Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
AmonRe
Barça B

2007.12.03. 13:57:00

Javítottam, hogy minden rendben legyen:).

Amíg Poreko és Te hozzászóltok a témához, addig ez a fórumozgatás minőségi is:)!

Neked is jó szorakozást és kellemes napot!
Tim
Mezei fórumozó

2007.12.03. 13:50:19

AmonRe akkor te a normálisan viselkedni tudó kisebbséghez tartozol!
Ha több ilyen fórumozó jönne "odaátról",ez a topic is merőben más lenne gondolom.. Viszont a spanyol jelző nem feltétlenül helytálló a Barca esetében :wink: Ettől függetlenül további jó szórakozást,és fórumozást kívánok!
Kép
AmonRe
Barça B

2007.12.03. 13:15:14

Tim nem azért járok ide, h real dicsőítő himnuszokat olvassak, azért ennyire naív nem vagyok. Akkor voltam az, amikor először megláttam a topicot, és azt hittem, hogy találtam egy helyet, ahol értelmesen meg lehet beszélni a meccsek után, hogy hogy játszottak a csapatok. Azóta már inkább a szórakozás miatt járok ide, elsősorban a humor részt és ezt olvasom, nagyon ritkán jutok el odáig, hogy válaszolgatok is. Csak emlékszem, hogy mikor először olvasgattam végig ezeket az oldalakat, először hozzá akartam írni, de aztán köpni-nyelni nem tudtam, hogy egyesek arctalanul milyen hangnemet engednek meg maguknak, csapattól függetlenül. És hát lássuk be, ők vannak többségben.

A madridistán különben még egy hszem sincs, nem is hiszem h lesz. Mindkét oldalon a cikkeket olvasom el minden nap, meg a nemzeti sportot futom át. A másik két oldal fórum-része viszont nem tetszik.

(Őszintén gratulálnék, mert jó a bajnokságuknak, ha sok csapat jut ki tőlük, és még most is szépen játszotok néha. Én, még ha fájdalmas is, a felállós-tapsolós közönséghez tartoztam volna, mikor 3-0-ra kikaptunk otthon tőletek, nem pedig a meccs után verekedőshöz. Ez lehet, hogy szégyen az itteni sok nehézfiú között:D:D)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára AmonRe 2007.12.03. 13:53:46-kor.
Vito
Llegenda del Barça

2007.12.03. 12:18:52

DJ REAL Bee írta:
Egyik értelmes madridista azt írta, hogy reméli valaki lerúgja Messit a következő két meccsen, hogy ne tudjon játszani az El Classicó-n, s így nekik is több esélyük lesz. Ennyit az ellen sportszerűségéről.
Jaaj, azt már nem mondod, hogy egyből le lett ugatva. Általánosítani nagyon szeretsz úgy látom, de miért jó ez neked?
nem kell felfújni a témát, egyébként is elég régi post. :wink:
mellesleg az utolsó kérdést otthon is fel tehetnéd elég gyakran.
:wink:
DJ REAL Bee
Jugador del Barça

2007.12.03. 12:14:02

Egyik értelmes madridista azt írta, hogy reméli valaki lerúgja Messit a következő két meccsen, hogy ne tudjon játszani az El Classicó-n, s így nekik is több esélyük lesz. Ennyit az ellen sportszerűségéről.
Jaaj, azt már nem mondod, hogy egyből le lett ugatva. Általánosítani nagyon szeretsz úgy látom, de miért jó ez neked?
HALA MADRID!
CAMPEONES 06/07
DJ REAL Bee
Jugador del Barça

2007.12.03. 12:08:56

Igen, és ti mennyivel jobban jártatok. Csak a felét akarjátok eladni a nyári igazolásoknak.
Saviola, többet nem tudok akit nyáron hoztunk volna és eladnánk...
Ráadásul ez is csak pletyka. Amúgymeg gondolom a 4 pont biztos jobban zavar :D
HALA MADRID!
CAMPEONES 06/07
DJ REAL Bee
Jugador del Barça

2007.12.03. 12:04:56

Azt nem tudom felfogni emberi ésszel, hogy madridisták mi francot keresnek egy BARCELONA fórumon? Most őszíntén? Nem tudtok olvasni, hogy ez itt Barcelona?
Barca vs. Real? :shock:
HALA MADRID!
CAMPEONES 06/07
Tim
Mezei fórumozó

2007.12.03. 09:12:04

AmonRe! Akkor gondolom te mint jótündér jársz ide,figyelmeztetni a galamb lelkü madridistákat "Vigyázzatok barátaim ez nem a madridista fórum,ezek nem szeretik a csapatunkat!" :lol: :lol:
Elárulom,bár talán rájöttél már itt nem fogsz Madrid dicsőítő himnuszokat olvasni,mint ahogy nálatok sem méltatjátok oldalakon keresztül a Barcelonát és ez így van rendjén szerintem. Amivel viszont találkozhatsz,ha vissza olvasol:itt bármikor hajlandóak elismerni ha egy blanco jól játszott,vagy játszik(aláírom nem mindenki). A bunkóság az pedig csapat független ugyebár..Fogalmazhatunk úgy is amilyen a mosdó,olyan a törölköző :wink:
A BL-ről annyit,ha kiesne a Madrid,a Barca pedig tovább menne te lennél az első aki őszintén gratulálna ugye?
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.12.03. 08:55:17

