Világbajnokság 2014
http://barcanoticias.blog.hu/2014/06/18 ... docsapatok" target="_blank
Ez valószínűsíthető ma estére.
Jó döntés a Xavi-Koke csere, ahogyan a Piqué-Martinez is.
Pedrito lelkem meg kíváncsi vagyok melyik formáját mutatja!
Ez valószínűsíthető ma estére.
Jó döntés a Xavi-Koke csere, ahogyan a Piqué-Martinez is.
Pedrito lelkem meg kíváncsi vagyok melyik formáját mutatja!
- Subinho
- Director del Fútbol
Megnéznék egy ilyen kezdőt:
De Gea - Juanfran-Ramos-Martinez-Alba; Busquets, Cesc, Iniesta; Silva-Pedro és Villa
Ochoa meg
http://www.101greatgoals.com/blog/the-i ... -pictures/" target="_blank
De Gea - Juanfran-Ramos-Martinez-Alba; Busquets, Cesc, Iniesta; Silva-Pedro és Villa
Ochoa meg

http://www.101greatgoals.com/blog/the-i ... -pictures/" target="_blank
- Varatrix
- Director del Fútbol
Előzetes Spanyol kezdő:
Piqué
Martinez
Alonso
Cesc
Silva
Pedro
Alibi Vdb alibi! Persze Piqué megérdemli.
Sztem Xavi helyett jöhetne Koke/ Mata
Silva marad
Costa helyett Villa
Szvsz még Juanfran is játszhatna Alba helyett, és Cezaré a jobb.
Piqué

Alonso

Silva

Alibi Vdb alibi! Persze Piqué megérdemli.
Sztem Xavi helyett jöhetne Koke/ Mata
Silva marad
Costa helyett Villa
Szvsz még Juanfran is játszhatna Alba helyett, és Cezaré a jobb.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Epic fail.ferninho írta:majdnemBob_Marley írta:Cuadrado-Dos Santos, Peralta hármas

Annyira ezt olvasom egész nap, hogy mindenhol a fürtös kolumbiait látom.

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Előzetesen a horvátokat vártam az A csoport második helyére, de elnézve Mexikó tegnapi játékát(Kamerun ellen nem láttam őket), felcserélődtek az erőviszonyok. Ráadásul pontelőnyben is lesznek, így nyugodtan kontrázhatnak majd a gyors játékosaikkal. A horvátoknak fel kell kötniük a gatyát, na meg először is meg kell verniük Kamerunt. Ha ez összejön, óriási meccs lesz az utolsó körben.
A braziloktól ez továbbra is nagyon kevés lesz.
A braziloktól ez továbbra is nagyon kevés lesz.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Ez a H csoport, így első kör után elmondható, hogy nagyon gyenge csapatokból áll. Sok jó meccsre ebben a csoportban nem kell számolni.
Akinfejev pedig...
Emlékszem valaki itt a fórumon tavaly, kardoskodott nagyon mellette a Valdes utódlása témában.
Én már nem először látom óriásit bakizni, szerintem még az orosz válogatottság is sok neki.
Szerencse, hogy volt tegnap egy Brazil-Mexikó, mert a legunalmasabb nap címét elvihette volna a VB szempontjából a tegnapi.
Mexikó pozitív csalódás számomra, azt hittem elkészülnek az erejükkel a végére, ehhez képest nagyon jól bírták.
Scolarit nem értem, a Willian- Fernandinho kettős miért nem kap komoly játéklehetőséget?
(Ja, bocsi, Willian kapott 6 percet, ne legyek telhetetlen!) Coutinho meg nyilván nem férne be szerény tavaszi teljesítményével!
Van a braziloknál pár játékos, akinek siralmas a teljesítménye, de még a képessége is.
Értem én, hogy elsősorban csapategységben gondolkodik, úgy rakta össze a keretet, de hát néhány játékost látva, mindennek van határa.
Neymar, ha kisárgázódik vagy véletlen megsérül, akkor lesz igazán nagy baj egyenes kiesésben.
Akinfejev pedig...

