Mihu írta:Azért ha megnézitek akkor a kiscsapatok nem teljesen úgy játszanak a Real ellen mint ellenünk. Ellenünk jobban betömörülnek, a Madrid ellen viszont próbálnak hellyel-közzel játszani is. Úgy pedig sokkal könnyebb a góllövés, mert több a hely a közzéppályán és a 16-os előtt.

Ez a hülyeség! Nézd meg a Santiago Bernabeuban a kiscsapatokat, és nézd meg hazaiban. Jó hogy hazaiban bátrabbak, de a Bernabeuban? ...
Láttad a Real-Betis, Real-Depor meccseket? Akkor nem értem, mit mondasz. Ez totálisan relatív, és nem lehet ezzel megindokolni azt, hogy most a Realnak megy jobban. Szerintem a Real most egy csapat, a Barca alakul, de úgy érzem, hogy a háttérben lehetnek (akár komolyabb) gondok, és ezért nem megy nekik. Szerintem Rijkaard és a vezetőség nincs túl jó viszonyban, meg az se normális, ha a csapaton belül "negatív" kisugárzású emberek vannak (és itt nem csak Edmilsonra gondolok, nyilván mások is így vélekednek, csak profibbak, és nem kotyogják ki ezeket a dolgokat).
Szerintem ettől függetlenül nyílt sisakos lesz az El Classico, mindkét csapatnak van miért tartania egymástól. Szerintem a Real most lélektanilag sokkal jobb helyzetben várhatja a találkozót, viszont idegenben fognak szerepelni, így minden körülményt egybe véve X gyanús meccs lesz (de ha mondjuk nem a Nou Campban, hanem semleges környezetben lenne a találkozó, Real győzelmet várnék).