Championship/Football Manager

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.02.01. 13:56:07

Dekor: kb 10ezer. Magyarosítás még 90%-os, de hamarosan teljes lesz.

A játékos profilján jobb oldalon tudod beállítani. "Friss változások mutatása"- vagy valami ilyen, és tegyél elé pipát.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.02.01. 10:35:35

Mége gyik Football Manager programot sem próbáltam, de most tervezem hogy a 2010-et kipróbálom. :) Az lenne a kérdésem hogy van-e hozzá magyarosítás, vagy alapból magyar és hogy a boltokban kb. mennyi? :oops: :)
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
dekor
Jugador del Barça

2010.02.01. 10:09:31

A Telfordos képnál láttam hogy a játékos értékeinél vannak kis nyilak, azokat hol kell beállítani? Köszi
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.02.01. 09:03:43

Újra itt :D

Szóval. Miután felraktam a win7-et és nem mentettem le a mentésem így, elveszett. Úgy döntöttem kipróbálom magam némethonba, mégpedig Berlinbe.

UEFA-ba (khm...EL-be) a negyeddöntőig jutottam. A lyonnon túljutottam, majd a Genoa megállította a Dárdai Pali nevével fémjelzett csapatot :D .

Jöjjön pár kép, lusta vagyok írni... :)

Igazolások + az első évbe Aogo
Keret
Ademola, a generált csoda :D

katalunya írta:megin hozzám fordultak kérdéssel és megin titeket kérlek h segítsetek :)

a football manager szériából csináltak egy játékot is ps2-re? :oops:

előre is köszi :wink:
Úgy emlékszem a 08-as kijött Ps-re is, de ez közel sem biztos, és ha ki is jött garantáltan élvehetetlen :D

Barcaádám írta:hello mindeki! van egy komoly gondom.
crackeltem az fm 2010 nem indult a játék hiányolt egy saAudit2005MT.dll nevű fájlt. ekkor csináltam a saAuditMT.dll fájlból egy saAudit2005MT.dll fájlt. elindul a játék ok minden.kijön egy hiba leokézom 5x és lerakja a játékot a tálcára aztán rakintintok nincs egy ideig hang de utána meg jó minden. viszont itt a komoly gond!! nem mutatja a tabellákat. se a bljét se a bajnokságot.kiírja hogy league table azt kész.oszt tudom ezt orvosolni?
előre is kösz ha segítesz!
Rakd újra. Az a legtisztább és legegyszerűbb szerintem.
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
geridoss
Director del Fútbol

2010.01.31. 22:18:14

katalunya írta:megin hozzám fordultak kérdéssel és megin titeket kérlek h segítsetek :)

Tudtommal ez csak PC-re van.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
katalunya
Jugador d'estrella

2010.01.31. 20:44:24

megin hozzám fordultak kérdéssel és megin titeket kérlek h segítsetek :)

Kép
Dream Team: Valdés-Dani A.,Beckenbauer,Piqué,Roberto C.- Y.Touré-Xavi,Iniesta-Messi,Eto'o,Henry
"Csak türelmesen, és minden jól fog elsülni” - Pep Guardiola
Make the ball happy :)
geridoss
Director del Fútbol

2010.01.31. 20:37:13

Sokatoknál látom képeken, hogy a skillek számokkal vannak meghatározva a játékosoknál. Nekem egy csík van szám helyett minden skill mellett. Hogy tudom ezt áttenni? Már próbáltam a beállításokban, ott nem találtam!
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Morminho
Entrenador del Barça

2010.01.31. 18:42:00

A Blue Square North-ból indulva, 2013-ra már a Championship-ben vagyok az AFC Telford csapatával. Most csak röviden mutatok két képet a két legjobb játékosomról.

http://imagerz.com/QENAXktvAwIMXltOEgVQ
http://imagerz.com/QENAXktvAwIMXltOFQVQ
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Barcaádám
Capitá del Barça

2010.01.31. 18:02:08

hello mindeki! van egy komoly gondom.
crackeltem az fm 2010 nem indult a játék hiányolt egy saAudit2005MT.dll nevű fájlt. ekkor csináltam a saAuditMT.dll fájlból egy saAudit2005MT.dll fájlt. elindul a játék ok minden.kijön egy hiba leokézom 5x és lerakja a játékot a tálcára aztán rakintintok nincs egy ideig hang de utána meg jó minden. viszont itt a komoly gond!! nem mutatja a tabellákat. se a bljét se a bajnokságot.kiírja hogy league table azt kész.oszt tudom ezt orvosolni?
előre is kösz ha segítesz!
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
geridoss
Director del Fútbol

