Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Aprieto

2007.12.07. 15:41:45

Nincs okom védeni a Madridot, nekem sem a szívem csücske, ettől függetlenül nem kell hülyeségekkel alátámasztani a -szerinted- helyes megállapításokat.

Ramosnak 19 évesen mennyi tapasztalata volt? Ennyi lenne a kérdésem, most kb. a dupláját éri még annak a összegnek is amit kifizettek érte. Bocs, hogy folyton vele jövök, de tök kézenfekvő... Majd idény végén lehet mondani Pepére hogy baromi rossz vétel vagy jó vétel volt. Addig szerintem nem.

Minthogy Henryra sem lehet mondani, hogy húde jól jártunk vele... aztán lehet hogy házi gólkirály lesz szezon végén.
chi omega
Entrenador del Barça

2007.12.07. 15:22:58

pepe azért borzalmasan rossz igazolás, mert 30milliót adtak egy olyan játékosért, aki képességek terén talán, de tapasztalatban, valódi értékében messze nem ér ennyit. ezzel azt éri el a madrid (azon kívül, hogy körberöhögik), hogy mindenki lehúzza őket pénzzel. lehet azzal jönni, hogy majd bebizonyítja, hogy ért annyit, de nem lehet, mert nem ért annyit, a most számít, nem az, hogy 5 év múlva mennyit fog. 30milliót sztárokért szokás kifizetni, nem fiatal, tapasztalatlan, ilyen szinten rutintalan emberekért.
különben is: általában az a jó, ha valaki megvesz egy fiatalt viszonylag olcsón, majd amikor szuperklasszisá növi ki magát, már jóval többet ér, így akár el is lehet adni drágábban, ez egy jó üzlet. ronaldinhoért jelenleg 3szor annyit biztos lehetne kérni, mint amennyiért érkezett. de pepe fog vajon valaha 60milliót érni? kétlem. persze, nem mennek csődbe, de nonszensz ez a pénzszórás akkor is. "megtehetjük, hát hadd szórjuk" arrogáns, és ostoba. pont, mint mijatovic.
AmonRe
Barça B

2007.12.07. 14:47:56

Madridistán.
ultrasur
Madridista

2007.12.07. 14:46:36

ezeket hol olvastad? :?
AmonRe
Barça B

2007.12.07. 14:44:31

Mijatovic: "Hiszem, hogy a legjobb védőt igazoltuk le Pepe személyében. Szerintem a világ legjobbja."

Ramosnak ez biztos iszonyat jól esett, lehet hogy megköszönte neki!!!

Mijatovic: "Elképzelhetőnek tartom, hogy Ronaldinho távozzon, mert egy ilyen játékos nem fogja elfogadni, hogy csere. Nekünk azonban komplett keretünk van, és nem igazolnánk le."

Még jó, hogy ilyen optimisták vagyunk, Dinhot még csak megkérdezni sem kell. :lol: . Azért a komplett keret pont annyire komplett, hogy a barátunk klubvbkre jár puncsolni :? .

Schusternek van annyi esze, hogy ha a riválisról kérdezik, egyszerűen nem válaszol. Ennek a pancsernak nincs.

Az én szememben a Real Madrid Mijatovic nélkül kb. olyan lenne, mint a paradicsom kígyó nélkül.

Nevetséges...

(A baromarcú emberünk megbünteti Schustert, mert csúnyán viselkedett, mikor a bírót okolta. Aztán ilyen nyilatkozatokat tesz, hátha tovább nehezíti szerencsétlen Dinho amúgy sem rózsás helyzetét. Mekkora szégyen ez nekünk :cry: )
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára AmonRe 2007.12.07. 14:55:01-kor.
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2007.12.07. 14:31:22

pepe-ért három kisfröccsöt meg egy labdát adtam volna,nmem 30 millát!Milito 20 volt,de világklasszisokkal jobb,mint pepe!Pepét meccsek után mindig várja a fejsze a szertárban,ezért tud ilyen finoman jáccani a meccseken(gondolok itt a szuperkupa kiállítás meg asszem a brémai 3 gol.....)pfff milito meg pepe egy szint!nevetséges(és mi lett volna,ha még elfogult is vagyok?! :lol: )
.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.12.07. 14:02:30

