lehet nemis dobog annyira de legalább nem olyan álszent és tudja hogy honnan jött és hogy egy olyan klubhoz tartozott aminél vannak alapvető elvárások amiket bár valószinü nem mind tartott be(többek között mivel eligazolt...) attol még tudja mit várnak töle...ez az én véleményem...Danka00792 írta:Ha a szive ennyire a Barca-ért dobog akkor miért ment el?Chris0527 írta:legalább van benne ennyi gerinc...respect érte...Atesz írta:elmondta rá a Real ne számítson!
Barca vs. Real
-
- Entrenador del Barça
Nem értem az egész vitát, mert a felszólalók 90%-a akkor sem látná be, hogy nincs igaza, ha ugrálnának a fején.
Pepéért mellesleg sztem nem 5 hónapra fizettek ennyit. Szerencsére viszont mind a két tábornak vannak lelkes képviselői, akik valamilyen oknál fogva előre látják, hogy melyik játékos hogy fog játszani az elkövetkezendő időszakban.
Nevetségesnek tartottam eddig, amit a média művel, alaptalannak, durvának éreztem a kritikus-idióta cikkjeiket, és helyettük szégyelltem magam. Hasonlóképpen érzek a magyar szakemberek intelligenciától csöpögő elemzéseivel kapcsolatban egy-egy nemzetközi meccs láttán. Mégis lássuk be azonban, hogy ugyanezt csináljuk, nem?:) Olyan kijelentéseket teszünk, amik szakmailag alaptalanok, és jól meg akarjuk győzni egymást. Objektivitás? Lóf@sz.
Tiszta szívből remélem, hogy minden kritika ellenére ezek a játékosok mind mind formába lendülnek a várva várt meccsünkig. Ronnie, Pepe, Henry, Sneijder mindenki. Én egy formában lévő Real harcát akarom megnézni egy formában levő Barca ellen, nem bohóckodást!!! Sajnos azonban erre nagyon kevés az esély:S...
Pepéért mellesleg sztem nem 5 hónapra fizettek ennyit. Szerencsére viszont mind a két tábornak vannak lelkes képviselői, akik valamilyen oknál fogva előre látják, hogy melyik játékos hogy fog játszani az elkövetkezendő időszakban.
Nevetségesnek tartottam eddig, amit a média művel, alaptalannak, durvának éreztem a kritikus-idióta cikkjeiket, és helyettük szégyelltem magam. Hasonlóképpen érzek a magyar szakemberek intelligenciától csöpögő elemzéseivel kapcsolatban egy-egy nemzetközi meccs láttán. Mégis lássuk be azonban, hogy ugyanezt csináljuk, nem?:) Olyan kijelentéseket teszünk, amik szakmailag alaptalanok, és jól meg akarjuk győzni egymást. Objektivitás? Lóf@sz.
Tiszta szívből remélem, hogy minden kritika ellenére ezek a játékosok mind mind formába lendülnek a várva várt meccsünkig. Ronnie, Pepe, Henry, Sneijder mindenki. Én egy formában lévő Real harcát akarom megnézni egy formában levő Barca ellen, nem bohóckodást!!! Sajnos azonban erre nagyon kevés az esély:S...
-
- Llegenda del Barça
mondjuk én is huszonvégére emlékszem.FCB_gábor írta: Ez téves szerintem. Jó pár hónappal ezelőtt alaposan utánnakerestem, de egyedül ezen az oldalon szerepelt 30m-nál nagyobb összeg. Az összes többinél 30m alatt volt az ára, igaz sehol sem ugyanaz az összeg szerepelt.
Overmars-ra is 40millát írtak, de ő sem volt annyi.
na off vége

- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
A realnak mindegy mennyibe kerül egy játékos, főleg ha sürgősen kell. Kár ezen lovagolni.
Én spec Drenthet rosszabb igazolásnak tartom, mert ugyan 1/3 annyiba volt, mint a portugál, de 1/10 annyit sem játszik és lehet eladják(már, ha hihetőek a hírek). Pepe játszik legalább és amekkora hentes, ha a clasicon majd 1 évre lerugja Messit vagy Eto'o-ékat, biztos nem bánja senki arrafelé az érte kiadott 30millát. Ki tudja mire szerződtették?
persze nagyon remélem nem így lesz, inkább rugjon gólt nekünk csak maradjanak épek a játékosaink
Én spec Drenthet rosszabb igazolásnak tartom, mert ugyan 1/3 annyiba volt, mint a portugál, de 1/10 annyit sem játszik és lehet eladják(már, ha hihetőek a hírek). Pepe játszik legalább és amekkora hentes, ha a clasicon majd 1 évre lerugja Messit vagy Eto'o-ékat, biztos nem bánja senki arrafelé az érte kiadott 30millát. Ki tudja mire szerződtették?

persze nagyon remélem nem így lesz, inkább rugjon gólt nekünk csak maradjanak épek a játékosaink

szerintem saviola pont, hogy tökéletes igazolás volt a madridnak. teljesen ingyen egy szép fricska a barcának. az nyilvánvaló volt, hogy nem fog játszani, legalábbis én pont erre számítottam szezon előtt is. leigazolták poénból. aztán amikor elmegy, kaphatnak érte egy csinosabb összeget.Rivaldo11 írta:Mert feleslegesebb mint Pepe. Nem kell a madridnak-legalábbis eddig.Zsolti írta:Riv!
....Ha Pepe 30 milláért nem volt jó igazolás...Akkor Saviola ingyen miért volt rosszabb???
Aki nem játszik, és még csak nem is sérült-nem jó vétel.
maximum a játékos szempontjából nem jó, dehát az meg kit érdekel... a klubokat biztos nem. saviola esetében pedig engem sem.
- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
Ez téves szerintem. Jó pár hónappal ezelőtt alaposan utánnakerestem, de egyedül ezen az oldalon szerepelt 30m-nál nagyobb összeg. Az összes többinél 30m alatt volt az ára, igaz sehol sem ugyanaz az összeg szerepelt.Vito írta:a transfermarkt . de szerintVito írta:32.250.000
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... daten.html
Overmars-ra is 40millát írtak, de ő sem volt annyi.

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Mert feleslegesebb mint Pepe. Nem kell a madridnak-legalábbis eddig.Zsolti írta:Riv!
....Ha Pepe 30 milláért nem volt jó igazolás...Akkor Saviola ingyen miért volt rosszabb???
Aki nem játszik, és még csak nem is sérült-nem jó vétel.
Rivaldo-A Legnagyobb.
nem érted.Poreko írta:Mit jön itt az egész fórum, hogy Ramost, a világ jelenleg egyik legjobb védőjét 27 millióért vették (aki akkor még szintén nem volt a legjobbak közt) , ha te is azt írod, hogy az számít, m ost mennyit ér. Elmondom Neked, hogy Ramos tehetsége megérte a pénzt, és Pepe tehetsége ugynúgy megéri, hogy mi lesz belőle az más tészta, de is csak Pepétől függ... Enniychi omega írta:pepe azért borzalmasan rossz igazolás, mert 30milliót adtak egy olyan játékosért, aki képességek terén talán, de tapasztalatban, valódi értékében messze nem ér ennyit. ezzel azt éri el a madrid (azon kívül, hogy körberöhögik), hogy mindenki lehúzza őket pénzzel. lehet azzal jönni, hogy majd bebizonyítja, hogy ért annyit, de nem lehet, mert nem ért annyit, a most számít, nem az, hogy 5 év múlva mennyit fog. 30milliót sztárokért szokás kifizetni, nem fiatal, tapasztalatlan, ilyen szinten rutintalan emberekért....
ramos bejött, oké.
mi rá a garancia, hogy pepe (már ez a név is istenem, még jó hogy nem gazsi, vagy totó) is be fog jönni? nem adok ki 30 milliót valakiért, aki még nem bizonyított, ez ilyen egyszerű. EZÉRT rossz igazolás. ramos úgy volt OLCSÓBB, hogy TÖBBET bizonyított már, mint pepe.
mellesleg miről beszélünk? a barca a liga egyik legjobb védőjét vette meg olcsóbban, mint pepe. szinte tuti üzlet. EHHEZ képest senki se magyarázza már meg nekem, hogy miért jó igazolás a brazil gyerek (egyébként is: brazil védő, fúj). beválhat, van rá sansz. de nem annyi, mint amennyibe került.
-
- Entrenador del Barça
Ezek a számok végülis minket igazolnak, akikben Pepe árát látva joggal vetődik fel a kérdés: Miért, ki ez?
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