2010.01.30. 16:14:29

S.Agüero írta: Te is meg vetted Ronniet? :D
Én is Henry helyett :)
Hol jársz FMben melyik évben :?: :)
Még csak a második évben járok. :D
Annak is a fele van most. Előző szezonban simán bajnok lettem, szereztem 98 gólt, de most valahogy nem jönnek a gólok, volt zsinórban 6 meccs amit 1-0val nyertem, mindig más taktikával (Bojan-Ibra-Messi csatársor; Ronnie - Xavi - Iniesta kp-val, - de őket variálva más-más pozícióban). BL-ben először 4-0-ra vertem a Juve-t. Majd 3-1-re kikaptam tőlük, Diego 65 (!!!) m-es lövésével. (Ibra révén mentem 1-0-ra elején.)
Most játszok az FC Moszkva ellen, ha őket megverem, akkor bent vagyok a legjobb 16 között. hát 1-1 lett, megint valami hihetetlen fölényben voltam... Mindjárt megy a kép...

Szerk: Itt is van

Visca el Barca!
albicelesteX
A Vadász

2010.01.30. 16:08:24

2008as fmben magyarításnál mit kell még felülírni hogy ne félig német félig magyar legyen?Köszi! :?
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2010.01.30. 16:00:24

geridoss írta:kösz a tippeket, ki is próbálom. A távoli lövéseket nem hogy leveszem, hanem fel. Mert azokból szoktam gólt szerezni (Ibra, Ronnie [Henry helyett..], Dani Alves is szerzett már bombagólokat nálam, sőt inkább így szerzik [ibra 19 meccs 16 gól, abból több mint a fele benne van a 3 legszebb gólok között-távoli])

A közeli lövéseket pedig MINDIG megfogja az ellenfél kapusa. Akármelyik csapat ellen.
De hátha ezek segítenek. köszi még1x.
Te is meg vetted Ronniet? :D
Én is Henry helyett :)
Hol jársz FMben melyik évben :?: :)
geridoss
Director del Fútbol

2010.01.30. 15:52:27

kösz a tippeket, ki is próbálom. A távoli lövéseket nem hogy leveszem, hanem fel. Mert azokból szoktam gólt szerezni (Ibra, Ronnie [Henry helyett..], Dani Alves is szerzett már bombagólokat nálam, sőt inkább így szerzik [ibra 19 meccs 16 gól, abból több mint a fele benne van a 3 legszebb gólok között-távoli])

A közeli lövéseket pedig MINDIG megfogja az ellenfél kapusa. Akármelyik csapat ellen.
De hátha ezek segítenek. köszi még1x.

Visca el Barca!
sjd
Llegenda del Barça

2010.01.30. 15:43:01

geridoss írta:Srácok, nem tudom mit kellene módosítanom, de meccsenként van 13 vagy több kaput eltaláló lövésem, és abból 1 gólt szerzek (barcelonával), és az ellenfél pedig 4-5 lövésből bevág kettőt...
Ez ellen mit lehetne tenni? Vagy csak nálam ilyen szerencsétlen a csatársor? :S
Hát én erre elsősorban azt tudom mondani, hogy ha ilyen fölényben vagy, akkor nem kéne az ellenfelet 4-5 lövéshez juttatni (tudom ez ilyen nesze semmi fogd meg jól), és nyomni nagyon az ellent, mert azért a kapus se tud mindent kivédeni
Mostanában azt csinálom, h a taktikát Overload-ra teszem, viszont a védővonalat Deep-re állítom, így nem tudják kontrákból átívelni

FCBMessi19: nem biztos hogy jó, hogy leveszed a távoli lövéseket, egy a fentiekben leírt meccset pont egy óriási bombagóllal nyertem meg
MatyiG
Adminisztrátor

2010.01.30. 15:42:09

geridoss írta:Srácok, nem tudom mit kellene módosítanom, de meccsenként van 13 vagy több kaput eltaláló lövésem, és abból 1 gólt szerzek (barcelonával), és az ellenfél pedig 4-5 lövésből bevág kettőt...
Meccs közbeli beállításoknál a Work Ball Into The Box vagy vmi ilyesmi és kidolgozzák az akciót. Vagy a játékos utasításoknál állítsd át hogy ne lőjjenek távolról :wink:
albicelesteX
A Vadász

2010.01.30. 15:31:48

Hali!Régebbi verziót lehet valahonnan tölteni FM-ből?2000-2001-2002 körül? :)
Kép
FCBMessi19
Jugador d'estrella

2010.01.30. 12:43:16

Nálam is nyugi.. Egyébként lehuztam a messze lövést a legkisebbre minden játékosnál,igy is 15-20 kapuralövésem van egy meccsen és ha szerencsém van akkor akár 2 is bemegy :lol: U.H.én is várom a választ..
Kép
Kép
geridoss
Director del Fútbol

2010.01.29. 22:48:21

Srácok, nem tudom mit kellene módosítanom, de meccsenként van 13 vagy több kaput eltaláló lövésem, és abból 1 gólt szerzek (barcelonával), és az ellenfél pedig 4-5 lövésből bevág kettőt...