Rivaldo11 írta:
Zozzy 5 írta: Az, hogy jó igazolás-e valaki, és az, hogy gazdaságilag milyen nem ugyan az. Ha jól játszik, akkot tökmind1. Csődbe mennek? Nem. A lényeg nekik annyi, hogy teljesít. Egyáltalán hogy tudod megítélni, hogy milyen igazolás volt a pénzt tekintve egy fél év alatt?
És nem hozom ki klasszisnak, ti hozzátok ki falábúnak...
Nem ugyanaz? Hm. Érdekes. Ezek szerint itt nem létezik ár/érték arány...mert mit nekik 30 milla. A lényeg hogy hogyan teljesít. Igen. De itt is bibi van.
Rendben, nem tudtam, hogy Te jövőbe látsz, és már egy fél év alatt kivetíted Pepe jövőbeli gazdasági szerepét. Bocsi. Teljesítményével miért van bibi? Ja elfelejtettem, az az egy meccs...
Mind1, nem vitatkozok tovább, úgyis felesleges. Csak aztán nehogy koppanjunk ezzel az 'úgysem ismerek be semmit' hozzállással...
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.12.07. 11:05:34

Riv!
....Ha Pepe 30 milláért nem volt jó igazolás...Akkor Saviola ingyen miért volt rosszabb???
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.12.07. 00:03:59

Zozzy 5 írta: Az, hogy jó igazolás-e valaki, és az, hogy gazdaságilag milyen nem ugyan az. Ha jól játszik, akkot tökmind1. Csődbe mennek? Nem. A lényeg nekik annyi, hogy teljesít. Egyáltalán hogy tudod megítélni, hogy milyen igazolás volt a pénzt tekintve egy fél év alatt?
Nem ugyanaz? Hm. Érdekes. Ezek szerint itt nem létezik ár/érték arány...mert mit nekik 30 milla. A lényeg hogy hogyan teljesít. Igen. De itt is bibi van.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.12.06. 23:59:18

sergi1989 írta: Elramos hülye mert bizik pepében?vagy mert azt mondja hogy jó?
Nem az a baj, hogy bízik Pepében, de Militoval emelni egy szintre...merész.
És még finom voltam.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.12.06. 23:56:58

Aprieto írta:Az egész vitához, csak annyit fűznék hozzá, hogy Pepe nem szolgált még rá arra az árra, amit kifizettek érte.
A vételárakkal meg kérdem én egy "mezei" szurkoló vajon miért foglalkozik ekkora kluboknál? Nem mindegy hogy 10 vagy 20 millió? Ezek az elitklubok kigazdálkodják. Lazánfszán.
1. Az első mondatodban van a lényeg. Az alapkérdésre adott válasz. Vajon jó igazolás volt -e Pepe? Véleményem szerint ennyiért nem.
Az meg hogy nem mindegy -e az ára...nos, ebben a kérdésben pont nem. Ugyanis ahhoz, hogy eldöntsük, jó igazolás-e tisztában kell lennünk azzal, mennyiért vették, ehhez képest pedig mit produkál. Írtam már. Ha 6 millió lett volna, és ugyanezt produkálja, még dícséret is illeti a madridi vezetőket. De 30 milla Pepéért...pffff. Enyit egy 10 milkás védő is simán produkál ergo Pepe ENNYI pénzért nem jó vétel...
De végül is mindegy. Van nála is rosszabb vétel.
Saviola.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Drigo
Eurobarca Staff

2007.12.06. 22:57:05

Aprieto írta:Viszont az vitathatatlan, hogy mérföldekkel jobban játszik most, mint szeptemberben :idea:
Erről Csapó Gábor sztorija jut eszembe.

