Ez a H csoport, így első kör után elmondható, hogy nagyon gyenge csapatokból áll. Sok jó meccsre ebben a csoportban nem kell számolni.
Akinfejev pedig...
Emlékszem valaki itt a fórumon tavaly, kardoskodott nagyon mellette a Valdes utódlása témában.
Én már nem először látom óriásit bakizni, szerintem még az orosz válogatottság is sok neki.
Szerencse, hogy volt tegnap egy Brazil-Mexikó, mert a legunalmasabb nap címét elvihette volna a VB szempontjából a tegnapi.
Mexikó pozitív csalódás számomra, azt hittem elkészülnek az erejükkel a végére, ehhez képest nagyon jól bírták.
Scolarit nem értem, a Willian- Fernandinho kettős miért nem kap komoly játéklehetőséget?
(Ja, bocsi, Willian kapott 6 percet, ne legyek telhetetlen!) Coutinho meg nyilván nem férne be szerény tavaszi teljesítményével!
Van a braziloknál pár játékos, akinek siralmas a teljesítménye, de még a képessége is.
Értem én, hogy elsősorban csapategységben gondolkodik, úgy rakta össze a keretet, de hát néhány játékost látva, mindennek van határa.
Neymar, ha kisárgázódik vagy véletlen megsérül, akkor lesz igazán nagy baj egyenes kiesésben.