Ilyen engedélyünk már van, elvégre Messi is játszhatGalen írta:a kép feltehetőleg azután készült hogy kortyolt a kék színű sportitalból, ami pár percig elszínezi a nyelvet.TT írta:http://www.imagebam.com/image/e307e4147301284 kék nyelve van?
Legalábbis bízom benne, hogy ez a helyzet és Alexis nem egy UFO, mert akkor a Barcának majd külön engedélyeket kell beszereznie, hogy földönkívülieket is pályára küldhessen
Ő William Wallace leszármazottja, egy igazi skót szabadságharcos.TT írta:http://www.imagebam.com/image/e307e4147301284 kék nyelve van?
Messi személyében már úgyis van egy földönkívülije a csapatnak, így nem tűnik fel Alexis sem, bár ő még kicsit messze van ettől.Galen írta:Legalábbis bízom benne, hogy ez a helyzet és Alexis nem egy UFO, mert akkor a Barcának majd külön engedélyeket kell beszereznie, hogy földönkívülieket is pályára küldhessen
a kép feltehetőleg azután készült hogy kortyolt a kék színű sportitalból, ami pár percig elszínezi a nyelvet.TT írta:http://www.imagebam.com/image/e307e4147301284 kék nyelve van?
Nekem azért még rémlik pár fontos meccs, amit konkrétan Pedro döntött el. Most hirtelen csak a 2009-es Klub-VB (a döntőt mentette hosszabításra) és az Európai Szuperkupa jut eszembe. Lehet, hogy nem fektet el 3 védőt 1 méteren, de attól még pokolian hasznos és igenis klasszis játékos.kanty írta:Nálam a meccseket dönthet el, azt jelenti, h képes valami váratlanra, ha kell kicselez 2-3 embert vagy, ha a helyzet megköveteli 30-ról bevágja. Ez szerintem nincs meg Pedroban. Az igaz, h fejben erős, ez abban mutatkozik meg, h a ziccereket elég jó százalékban belövi.gergo9 írta:
Ezzel nem értek egyet. Pedro fejben brutálisan erős és koncentrált ez pedig meccseket dönthet el.
Pedro egy nagyon jó, hasznos játékos, de klasszis sose lesz. Sánchez sem klasszis, de benne megvan a potenciál.
A lényeg az, h ha mindketten kihozzák a maxot magukból, akkor a chilei eggyel magasabb szintet képvisel.
Szerintem sincsen. Ennek ellenére Pedro az egyik legfontosabb láncszeme a csapatnak. De nem olyan mint Alexis. Évek óta várok már egy ilyen emberre.Nálam a meccseket dönthet el, azt jelenti, h képes valami váratlanra, ha kell kicselez 2-3 embert vagy, ha a helyzet megköveteli 30-ról bevágja. Ez szerintem nincs meg Pedroban.
Azért (KICSIT OFF) a Porto ellen mit hagyott ki Pedro, amikor át akarta emelni a kapust, akkor simán levehette volna és elgurítja.kanty írta:Nálam a meccseket dönthet el, azt jelenti, h képes valami váratlanra, ha kell kicselez 2-3 embert vagy, ha a helyzet megköveteli 30-ról bevágja. Ez szerintem nincs meg Pedroban. Az igaz, h fejben erős, ez abban mutatkozik meg, h a ziccereket elég jó százalékban belövi.gergo9 írta:
Ezzel nem értek egyet. Pedro fejben brutálisan erős és koncentrált ez pedig meccseket dönthet el.
Pedro egy nagyon jó, hasznos játékos, de klasszis sose lesz. Sánchez sem klasszis, de benne megvan a potenciál.
A lényeg az, h ha mindketten kihozzák a maxot magukból, akkor a chilei eggyel magasabb szintet képvisel.
Nálam a meccseket dönthet el, azt jelenti, h képes valami váratlanra, ha kell kicselez 2-3 embert vagy, ha a helyzet megköveteli 30-ról bevágja. Ez szerintem nincs meg Pedroban. Az igaz, h fejben erős, ez abban mutatkozik meg, h a ziccereket elég jó százalékban belövi.gergo9 írta:
Ezt még nem mondanám , letámadáshoz "csapdázáshoz" azért idő kell még azt tökéletesen elsajátítja. De a hozzáállásával, agresszivitásával, sebbeségével ez csak meccsek kérdése.B. Tamás írta:, védekezni pedig legalább olyan magas szinten tud, mint Pedrito.
Ezzel nem értek egyet. Pedro fejben brutálisan erős és koncentrált ez pedig meccseket dönthet el.Minden tiszteletem a Pedroé, mert hajt, küzd, de Sánchezben megvan az a bizonyos plusz, amivel meccseket dönthet le, ez Pedritóból hiányzik.
Itt a pont. Egyik új játékos sem a padra jött 30-40 millió eurókért, de mindannyian fognak ott ülni, ahogy tegnap Xavi, Villa, és ahogy idővel mindenki. Bombaerős a keret, szezononként van 60 meccs, bárki játszik majd erősek leszünk, kipihentek és motiváltak. Ez az ami megért 60 milliót. De Bob_Marley! Szerintem ezt te sem gondolhatod komolyan hogy ennyi pénzért, ilyen potenciállal, az első bajnoki meccsén gólt rúgva és azt végigjátszva, egy 20 perces játékos lesz belőle. Azért ezt gondold át még1xB. Tamás írta:Szerk.: Bár egy olyan csapatban, ahol Xavi csak a padra szorul egy rangadón, és így játsszunk, nem tudom, van-e értelme kezdőcsapatról beszélni ?!
Jelen pillanatban Villa gyengébb formában van nem úgy jönnek a gólok, őt kiszoríthatja, de Pedronál semmivel sem jobb!Ráadásul mindkét játékos esetében előny, hogy nem 1 hónapja vannak itt!Ha mindenki egészséges nálam Sanchez egy 25-30 percre beálló játékos!Jóval jobban érzi az összjátékot Villa és Pedro is!Biztos fejlődik ebben Sanchez, akkor majd megkövezem magam, de jelenleg ha mindenki egészséges akkor Villa-Messi-Pedro csatársor nem is lehet kérdés!Rivaldo11 írta:Ez valami vicc? Képességek terén magasan veri Pedrot és Villát is, csak idő kérdése, mikor lendül bele igazán. Höhh, méghogy padról 20-30 percekre...persze.