Visca el Barca!
Quaresma77
Jugador del Barça

2010.01.29. 16:45:34

van Bommel írta:
Quaresma77 írta:Hali !

Eddig még nem sikerült játszanom a football manageren mert sose találtam hozzá magyarosítást meg jó patch eket de most nagoyn ki szeretném próbálni. Valaki tudna mondani egy oldalt ahol le tudnék szedni ilyesféle dolgokat ???? :?: :?:
A játékot:www.isohunt.com a magyarosítást pedig az fmhungary.hu-n találsz

Ezer kösz, nagyon ki akartam már próbálni ezt a játékot.Még egyszer köszi.
breywol
Jugador del Barça

2010.01.29. 13:07:42

breywol írta:Kezdtem egyet a spanyol harmadosztályban a 20. helyre "média előrejelzett" San Roque csapatával...
Folytatás...

Volt tehát egy 4. helyezésem a harmadosztályban, s utána egy feljutásom...

Azonnal ki is estem a másodosztályból, 22. lettem, értékelhetetlen produkcióval. A vezetőség viszont még mindig elismert, szó sem volt arról, hogy elküldjenek. A harmadosztályba visszatérve ismét célnak vettem a feljutást. Sikerrel. Idő közben felvásárolták a klubot, s dilemmáztak, hogy maradjak-e vagy sem. A játkésoaim egyöntetűen lenyilatkozták, hogy hosszabbítsák meg a szerződésemet, miközben a klub már több menedzsernek is szerződést ajánlott a posztom betöltésére. Hát eléggé bosszantott, hogy én minden első ligás csapat kérését azonnal visszautasítottam, most meg egy pökhendi elnök elküldene a búsba. Nem is ezzel volt igazán bajom, mert hát ez egy játék, csupán a célom elérését vágta volna azonnal keresztbe, hogy majd 10-15 év múlva meghatározó csapattá fejlesszem gárdámat a La Ligában. Hosszú herce-hurca után végül kaptam egy 3éves ajánlatot, amit gondolkodás nélkül elfogadtam. Óriási beruházásba kezdtem játékos-vásárlás alapon, szinte az egész brigádot, 1-2 alapemberem kivételével lecseréltem. 4,5 euromilliómba fájt Rochina nevű sztárcsatárom leigazolása, persze 48 hónap részletfizetésre. :D Jelenleg 32 meccs után a 18., még épphogy bennmaradó helyen állok a másodosztályban. 22csapat van, 19-22-ig terjedő helyezési intervallumban kiesés... 3ponttal vagyok előrébb a mögöttem, kieső helyen álló csapatnál. Bizakodok. Egy esetleges bennmaradás segítene az anyagi gondokon átlendíteni, esetleg hozzásegíteni egy újabb erősítéshez, ami akár alapjául szolgálhatna egy megfenekléshez a másodosztályban. Célomtól még bőven messze vagyok, de csak kitartás kell.

További jó játékot!!!
Ronaldo, Kluivert, Rivaldo, Puyol, Cocu, Xavi, Ronaldinho, Iniesta, Messi :)
„Már nagyon sokszor mondtam, hogy ha rajtam múlik, egész életemben itt maradok, és a Barcelonánál fogok játszani. Vannak dolgok, amelyeket nem lehet pénzzel megvenni” Lionel Messi
LM10
Director del Fútbol

2010.01.29. 11:00:02

Ez nemigaz... :evil: Visszatért a crash dumps hiba. Újratettem a gépet, utána jó volt egy jó ideig, de ma játszok, és megint kiírja. Ez minek a hibája lehet?
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.01.28. 18:56:42

geridoss írta:
Victor_Valdes írta:pompeyből érkezett még fiatalon 1 millióért :)
melyik évben? Arra még emlékszel?
Asszem 2015 fele csatlakozott hozzánk.
van Bommel
Capitá del Barça

2010.01.28. 17:55:59

Quaresma77 írta:Hali !

Eddig még nem sikerült játszanom a football manageren mert sose találtam hozzá magyarosítást meg jó patch eket de most nagoyn ki szeretném próbálni. Valaki tudna mondani egy oldalt ahol le tudnék szedni ilyesféle dolgokat ???? :?: :?:
A játékot:www.isohunt.com a magyarosítást pedig az fmhungary.hu-n találsz
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
Quaresma77
Jugador del Barça

2010.01.28. 17:40:49

Hali !

sjd
Llegenda del Barça

2010.01.26. 16:26:22

Victor_Valdes írta:Na, pár régen beígért kép...
A srác adatlapján látom, volt kontinenetális sorozat is, az hogy ment?
Lezárt