-
- Llegenda del Barça
a transfermarkt . de szerintVito írta:32.250.000
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... daten.html
-
- Entrenador del Barça
Úgy van, igazad van Slither. Javítottam.
Ok takivini, néhány régi árfolyam bekevert
.
Ok takivini, néhány régi árfolyam bekevert

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára VIII.Henrik 2007.12.07. 22:09:33-kor.
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.

Szewasztok.Kaka-t biztos nem adja el az Ac Milan a Madridnak...senkinek sem adja el!Fabregas pedig jól érzi magát az Arsenalban,tehát ha bármelyik sztár-klub leakarná szerződtetni az a 70mill.euro rámenne lehet.Philip Lahm pedig jöhet a Barca-ba legkésőbb nyáron!
Messinek a legjobbb...
Messinek a legjobbb...

- takivini
- Capitá del Barça
Khmm... Ez milyen pénznemben van?VIII.Henrik írta:Ha jól emlékszek, akkor Roniért adtunk 35öt, Henryért 30at, Militóért pedig úgy 18at, nem? Titinek nehézkes játékba lendülése, de Roni (oké, teljesen más szerepkör és kategória), ő valódi értékén kelt el. Amikor Militót megvettük, akkor már volt egy-két sikeres szezonja, és kora is arra utal, hogy nem jövőre hagyja abba pályafutását, és közben több mint 10 millióval kevesebbe került Pepenél. Tényleg az a baj, hogy a nagy klubbok érdeklődése esetén felverik a kisebb csapatok az árat. Ha jól emlékszek (hogy a realnal maradjunk) Robinho is elég sokba került a végefelé.
Ronaldinho 27 millió € volt
Henry 24 millió € volt
csak egy kis pontosítás

- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Ronnie max 30-ba került sztem.VIII.Henrik írta:Ha jól emlékszek, akkor Roniért adtunk 35öt, Henryért 30at, Militóért pedig úgy 18at, nem? Titinek nehézkes játékba lendülése, de Roni (oké, teljesen más szerepkör és kategória), ő valódi értékén kelt el. Amikor Militót megvettük, akkor már volt egy-két sikeres szezonja, és kora is arra utal, hogy nem jövőre hagyja abba pályafutását, és közben több mint 10 millióval kevesebbe került Drenthenél. Tényleg az a baj, hogy a nagy klubbok érdeklődése esetén felverik a kisebb csapatok az árat. Ha jól emlékszek (hogy a realnal maradjunk) Robinho is elég sokba került a végefelé.
Royston gyerek meg 14-ért ment a Realba. Nem "denevérorrú Pepitora" akartad írni hogy 10 millával többe került, mint Gabi?

-
- Entrenador del Barça
Ha jól emlékszek, akkor Roniért adtunk 35öt, Henryért 30at, Militóért pedig úgy 18at, nem? Titinek nehézkes játékba lendülése, de Roni (oké, teljesen más szerepkör és kategória), ő valódi értékén kelt el. Amikor Militót megvettük, akkor már volt egy-két sikeres szezonja, és kora is arra utal, hogy nem jövőre hagyja abba pályafutását, és közben több mint 10 millióval kevesebbe került Pepenél. Tényleg az a baj, hogy a nagy klubbok érdeklődése esetén felverik a kisebb csapatok az árat. Ha jól emlékszek (hogy a realnal maradjunk) Robinho is elég sokba került a végefelé.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára VIII.Henrik 2007.12.07. 22:02:55-kor.

- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Poreko írta:Mit jön itt az egész fórum, hogy Ramost, a világ jelenleg egyik legjobb védőjét 27 millióért vették (aki akkor még szintén nem volt a legjobbak közt) , ha te is azt írod, hogy az számít, m ost mennyit ér. Elmondom Neked, hogy Ramos tehetsége megérte a pénzt, és Pepe tehetsége ugynúgy megéri, hogy mi lesz belőle az más tészta, de is csak Pepétől függ... Enniychi omega írta:pepe azért borzalmasan rossz igazolás, mert 30milliót adtak egy olyan játékosért, aki képességek terén talán, de tapasztalatban, valódi értékében messze nem ér ennyit. ezzel azt éri el a madrid (azon kívül, hogy körberöhögik), hogy mindenki lehúzza őket pénzzel. lehet azzal jönni, hogy majd bebizonyítja, hogy ért annyit, de nem lehet, mert nem ért annyit, a most számít, nem az, hogy 5 év múlva mennyit fog. 30milliót sztárokért szokás kifizetni, nem fiatal, tapasztalatlan, ilyen szinten rutintalan emberekért....
Amikor a Realnál szóba került Ramos, róla már elég sokszor hallottam, de Pepéről kb. sose....
Ez azért jelent valamit! És nem csak azért mert nem igazán követem a portugál bajnokságot!

Mit jön itt az egész fórum, hogy Ramost, a világ jelenleg egyik legjobb védőjét 27 millióért vették (aki akkor még szintén nem volt a legjobbak közt) , ha te is azt írod, hogy az számít, m ost mennyit ér. Elmondom Neked, hogy Ramos tehetsége megérte a pénzt, és Pepe tehetsége ugynúgy megéri, hogy mi lesz belőle az más tészta, de is csak Pepétől függ... Enniychi omega írta:pepe azért borzalmasan rossz igazolás, mert 30milliót adtak egy olyan játékosért, aki képességek terén talán, de tapasztalatban, valódi értékében messze nem ér ennyit. ezzel azt éri el a madrid (azon kívül, hogy körberöhögik), hogy mindenki lehúzza őket pénzzel. lehet azzal jönni, hogy majd bebizonyítja, hogy ért annyit, de nem lehet, mert nem ért annyit, a most számít, nem az, hogy 5 év múlva mennyit fog. 30milliót sztárokért szokás kifizetni, nem fiatal, tapasztalatlan, ilyen szinten rutintalan emberekért.

- Danka00792
- Director del Fútbol
Ha a szive ennyire a Barca-ért dobog akkor miért ment el?Chris0527 írta:legalább van benne ennyi gerinc...respect érte...Atesz írta:elmondta rá a Real ne számítson!

Nagyon helyesAtesz írta:Real: 25 milliós ajánlat Cescért
2007-12-07 17:05:36
Megérkezett az első ajánlat az Arsenal szupersztárjéárt, Cesc Fabregasért.
Az ajánlatot nem más mint a Real Madrid tette.
A DailySport tudosítója szerint a Real Madridnak ez még csak a kezdeti ajánlata! Egyes érteslések szerint 70 Millió euró van elkülönítva Fabragas és/vagy Kaká leigazolására.
Cesc elutasította az ajánlatot, de elmondta rá a Real ne számítson! Ugyanis ha valaha visszatér hazájába, akkor régi klubjához a Barcelonához fog menni.
(fc-arsenal.hu)

- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Real: 25 milliós ajánlat Cescért
A DailySport tudosítója szerint a Real Madridnak ez még csak a kezdeti ajánlata! Egyes érteslések szerint 70 Millió euró van elkülönítva Fabragas és/vagy Kaká leigazolására.
Cesc elutasította az ajánlatot, de elmondta rá a Real ne számítson! Ugyanis ha valaha visszatér hazájába, akkor régi klubjához a Barcelonához fog menni.
(fc-arsenal.hu)
(fc-arsenal.hu)

Te is indokoltál, én is indokoltam.
"pepe azért borzalmasan rossz igazolás, mert 30milliót adtak egy olyan játékosért, aki képességek terén talán, de tapasztalatban, valódi értékében messze nem ér ennyit"
Erre reagálva mondtam Ramost (kivétel... jó bocs most pepe egy csapattársát emeltem ki...). Azt hiszem 27 millió €-t adtak érte, mivel most a világ egyik legjobb (ha nem A legjobb) védője, mondanom sem kell hogy jóval többet ér.
21 évesen.
Owennel miért jönnél? Példát hoztam fel, miért védekezel?
Annyit mondtam, nem kell elkapkodni ezeket a kijelentéseket... ergó alá sem kell alátámasztani
"pepe azért borzalmasan rossz igazolás, mert 30milliót adtak egy olyan játékosért, aki képességek terén talán, de tapasztalatban, valódi értékében messze nem ér ennyit"
Erre reagálva mondtam Ramost (kivétel... jó bocs most pepe egy csapattársát emeltem ki...). Azt hiszem 27 millió €-t adtak érte, mivel most a világ egyik legjobb (ha nem A legjobb) védője, mondanom sem kell hogy jóval többet ér.
21 évesen.
Owennel miért jönnél? Példát hoztam fel, miért védekezel?
Annyit mondtam, nem kell elkapkodni ezeket a kijelentéseket... ergó alá sem kell alátámasztani

most jövök rá, hogy owen nagyon rossz példa, ő megérte a pénzét. csak aztán szartak játszatni.chi omega írta:támaszd alá te.Aprieto írta:Nincs okom védeni a Madridot, nekem sem a szívem csücske, ettől függetlenül nem kell hülyeségekkel alátámasztani a -szerinted- helyes megállapításokat.
Ramosnak 19 évesen mennyi tapasztalata volt? Ennyi lenne a kérdésem, most kb. a dupláját éri még annak a összegnek is amit kifizettek érte. Bocs, hogy folyton vele jövök, de tök kézenfekvő... Majd idény végén lehet mondani Pepére hogy baromi rossz vétel vagy jó vétel volt. Addig szerintem nem.
Minthogy Henryra sem lehet mondani, hogy húde jól jártunk vele... aztán lehet hogy házi gólkirály lesz szezon végén.
mennyibe került ramos? most mennyit ér?
amúgy "kivétel erősíti a szabályt", gondolom ismered a mondást. most hozakodjak elő owennel..?
mindegy, a real igazolási politikája infantilis, azért remélem ezzel nem mondtam újat.
ja, még egy kiegészítés: ramos a spanyol bajnokságon belül váltott csapatot, pepe csak a portugál 1ben játszott. nem mindegy.
támaszd alá te.Aprieto írta:Nincs okom védeni a Madridot, nekem sem a szívem csücske, ettől függetlenül nem kell hülyeségekkel alátámasztani a -szerinted- helyes megállapításokat.
Ramosnak 19 évesen mennyi tapasztalata volt? Ennyi lenne a kérdésem, most kb. a dupláját éri még annak a összegnek is amit kifizettek érte. Bocs, hogy folyton vele jövök, de tök kézenfekvő... Majd idény végén lehet mondani Pepére hogy baromi rossz vétel vagy jó vétel volt. Addig szerintem nem.
Minthogy Henryra sem lehet mondani, hogy húde jól jártunk vele... aztán lehet hogy házi gólkirály lesz szezon végén.
mennyibe került ramos? most mennyit ér?
amúgy "kivétel erősíti a szabályt", gondolom ismered a mondást. most hozakodjak elő owennel..?