Történt ugyanis, hogy minden nyár végén, amikor kezdődött az alapozás, volt egy felmérő úszás, ő rájött, hogy nem kell ebbe apait-anyait beleadni, ugyanis az alapozás végén ugyancsak volt egy szintfelmérés. A többiek akárhogy szakadtak nem tudtak jobbat úszni, hiszen ők elsőre is izomból mentek. Ő meg...Fényévekkel jobbat úszott, mint nyár végén, és mindeki el volt ájulva, hogy ezek szerint Ő valóban keményen végigcsinálta az alapozást...

Ezzel az erővel írhatnám, hogy au Espanyol ellen Oleguer kevesebbet hibázott, mint a Sevilla elleni meccs utolsó pár percében összesen.(De az igazsághoz hozzá kell tennem azt is, hogy nem is játszott az Espanyol ellen).

Ezzel csak oda akartam kilyukadni, hogy minden relatív...

Az meg, hogy 30 millió???Ha valami kiscsapat akarta volna, kb ötöd tized stb ennyiért megkaphatták volna, de ha egy játékosodért egy olyan klub érdeklődik, mint a Real Madrid, akkor nem lehet más a célod, minthogy minél többet legombolni róluk...Ez az üzlet azért nem hüjék a vezetők Portóban. Ahogy Lyonban sem.

Az meg a másik viszont, hogy senki nem várta Pepétől a megváltást, de Henrytől (ahogy egyesek sikeresen kontráznak ezzel) nagyon is. Nekem nagyobb csalódás, mint bármelyik Madrid szurkolónak Pepe játéka/nem játéka illetve eddig pályán töltött percei.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
sergi1989
Capitá del Barça

2007.12.06. 22:38:13

hihtelen nagy baromság ezen vitatkozni amit Zozzy is említ,mintegy 3 darab egész hónap ment el de itt már pepe volt az év legrosszabb igazolása,amiből 90 napig sérült volt,játszott szuperkupát [auto_cenzúra] volt, és ebből a mecsből rivaldó levette hogy ien is marad,de barátom te vagy itt a legoptimistább ezen fórumon te bizol a legjobban a barca feltámadásába,de Elramos hülye mert bizik pepében?vagy mert azt mondja hogy jó?
nekem se tetszett az elején,de most volt két jó meccse,persze ez alpján azt se lehet kijelenteni hogy remek vétel,de akkoris legalább várjuk má meg a bajnokság felét.
pénzről meg annyit hogy számít?1 miliárdos tv szerződés van,ebből 30 milla?na bumm,persze könnyü ezt igy kimondani de nagyjából igyis van..persze énse értek ezzel eggyet de ez az igazság!
Danka00792
Director del Fútbol

2007.12.06. 21:50:52

Poreko írta:Milito nem rossz, de szerintem Pepe nyomába sem ér az utóbbi meccseken (és tudhatjátok, hogy szakmailag próbálom megközelíteni, nem csapat szimpátia szinten): Pepe gyorsan szerel a 16-os előterében, jól fejel, sűrűn jön előre, és nagyon jól követi az emberét, a róla lőtt gólok (pl Werder ellen) mindig a csatár szerencséjéből-zsenialitásából fakadtak, ő nem hibázott szerintem. Milito ezzel szemben nagyon óvatos a 16-os előterében, csak akkor mer keményen odalépni, ha 100%ra megy, de sokszor a sok gondolkodással elpuskázza a lehetőséget a szerelésre.
Azér Pepe-t ne hasonlitgasd MIlito-hoz. Várjunk csak.... te nem is hasonlitgattad... te egyenesen jobbnak itélted. Na hát erre van 1-2 szavam. Milito sokkal tapasztaltabb mint Pepe, szerintem nem mondhatni jobbnak egyik játékos sem a másiknál egyenlöre. Egyik játékos sem mutatta meg eddig, hogy mit is tud.