AmonRe:
Mindenki magából indul ki.
Egy Barcás, aki azóta szurkol a katalánoknak, amióta az eszét tudja, és aki azért Barcás, mert a Madrid hidegen hagyja, és nem érdekli.
Kép
AmonRe
Barça B

2007.12.03. 07:48:04

Poreko, mielőtt teljesen átadod magad a fórumozás örömeinek ebben a topicban, azért szólok, hogy gyorsan el fogják venni a kedved a konkurens szurkolók értelmesebbnél értelmesebb hsz-ei.

Előbb-utóbb észre fogod venni, hogy az itt megfordulók zöme az a jómagyar agyoniskolázott réteg, akiknek fontosabb az, hogy itt anyázhasson, mint csapata játéka.

A többség szerint ha nem nézed a rivális meccseit vérben forgó szemmel, kalapáccsal a kezedben, és nem forgatsz gyilkos gondolatokat az agyadban, bezony Te divatdrukker vagy. Szégyelld hát el magad!

Minden Barcas mindig fel van háborodva, hogy ejhaj milyen parasztok jönnek ide át, aztán ugyanabban a hangnemben írja tovább a hsz-ét, mint amit kritizált. Észre sem veszi közben, mennyire nevetséges...

Úgyhogy mielőtt elkezded szégyellni magad a "hajrá Real-dögölj meg Barca" felfogású emberek miatt, azért szólok, hogy ez oda-vissza megy. Az ide írok 90% ellendrukker, még bl-ben is csorgatják a nyálukat, hogy essen ki a másik csapat, pedig köze nincs egymáshoz egyelőre a két brigádnak. Annyi eszük persze nincs, hogy belássák, minél több spanyol csapat képviselteti magát a legjobb 16 között, annál jobb a bajnokságuknak is. Mindegy, sokaknak ez magas...

Mindenesetre öröm látni, hogy ilyen készségesen válaszolsz mindenre, és őszintén remélem, megtartod ezt a jó szokásodat. Én hamar belefáradtam abba, hogy buta emberek buta hozzászólásaihoz próbáljak meg értelmes válaszokat fűzni.

További szép napot mindenkinek!

(Egy olyan madridista, aki nem Barca ellenes, csak madridista)
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2007.12.02. 21:32:02

takivini írta:
Etooka írta: -valaki kiirta a forumra,hogy inkább 10 oleguer,mint egy Pepe :lol:
Egészen pontosan jobb ma egy Oleguer mint holnap két Pepe :D
jah,az se rossz!kösz h kijavítottál :lol:
.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.12.02. 21:28:45

2008 jan. végén, vagy feb. elején ketzdődik, úgyhogy a madrid ellen ha egészséges, játszani fog.
Rivaldo-A Legnagyobb.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2007.12.02. 21:26:21

Los Banditos írta:Kár, hogy lesz valami ANK féle kupasorozat is, amire Eto'o hivatalos, és nem fogjátok kitalálni, de pont belelóg az El Classicóba :wink:
:? :?

az afrika kupa sztem 2008-ban lesz...biztos nem 2007 végén és 2008 elején...szal amiatt biztos nem fog hiányozni a klasszikusról...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
takivini
Capitá del Barça

2007.12.02. 21:25:23

Etooka írta: -valaki kiirta a forumra,hogy inkább 10 oleguer,mint egy Pepe :lol:
Egészen pontosan jobb ma egy Oleguer mint holnap két Pepe :D
Kép
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2007.12.02. 21:22:03

Los Banditos írta:Kár, hogy lesz valami ANK féle kupasorozat is, amire Eto'o hivatalos, és nem fogjátok kitalálni, de pont belelóg az El Classicóba :wink:
tényleg belelóg?hát az nagy szívás lesz,de rem bojan majd potolni tudja!
.
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2007.12.02. 21:20:11

Poreko írta:
varga tamás írta:Poreko!
A védelem. Papíron - szerintem - a mienk erősebb, és a valóságban is kidomborodik ez. A ti védelmetekből egyedül Sergio Ramost tudnám elképzelni nálunk, ő a Real legnagyobb nyeresége az elmúlt 2-3 évben, ez vitán felül áll. Hatalmas tehetség, és még nagyobb klasszis lesz/van belőle.

de Sergio Ramos mellé hozzátenném Pepét is, aki az utóbbi mérkőzéseken Ramosnal sokkal jobbn teljesített szerintem (Ramos mostanában meglepően sok szabálytalanságot követ el).
a kapus posztot leszámítva mindenütt jobb tud lenni.

