nyárral számolok), aztán itt vannak azok akiket ti kritizáltok, pl Guddy, Savigól, sztem azért mondhatjuk h még inkább mint Ezqu, szal örüljetek inkább h van Egy Guddink, meg egy Savigólunk.. na meg Gyula, ez is min 5 cstár, és akkor jövőre meg már ha minden igaz jön Dos santos... nem kell csatár, sztem egy darab univerzális hátvéd kéne, és csak a hátunkat nézhetik az ellenfelek