Emlékszem valaki itt a fórumon tavaly, kardoskodott nagyon mellette a Valdes utódlása témában.
Én már nem először látom óriásit bakizni, szerintem még az orosz válogatottság is sok neki.
Szerencse, hogy volt tegnap egy Brazil-Mexikó, mert a legunalmasabb nap címét elvihette volna a VB szempontjából a tegnapi.
Mexikó pozitív csalódás számomra, azt hittem elkészülnek az erejükkel a végére, ehhez képest nagyon jól bírták.
Scolarit nem értem, a Willian- Fernandinho kettős miért nem kap komoly játéklehetőséget?
(Ja, bocsi, Willian kapott 6 percet, ne legyek telhetetlen!) Coutinho meg nyilván nem férne be szerény tavaszi teljesítményével!

Van a braziloknál pár játékos, akinek siralmas a teljesítménye, de még a képessége is.
Értem én, hogy elsősorban csapategységben gondolkodik, úgy rakta össze a keretet, de hát néhány játékost látva, mindennek van határa.
Neymar, ha kisárgázódik vagy véletlen megsérül, akkor lesz igazán nagy baj egyenes kiesésben.
- Subinho
- Director del Fútbol
Valahogy mindig az van, hogya Brazilok a VB előtti évben megnyerik a Copát, vagy a Konf.Kupát, majd a VB-n gyengélkednek... Nem tudom az okát, de ez sajnos most is így van. A tavalyi konf.kupán nyújtott teljesítménnyel simán hozták volna a meccset.... Jelenleg nem klasszis, inkább csak nem rossz ez a brazil csapat.
majdnemBob_Marley írta:Cuadrado-Dos Santos, Peralta hármas

madridista
Ez a biro hihetetlen hulyen fuj ! A legkisebb kontaktnal is azonnal megszakitja a jatekot, szettordelte az egesz meccset ! Az irani es algeriai jatekfelfogas mellett az ilyen jatekvezetok a futball igazi ellensegei
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Mexikó nagyon jó, egyben vannak Cuadrado-Dos Santos, Peralta hármas meg szép háromszögelésekre képes. Igazságos volt a döntetlen de lehetett volna 2-2 is. Ochoa nagyokat fogott, de megvoltak a tequilásoknak is a helyzetük. Örülök, hogy sikerült elcsípni egy pontot, nagyon sajnálnám ha Mexikó elbúcsúzna horvátok elleni ki-ki meccsen (bár még Kamerun-Horvátország játszik) tovább kell jutni.
Oroszoktól többet vártam, de szerencsére azért 1 pont meglett. Akinfeev nagyon benézte azt a gólt, de Kerhzakov azért csak kiegyenlített, végén még voltak lehetőségek, de összességében Dél-Korea játéka érvényesült, akikkel azért meggyűlhet a belgák dolga. Hatalmas ölés lesz itt a csoportban.
szerk: Mezner2 Illuminati szerepkörben, minden hozzászólás felett áll.
Oroszoktól többet vártam, de szerencsére azért 1 pont meglett. Akinfeev nagyon benézte azt a gólt, de Kerhzakov azért csak kiegyenlített, végén még voltak lehetőségek, de összességében Dél-Korea játéka érvényesült, akikkel azért meggyűlhet a belgák dolga. Hatalmas ölés lesz itt a csoportban.
szerk: Mezner2 Illuminati szerepkörben, minden hozzászólás felett áll.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2014.06.18. 10:07:34-kor.

