breywol írta:Kezdtem egyet a spanyol harmadosztályban a 20. helyre "média előrejelzett" San Roque csapatával...
Folytatás...
Volt tehát egy 4. helyezésem a harmadosztályban, s utána egy feljutásom...
Azonnal ki is estem a másodosztályból, 22. lettem, értékelhetetlen produkcióval. A vezetőség viszont még mindig elismert, szó sem volt arról, hogy elküldjenek. A harmadosztályba visszatérve ismét célnak vettem a feljutást. Sikerrel. Idő közben felvásárolták a klubot, s dilemmáztak, hogy maradjak-e vagy sem. A játkésoaim egyöntetűen lenyilatkozták, hogy hosszabbítsák meg a szerződésemet, miközben a klub már több menedzsernek is szerződést ajánlott a posztom betöltésére. Hát eléggé bosszantott, hogy én minden első ligás csapat kérését azonnal visszautasítottam, most meg egy pökhendi elnök elküldene a búsba. Nem is ezzel volt igazán bajom, mert hát ez egy játék, csupán a célom elérését vágta volna azonnal keresztbe, hogy majd 10-15 év múlva meghatározó csapattá fejlesszem gárdámat a La Ligában. Hosszú herce-hurca után végül kaptam egy 3éves ajánlatot, amit gondolkodás nélkül elfogadtam. Óriási beruházásba kezdtem játékos-vásárlás alapon, szinte az egész brigádot, 1-2 alapemberem kivételével lecseréltem. 4,5 euromilliómba fájt Rochina nevű sztárcsatárom leigazolása, persze 48 hónap részletfizetésre.

Jelenleg 32 meccs után a 18., még épphogy bennmaradó helyen állok a másodosztályban. 22csapat van, 19-22-ig terjedő helyezési intervallumban kiesés... 3ponttal vagyok előrébb a mögöttem, kieső helyen álló csapatnál. Bizakodok. Egy esetleges bennmaradás segítene az anyagi gondokon átlendíteni, esetleg hozzásegíteni egy újabb erősítéshez, ami akár alapjául szolgálhatna egy megfenekléshez a másodosztályban. Célomtól még bőven messze vagyok, de csak kitartás kell.
További jó játékot!!!
Ronaldo, Kluivert, Rivaldo, Puyol, Cocu, Xavi, Ronaldinho, Iniesta, Messi
„Már nagyon sokszor mondtam, hogy ha rajtam múlik, egész életemben itt maradok, és a Barcelonánál fogok játszani. Vannak dolgok, amelyeket nem lehet pénzzel megvenni” Lionel Messi