Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én nem igazán bírnám Puyolt a szélen, mert ő nem menne fel támadni Dinho mellé.dickricsi írta:Én nagyon bírnám Abidal-t nálunk. De, ha mi csak 2007-ben akarnánk idehozni, az Arsenal viszont már most, akkor sajnos könnyen lehet, hogy oda megy inkább. Bár én a helyében 1 évet még játszogatnék a Lyon-ban, utána meg eljönnék a világ legjobb csapatához.
Másrészt a cikkből az is kiderül, hogy nem fog úgy felállni a védelmünk ahogy néhányan akarjuk: Zambi és Puyí a két szél, Thuram és Rafa a két belső védő. Mert ha így állna fel, akkor nem kéne Abidal, bár lehet, hogy Frankie a nővebb rotáláson gondolkodik és Z nagyon univerzális és több poszton is bevethető.
Azulgrana para siempre!
Hát igen,..Ha már 1ikük Lmegy akkor simán jöhetne. Amúgy szerintem jó játékos, de arra a posztra van másik 2 jó játékosunk. Am ebből a cikkből következtetni lehet arra, hogy Zambrotta biztos hogy jobb oldalt fog játszani aminek én nagyon örülök.. és hát Gio/Syl/Abidal.. válasszatokCharlie írta:Hm...amenyit kitudtam belőle venni, az érdekes...Kellene ő nekünk?
Gio vagy Sylvinho megy, akkor mindenképp jöhetne.
C.
Szerintem egy egész disznót kapnaGauchomester írta:Ezzel inkább ne vicceljünk, mert Puyol nyilatkozott már ezzel kapcsolatban cifrákat. De biztosan semmi komoly. Puyol a Barca-isten, ő meg aztán pláne nem menne el. Vagy kapná a disznófejeket![]()
antiimperialista írta:![]()
![]()
![]()
Ezt inkább a Humor topicba kellett volna írni...
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=118969Badi (2006.07.28. 18:34:35 ) írta:cps46 írta:Szintén! YESSSSS!Ronal.10 írta:EEZZ AAZZ nem jön
Vieira!!!!ooooooooooollllllllléééééééééééééééé
Interbe megy!!! hu de örülök!!![]()
![]()
![]()
![]()
jó, hogy nem bánkódunk,de az is biztos, hogy nem örültök neki ennyire..
amúgy meg nso írja, egyáltalán nem biztos, hogy úgy is van