Én sem értem mit látnak benne, vagy kinek a kije, de egy 42 éves Rivaldo, vagy egy 100 kilós Ronaldo többet hozzátenne, mint ez a fickó...palesz77 írta:Baromi izgalmas meccs volt, de érzésem szerint behúzhatták volna a Brazilok, ha nem egy Fred hordja a 9-es mezt.. Tudom, hogy több poszton se klasszisok játszanak, elkélne egy igazi jó irányító is, de a középcsatár helyzet a legdurvább talán jelenleg. Vicc ez az ember, még Jo is hasznosabb volt nála, mert ő legalább megtudott tartani néhány labdát, és emberhez tudta passzolni.
Nem hiszem el komolyan, hogy nincs értelmes középcsatár szerte Brazíliában évek óta..
- visca el barca
- Presidente del Barça
OROSZORSZÁG: Akinfejev – Jescsenko, V. Berezuckij, Ignasevics, Kombarov – Fajzulin, Glusakov, Satov – Szamedov, Kokorin Zsirkov. Szövetségi kapitány: Fabio Capello
DÉL-KOREA: Dzsung Szung Rjong – Li Jong, Hong Dzsong Ho, Jun Szuk Jung, Kim Jung Hvon – Ki Szung Jong, Han Kuk Jung – Ku Dzsa Csol, Li Csung Jong, Szon Hjung Min – Pak Csu Jung. Szövetségi kapitány: Hong Mjung Bo
remélem az oroszok behúzzák. azt meg főleg h jó meccs lesz.
DÉL-KOREA: Dzsung Szung Rjong – Li Jong, Hong Dzsong Ho, Jun Szuk Jung, Kim Jung Hvon – Ki Szung Jong, Han Kuk Jung – Ku Dzsa Csol, Li Csung Jong, Szon Hjung Min – Pak Csu Jung. Szövetségi kapitány: Hong Mjung Bo
remélem az oroszok behúzzák. azt meg főleg h jó meccs lesz.

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Baromi izgalmas meccs volt, de érzésem szerint behúzhatták volna a Brazilok, ha nem egy Fred hordja a 9-es mezt.. Tudom, hogy több poszton se klasszisok játszanak, elkélne egy igazi jó irányító is, de a középcsatár helyzet a legdurvább talán jelenleg. Vicc ez az ember, még Jo is hasznosabb volt nála, mert ő legalább megtudott tartani néhány labdát, és emberhez tudta passzolni.
Nem hiszem el komolyan, hogy nincs értelmes középcsatár szerte Brazíliában évek óta..
Egyébként Alves barátunkból ma is rendszeresen segget csináltak, nem lepődnék meg, ha majd rajta menne el a VB Brazíliának.
A brazilok ellen tetszik vagy sem ÍGY KELL játszani.
Nekik jól működött a 3-5-2, nem úgy mint Argentínának. Mondjuk ők ezt már gyakorolták már egy ideje.
Marquezen még most is ámulok. Elnézegetném Pique helyett
Nekik jól működött a 3-5-2, nem úgy mint Argentínának. Mondjuk ők ezt már gyakorolták már egy ideje.
Marquezen még most is ámulok. Elnézegetném Pique helyett

Jól védekeznek ez tény. De helyenként szebb támadásokat láttam tőlük mint a braziloktól...Mexikó meg egy idegesítő bekkelős banda,remélem benyelnek egy gólt aztán a horvátoktól is kikapnak és húznak haza!![]()
100% pure awesomeness
- visca el barca
- Presidente del Barça
bekkelős banda? látol is vagy csak nézel?Leon írta:Mexikó meg egy idegesítő bekkelős banda,remélem benyelnek egy gólt aztán a horvátoktól is kikapnak és húznak haza!

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Ügyes volt Mexikó, kellett az x-hez a kapusuk parádés teljesítménye, de nem érdemtelenül szereztek pontot. Kár az első meccsükön meg nem adott gólokért, a végén még hiányozhatnak. A horvátok elleni meccsük elég jónak ígérkezik.
A brazilok továbbra sem túl meggyőzőek.
A brazilok továbbra sem túl meggyőzőek.

- visca el barca
- Presidente del Barça
hú de nagy meccs volt
szurkoltam mexikonak, hogy kihúzzák, nagyon megérdemelték. ochoa hatalmas volt, nah meg odaát thiago silva... istenem h miért nem tudtuk megvenni 2 évvel ezelőtt...

Most is mit fogott.hady írta:..ez a mexikói kapus jó lenne nekünk, ingyen jönne...

- Leon
- Director del Fútbol
Ez a brazil csapat kb a Neymar-Silva-Marcelo hármasból áll és vége,ebből így se vb cím de még döntő sem lesz.
Mexikó meg egy idegesítő bekkelős banda,remélem benyelnek egy gólt aztán a horvátoktól is kikapnak és húznak haza!

Mexikó meg egy idegesítő bekkelős banda,remélem benyelnek egy gólt aztán a horvátoktól is kikapnak és húznak haza!

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
..ez a mexikói kapus jó lenne nekünk, ingyen jönne...
Nagyon szimpi ez a mexikó
100% pure awesomeness