jöjjön egy bővebb válogatás humoros dolgokból, jó szórakozást hozzájuk!(és bocsi, ha vmelyik gyenge)
http://kuvaton.com/kuvei/larp3.jpg
csöves Star Wars

(
a fénykard hasonlít vmire, nem gondoljátok? 
)
--------------------------------------------------------------
Egy apáca beül egy taxiba és bemondja a címet. Elindulnak, de a taxis gyakran néz rá kacéran. Végül az apáca nem bírja tovább, és megszólítja:
- Gyermekem! Miért bámulsz rám ilyen forró és kéjes tekintettel? Mondd csak el bátran, mire gondolsz!
- Bocsásson meg érte, nővér! Egész életemben arra vágytam, hogy orálisan kielégítsen egy apáca.
- Fiam! Berta nővér vagyok, és azt hiszem, segíthetek a problémádon. Mi a neved?
- Karcsi.
- Nős vagy?
- Nem!
- Akkor rendben.
Azzal megesik az aktus. Miután végeztek:
- Ez isteni volt - lelkendezik a taxis, majd sírva fakad.
- Hazudtam, nővér! Nem Karcsinak hívnak, nős vagyok, van három gyerekem.
- Semmi gond, én Gábor vagyok. De most már kapcsolj rá, mert lemaradok az álarcosbálról!
ez beteg
-----------------------------------------------
Day1
- Anyuuu, vegyünk nekem bicikliiit!
- Nincs rá pénzünk kisfiam.
- Jó, akkor játsszál velem papás-mamást!
- Jaj, kisfiam, hát én az anyád vagyok, játssz papás-mamást egykorú kislányokkal.
- brühühühü.
Day2
- Már mondtam, kisfiam, hogy nincs rá pénzünk.
- Jaj, kisfiam, hányszor mondjam, hogy én az anyád vagyok, játssz papás-mamást egykorú kislányokkal.
- brühühühü.
Day3
- Te, apjuk, figyelje már! A gyerek nem száll le a nyakamról, hogy vagy vegyek neki biciklit, vagy játsszak vele papás-mamást.
- Hát, asszony, pénzünk nincsen a biciklire, úgyhogy játsszál vele, amit akar, hogy maradjon békiben.
- Már mondtam, kisfiam, hogy nincs rá pénzünk.
- Na jó, hogy kell azt játszani?
- Hát, fürödj meg, aztán öltözz hálóingbe (anyuka megteszi). Most bújj be az ágyba, és várjál rám! (anyuka ezt is megteszi)
(gyerek felöltözik apja ruhájába, fogja apja táskáját, benyit a hálószobába és odaszól anyukának
- Hé, asszony, öltözzé! Megyünk biciklit venni a gyereknek!
(ááááá zseni a kölök

)
------------------------------------

pfff
----------------------------------------------
tv maci
ezt nem biztos, h mindenki viccesnek fogja találni...