Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ozsimiki írta:La Pulga!
GRT az eddig terméshez,nagyon jók!
Kérnék egyet én is![]()
![]()
Hasonló szisztéma mint a többségnél...
nálam: középen Barca címer,balra M.Schumi![]()
![]()
![]()
,jobbra pedig M.U. címer...
Előre is köszi!
Akkor megismétlem magam hátha valaki segít rajtam!?Victor_Valdes írta:Gyerekek hogy is kell aláírásnak berakni?
![]()
Köszönöm.La Pulga írta:robertfcb írta:Remélem ezt nem felejtetted elrobertfcb írta:La Pulga, én is nagyon megköszönném ha összedobnál nekem egy olyasmi bannert Barca,Werder,Lazio,Everton nal. Hát előre is köszi
fölös szerintem.. te csak csináld amire kérnek, bár nem kötelező.. meg ez a "névváltoztatás" is hüleségLa Pulga írta:Nem lehetne átnevezni a topicot Sigekre?
Remélem ezt nem felejtetted elrobertfcb írta:La Pulga, én is nagyon megköszönném ha összedobnál nekem egy olyasmi bannert Barca,Werder,Lazio,Everton nal. Hát előre is köszi
nem rosz csak a player már csaknem 2 éve nem betis-es! de azért ügyi vagyLa Pulga írta:
És ez?
Ha szépen kérlek csinálsz nekem egy:arsenal,barca,debrecenel fuero írta:La Pulga!
Nem akarlak most fárasztani, de ha holnap ráérsz nem akarsz nekem is összedobni ien címeres aláírást? Ha igen akkor lécci legyen rajta a barca, spurs és a fradi. Előre is thx, ha csinálsz!
el fuero írta:La Pulga!
Nem akarlak most fárasztani, de ha holnap ráérsz nem akarsz nekem is összedobni ien címeres aláírást? Ha igen akkor lécci legyen rajta a barca, spurs és a fradi. Előre is thx, ha csinálsz!
Rendben de az enyémet csinálja meg előbb.robertfcb írta:La Pulga, én is nagyon megköszönném ha összedobnál nekem egy olyasmi bannert Barca,Werder,Lazio,Everton nal. Hát előre is köszi