Hátvédeknél szerintem nem kellene mindenkinek azzal jönnie hogy: Jajj Ramos/Pepe stb stb.. milyen golérzékeny, sokat fut fel..... egy hátvédnek nem ez a dolga, ezért én nem is várom el tölük hogy golt szerezzenek. Inkább maradjon egész meccsen a 16osnál, mint hogy felfusson és esetleg rugjon egy golt. Ha meg lekontráznak akkor meg szivás van.
Irtad hogy a csatár ügyessége miatt kaptatok golt az ö helyéröl. Most nézd meg, ha nem futott volna fel, és ott marad hátul, akkor amilyen magabiztos pepe a 16-os nál, és ugyebár "jol" követi az emberét, akkor nem is kaptatok volna golt, bármien zseniális a csatár.
Poreko
Jugador del Barça

2007.12.06. 21:30:00

Aprieto írta:Szóval ennyi. Pepe még fiatal, van hova fejlődnie, vmennyit fog is. Kérdés mennyit.

Summa summarum: Pepe MÉG nem bizonyította, miért is igazolták le. Viszont az vitathatatlan, hogy mérföldekkel jobban játszik most, mint szeptemberben :idea:
Azt hozzá tenném, hogy Pepe 2 meccset játszott asszem, mielőtt lesérült, ezalatt nem nehéz felejthetőt alkotni, de az utóbbi meccseken TÖKÉLETES teljesítményt nyújtott az én olvasatomban. Nehéz lett volna neki bizonyítani ennyi idő alatt, de számomra nagyon is bíztató a játéka, hiszen tagadhatatlanul egy biztos pont a védelem tengelyében. Szerintem csak rajta múlik, mi lesz belőle. Ha nem sérül le sokszor, és Sergi Ramossal együtt maradnak a Madrid védelmében + összeszokik a védelem (akár 2 kevésbé jó védővel együtt) akkor megszilárdulhat. Ha Pepe így játszik, akkor valszeg kevesebbszer fogják Casillas meccsét el*** a Madridiak pár potyagóllal...
Poreko
Jugador del Barça

2007.12.06. 21:21:24

Sziasztok! Itt egy újabb madridista vélemény:
Utóbbi meccseken Pepe volt a védelem legjobb embere, Ramos formán kívül van, mert rengeteg szabálytalnkodik (legalább egyszer már írtam régebben ...). Szerintem a madrid jelenlegi legjobb középső védője Pepe (lehet, hogy ez a védelmet mínősíti szerintetek, de én azt mondom, ha Pepe ilyen betonbiztosan játszik még egy ideig, akkor klasszis védő lehet belőle vagy már most az, hiszen sérülésből visszatérve nem lehet 100%-os formában valaki.)

Különben meg: kit tartotok klasszis védőnek? Cannát? Heinzét? Metzeldert?
A legutolsóval egyet tudok érteni, de Heinze kiegynsúlyozatlan, és nem is a legjobb. Canna még lehet az, és annyira most se rossz, de nem értem, hogy egy ilyen klasszis védő, mert valaha tényleg a legjobb volt, hogy követhet el ilyen elképesztő ostobaságok ilyen sűrűn meccsenként.

Milito nem rossz, de szerintem Pepe nyomába sem ér az utóbbi meccseken (és tudhatjátok, hogy szakmailag próbálom megközelíteni, nem csapat szimpátia szinten): Pepe gyorsan szerel a 16-os előterében, jól fejel, sűrűn jön előre, és nagyon jól követi az emberét, a róla lőtt gólok (pl Werder ellen) mindig a csatár szerencséjéből-zsenialitásából fakadtak, ő nem hibázott szerintem. Milito ezzel szemben nagyon óvatos a 16-os előterében, csak akkor mer keményen odalépni, ha 100%ra megy, de sokszor a sok gondolkodással elpuskázza a lehetőséget a szerelésre.
Aprieto

2007.12.06. 21:15:51

Az egész vitához, csak annyit fűznék hozzá, hogy Pepe nem szolgált még rá arra az árra, amit kifizettek érte. Nem mintha Milito már rászolgált volna, mert 14 bajnoki után ezt böszmeség kijelenteni.

ÁM!

Lehet hogy kacarászunk (én is...? :oops: ) Pepe árán, viszont emlékezzünk már ugyan egy 19 éves Sergio Ramos nevű emberkére -akit 27 millióért igazolt a madrid-, akiből a világ egyik -ha nem a legjobb- hátvédje vált Madridban.
Szóval ennyi. Pepe még fiatal, van hova fejlődnie, vmennyit fog is. Kérdés mennyit.

