Sziasztok! Régen jelentkeztem, most itt vagyok. A nyári átigazolásokkal nagyon meg vagyok elégedve. A legjobb vétel Zambrotta, aki a jobbhátvéd posztján kiváló tulajdonságokkal rendelkezik. Gyors, erőszakos és megbízható. Thuram is jó igazolás, középen átjárhatatlan. Elöl Gudjohnsen remélem megfelelően pótolja Henkét, bár a feladat nehéz lesz, de nem lehetetlen. Szóval, én szerintem további játékosokat nem kell igazolni, a keret teljes, minden posztra van 2-3 klasszis játékos, akik minden meccsen bevethetők.
A mergit pedig ott folytatja, ahol a perez-érában elkezdte, mindenkit megvesznek, aki egy egyeneset bele tud rúgni a labdába, minden évben teljesen kicserélik a játékosokat, az egyetlen jó vétel cannavaro, dehát ő márquez posztján játszik, csak 6 évvel öregebb a mexikóinál. Szóval jól sáfárkodtunk a pénzzel. Az elnökválasztáson Laportának nincs ellenfele, s reméljük Ronaldinho nem a vébén mutatott produkcióval áll elő. Erősek leszünk, s ha az év eleji két kupát megnyerjük, akkor kellő önbizalommal vághatunk neki a bajnoki idénynek. Bajnokok leszünk, reszkessenek az ellenfelek. varga tamás