Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Úgy emlékszem a 08-as kijött Ps-re is, de ez közel sem biztos, és ha ki is jött garantáltan élvehetetlenkatalunya írta:megin hozzám fordultak kérdéssel és megin titeket kérlek h segítsetek![]()
a football manager szériából csináltak egy játékot is ps2-re?![]()
előre is köszi
Rakd újra. Az a legtisztább és legegyszerűbb szerintem.Barcaádám írta:hello mindeki! van egy komoly gondom.
crackeltem az fm 2010 nem indult a játék hiányolt egy saAudit2005MT.dll nevű fájlt. ekkor csináltam a saAuditMT.dll fájlból egy saAudit2005MT.dll fájlt. elindul a játék ok minden.kijön egy hiba leokézom 5x és lerakja a játékot a tálcára aztán rakintintok nincs egy ideig hang de utána meg jó minden. viszont itt a komoly gond!! nem mutatja a tabellákat. se a bljét se a bajnokságot.kiírja hogy league table azt kész.oszt tudom ezt orvosolni?
előre is kösz ha segítesz!
Tudtommal ez csak PC-re van.katalunya írta:megin hozzám fordultak kérdéssel és megin titeket kérlek h segítsetek![]()
a football manager szériából csináltak egy játékot is ps2-re?![]()
előre is köszi
Még csak a második évben járok.S.Agüero írta: Te is meg vetted Ronniet?![]()
Én is Henry helyett![]()
Hol jársz FMben melyik évben![]()
Te is meg vetted Ronniet?geridoss írta:kösz a tippeket, ki is próbálom. A távoli lövéseket nem hogy leveszem, hanem fel. Mert azokból szoktam gólt szerezni (Ibra, Ronnie [Henry helyett..], Dani Alves is szerzett már bombagólokat nálam, sőt inkább így szerzik [ibra 19 meccs 16 gól, abból több mint a fele benne van a 3 legszebb gólok között-távoli])
A közeli lövéseket pedig MINDIG megfogja az ellenfél kapusa. Akármelyik csapat ellen.
De hátha ezek segítenek. köszi még1x.
Hát én erre elsősorban azt tudom mondani, hogy ha ilyen fölényben vagy, akkor nem kéne az ellenfelet 4-5 lövéshez juttatni (tudom ez ilyen nesze semmi fogd meg jól), és nyomni nagyon az ellent, mert azért a kapus se tud mindent kivédenigeridoss írta:Srácok, nem tudom mit kellene módosítanom, de meccsenként van 13 vagy több kaput eltaláló lövésem, és abból 1 gólt szerzek (barcelonával), és az ellenfél pedig 4-5 lövésből bevág kettőt...
Ez ellen mit lehetne tenni? Vagy csak nálam ilyen szerencsétlen a csatársor? :S
Meccs közbeli beállításoknál a Work Ball Into The Box vagy vmi ilyesmi és kidolgozzák az akciót. Vagy a játékos utasításoknál állítsd át hogy ne lőjjenek távolrólgeridoss írta:Srácok, nem tudom mit kellene módosítanom, de meccsenként van 13 vagy több kaput eltaláló lövésem, és abból 1 gólt szerzek (barcelonával), és az ellenfél pedig 4-5 lövésből bevág kettőt...
Nálam is nyugi.. Egyébként lehuztam a messze lövést a legkisebbre minden játékosnál,igy is 15-20 kapuralövésem van egy meccsen és ha szerencsém van akkor akár 2 is bemegygeridoss írta:Srácok, nem tudom mit kellene módosítanom, de meccsenként van 13 vagy több kaput eltaláló lövésem, és abból 1 gólt szerzek (barcelonával), és az ellenfél pedig 4-5 lövésből bevág kettőt...
van Bommel írta:A játékot:www.isohunt.com a magyarosítást pedig az fmhungary.hu-n találszQuaresma77 írta:Hali !
Eddig még nem sikerült játszanom a football manageren mert sose találtam hozzá magyarosítást meg jó patch eket de most nagoyn ki szeretném próbálni. Valaki tudna mondani egy oldalt ahol le tudnék szedni ilyesféle dolgokat ????![]()
Folytatás...breywol írta:Kezdtem egyet a spanyol harmadosztályban a 20. helyre "média előrejelzett" San Roque csapatával...
Asszem 2015 fele csatlakozott hozzánk.geridoss írta:melyik évben? Arra még emlékszel?Victor_Valdes írta:pompeyből érkezett még fiatalon 1 millióért
A játékot:www.isohunt.com a magyarosítást pedig az fmhungary.hu-n találszQuaresma77 írta:Hali !
Eddig még nem sikerült játszanom a football manageren mert sose találtam hozzá magyarosítást meg jó patch eket de most nagoyn ki szeretném próbálni. Valaki tudna mondani egy oldalt ahol le tudnék szedni ilyesféle dolgokat ????![]()
A srác adatlapján látom, volt kontinenetális sorozat is, az hogy ment?Victor_Valdes írta:Na, pár régen beígért kép...