A vételárakkal meg kérdem én egy "mezei" szurkoló vajon miért foglalkozik ekkora kluboknál? Nem mindegy hogy 10 vagy 20 millió? Ezek az elitklubok kigazdálkodják. Lazánfszán.

Summa summarum: Pepe MÉG nem bizonyította, miért is igazolták le. Viszont az vitathatatlan, hogy mérföldekkel jobban játszik most, mint szeptemberben :idea:
Harusz
Jugador del Barça

2007.12.06. 21:06:01

Én Zozzyval értek egyet... Ennyi erőből ELRamos fikázhatná Henryt...
Persze tudom, írjátok majd, h ő olcsóbb volt, meg klasszis, meg minden, de ő sem mutatott többet, mint Pepe. Legalábbis sztem. A Szuperkupán Pepe égés volt, én is elkönyveltem akkor pocséknak... Utóbbi időben megoldja a feladatát, csak Zozzyt tudom idézni...
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.12.06. 21:04:47

Rivaldo11 írta:
Zozzy 5 írta:Az kit érdekel, hogy az első meccsein sült? Ki nem sült még? Ha azóta jól játszik, akkor illik leszállni róla, és nem az első meccsén meg a vételárán lovagolni. Ha valakinek megy a játék, és hozza amit kell, akkor utólag tökmind1, hogy mennyiért vették
Engem barátom. Engem érdekel ha megengeded. Az eredeti kérdés az volt, jó igazolás volt-e. Nos, nem volt jó igazolás. Nem kéne a vételárán lovagolni? Miről beszélünk? Ha mondjuk 5-6 millióba került volna, akkor lehetne mondani, ennyiért nem rossz. 30 milláért ilyen képességű védő viszont rossz igazolásnak számít. Az első meccsén sem lovagolna senki annyit, ha nem Ő lett volna a tökéletes védő. :lol: És Zozzy...megégni sokan égtek már, de nem mindegy hogyan... Ki ne hozd már klasszisnak, mert összeesek. :lol:
Az meg, hogy hozza amit kell...maradjunk annyiban, azt eddig Pavón is megoldotta volna.
Az, hogy jó igazolás-e valaki, és az, hogy gazdaságilag milyen nem ugyan az. Ha jól játszik, akkot tökmind1. Csődbe mennek? Nem. A lényeg nekik annyi, hogy teljesít. Egyáltalán hogy tudod megítélni, hogy milyen igazolás volt a pénzt tekintve egy fél év alatt?
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.12.06. 20:59:41

Zozzy 5 írta:Az kit érdekel, hogy az első meccsein sült? Ki nem sült még? Ha azóta jól játszik, akkor illik leszállni róla, és nem az első meccsén meg a vételárán lovagolni. Ha valakinek megy a játék, és hozza amit kell, akkor utólag tökmind1, hogy mennyiért vették
Engem barátom. Engem érdekel ha megengeded. Az eredeti kérdés az volt, jó igazolás volt-e. Nos, nem volt jó igazolás. Nem kéne a vételárán lovagolni? Miről beszélünk? Ha mondjuk 5-6 millióba került volna, akkor lehetne mondani, ennyiért nem rossz. 30 milláért ilyen képességű védő viszont rossz igazolásnak számít. Az első meccsén sem lovagolna senki annyit, ha nem Ő lett volna a tökéletes védő. :lol: És Zozzy...megégni sokan égtek már, de nem mindegy hogyan... Ki ne hozd már klasszisnak, mert összeesek. :lol:
Az meg, hogy hozza amit kell...maradjunk annyiban, azt eddig Pavón is megoldotta volna.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.12.06. 20:31:33

ElRamos írta:
barca99 írta:Csak egy röpke kérdés: láttad te Militot a Zaragozában játszani? Krva jó védő, csak nincs (nem volt) agyonsztárolva.
Nem azt mondtam, hogy Milito rossz védő, hanem azt, hogy Pepe az eddig nyújtott teljesítménye alapján játszik úgy, illetve annyira jól mint az argentin. Pepe sem volt agyonsztárolva soha, csak ti csináltok elefántot a bolhából. Azon vagytok kiakadva, hogy mennyiért vettük. És? Engem nem érdekel, amíg jól játszik. :wink:

Sztem maradjunk annyiban hogy nem volt egy pénztakarékos megoldás.....
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.12.06. 20:22:12

Nem teljesen mindegy, hogy ki a jobb? Jó védő mind a 2, igaz Militót én is többre tartom, de nem ez a lényeg.
Pepe eddig jól tolja a bajnokságban, amikor láttam, akkor tökéletesen megoldotta a feladatát. Az kit érdekel, hogy az első meccsein sült? Ki nem sült még? Ha azóta jól játszik, akkor illik leszállni róla, és nem az első meccsén meg a vételárán lovagolni. Ha valakinek megy a játék, és hozza amit kell, akkor utólag tökmind1, hogy mennyiért vették, főleg egy olyan csapatnál, mint a Madrid, akiknél a vécé is pénzt köhög vissza. Azt pedig én is baromságnak tartom, hogy Pepét írták a legrosszabb igazolásnak, miközben végbement egy zseniális transzfer Dudekért vagy Robbentért is, csak hogy házon belül maradjak, de lehetne sorolni más klubok dolgait is...
ElRamos
Jugador del Barça

2007.12.06. 20:17:32

Nem vitázom tovább, mert felesleges. Lehet hogy elfogult vagyok Pepe irányába, de ez rátok is igaz.

Mind1, ami a lényeg, hogy Pepe végre játszik, és nem is rosszul. Szerintem jó igazolás volt. Nem kell mindjárt a torkomnak esni, mert így gondolom.

Nah, megyek nézni a magyar csajok kézimeccsét. Remélem nem bénázunk mint a spanyolok ellen :wink:
1. JASEfos feat Claire Van Der Boom - Do What You Want (Max Graham Afterhours In Montreal Mix)
2. Arnej - People Come, People Go (Maor Levi remix)
3. Markus Schulz feat. Andy Moor - Daydream
4. Fragma - Tocas Miracle (Inpetto remix)
5. Tiesto - Ten Seconds Before Sunrise
6. Tiesto feat. Maxi Jazz - Dance 4 Life
7. Tiesto feat. Jes - Everything
noname
Llegenda del Barça

2007.12.06. 20:11:47

ElRamos írta:Pepe van olyan jó az eddig mutatott játéka alapján mint Milito.
Előre is bocs, de hogy tudsz ekkora hülyeséget írni??????
Pepe eddig alig játszott, amikor játsziott, akkor pedig a meccsek felén naon jó volt, a többin meg rajta mentek el a meccsek.Milito Szinte nem is hibázott(persze 1-2 kisebb hibája volt), Puyollal tökéletesen kiegészítik egymást!
A Fifa egy szégyen
ElRamos
Jugador del Barça

2007.12.06. 20:11:45

barca99 írta:Csak egy röpke kérdés: láttad te Militot a Zaragozában játszani? Krva jó védő, csak nincs (nem volt) agyonsztárolva.
Nem azt mondtam, hogy Milito rossz védő, hanem azt, hogy Pepe az eddig nyújtott teljesítménye alapján játszik úgy, illetve annyira jól mint az argentin. Pepe sem volt agyonsztárolva soha, csak ti csináltok elefántot a bolhából. Azon vagytok kiakadva, hogy mennyiért vettük. És? Engem nem érdekel, amíg jól játszik. :wink:
1. JASEfos feat Claire Van Der Boom - Do What You Want (Max Graham Afterhours In Montreal Mix)
2. Arnej - People Come, People Go (Maor Levi remix)
3. Markus Schulz feat. Andy Moor - Daydream
4. Fragma - Tocas Miracle (Inpetto remix)
5. Tiesto - Ten Seconds Before Sunrise
6. Tiesto feat. Maxi Jazz - Dance 4 Life
7. Tiesto feat. Jes - Everything
Lezárt