Henryval kapcsolatban: A madridisták már örülnek, hogy nem lesz, de közben mindenki megfeledkezett SAMUEL E'TOO-ról. :D
Én már előre félek, mert Casillasnak nagy mumusa a kamerúni.
1.szerintem Casillas ugy jobb,hogy már évek óta kiegyensúlyózott,de egy-egy meccsre Valdes klasszisokkal felülmulhatja,szal nem itt fog elődlni,sztem...
2.Hát Pepe-vel kapcsolatban nekem két dolog jut eszembe:
-valaki kiirta a forumra,hogy inkább 10 oleguer,mint egy Pepe :lol:
-a másik meg a szuperkupa döntőn,amikor Horváth Feri kommentátor azt mondta,hogy ennek az embernek egy pszichologus kéne :lol:
de tény,sztem is jobb volt az elmult 2 meccsen,bár nem néztem,cask 5 percet,de abban is!
.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.12.02. 21:10:13

Kár, hogy lesz valami ANK féle kupasorozat is, amire Eto'o hivatalos, és nem fogjátok kitalálni, de pont belelóg az El Classicóba :wink:
in to exile
Danka00792
Director del Fútbol

2007.12.02. 21:05:36

Poreko írta:Henryval kapcsolatban: A madridisták már örülnek, hogy nem lesz, de közben mindenki megfeledkezett SAMUEL E'TOO-ról. :D
Hát igen, nem veszik észre, vagy nem akarják :D

Barca szerintem elönyböl indul az El Classicon, mivel hazai pályán lesz a mecs. Igy szerintem hozni fogjuk. Föleg, hogy ugyebár Eto'o is viszatér. Xavi- Iniesta nagyot tudna alkotni, de valahogy együtt nem megy nekik a játék. Innen jön a kérdésem: nemtudja valaki hogy Deco viszatér az El Classico-ra? Ha viszatérne, és megmaradna az eddigi formája, akkor kérdés nélkül Barca gyözelem lesz :) (persze ezt ugy mondom hogy Barca-s vok :D )
Poreko
Jugador del Barça

2007.12.02. 20:36:58

varga tamás írta:Poreko!
A védelem. Papíron - szerintem - a mienk erősebb, és a valóságban is kidomborodik ez. A ti védelmetekből egyedül Sergio Ramost tudnám elképzelni nálunk, ő a Real legnagyobb nyeresége az elmúlt 2-3 évben, ez vitán felül áll. Hatalmas tehetség, és még nagyobb klasszis lesz/van belőle.
VV szerintem fantasztikus képességekkel rendelkezik, és most jó szériában van ahogy én láttam, de nagyon rányomta nálam a bélyeget a sok baki amit az évek során elkövetett az ő megítélésére. Egy jó évvel ebből bőven kimászhat. Casillas miatt kezdtem a Realnak szurkolni, így nem hasonlítom össze őket, mert az nem volna igazságos, de ahogy mondod egy fokkal legalább jobb szerintem is :D.

A védelemmel egyet értek, a Barca (Puyollal az élen, akit személyes kedvenceim közé sorolok) valóban biztosabb ott, de Sergio Ramos mellé hozzátenném Pepét is, aki az utóbbi mérkőzéseken Ramosnal sokkal jobbn teljesített szerintem (Ramos mostanában meglepően sok szabálytalanságot követ el).

A Real-Barcát most így hasonlítanám össze: A Barca kerete erősebb, és tavaly is az volt, nem értem azt, hogy a Real tavaly hogy nyert bajnoskágot (bár örülök neki :D). Én úgy érzem, az El Classico kimenetele mindig megjósolhatatlan, de ha a Barca összeszedi magát, a kapus posztot leszámítva mindenütt jobb tud lenni. A védelem összeszokottabb (a Realé kezd alakulni, de még nem ismerik egymást a játékosok).
A középpálya nagyjából azonos, de Xavi-Iniesta kettős nagyot tud alkotni, a túloldalt Guti-Robinho a két kiemelkedő ember.
A támadósor pedig egyértelmű: A Realnál lassú, rutinos jó csatárok vannak, a Barcánál rutinos/rutintalan (dos Santos, Krkic), de piszok gyors jó csatárok vannak, és a gyorsaság döntő lehet.

Henryval kapcsolatban: A madridisták már örülnek, hogy nem lesz, de közben mindenki megfeledkezett SAMUEL E'TOO-ról. :D
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.12.02. 20:19:26

Ja, Ramos nem a legszimpatikusabb játékos, de tehetsége vitathatatlan. Pedig neki sem ment eleinte madridba, jokat is röhögtem raja, miket csinált, azota leolvadt rendesen a vigyor a képemről. Rosz kimondani, de ha igy fejlődik a világ legjobb védője lehet akár :(
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.12.02. 20:13:55

Poreko!
Most akkor VV kiegyenlített teljesítményre képes, vagy hajlamos a bakizásra?
VV sokat fejlődött, és az elmúlt idénytől fogva egyre magabiztosabb teljesítményt nyújt. Volt egy-két hibája, de sokkal több bravúrja is. Azt gondolom, még van hova fejlődnie, és akkor a legnagyobbak közé emelkedhet. De, Casillas egy fokkal jobb nála.
Kép
Poreko
Jugador del Barça

2007.12.02. 20:11:18

MichaaBee írta:Azt nem tudom felfogni emberi ésszel, hogy madridisták mi francot keresnek egy BARCELONA fórumon? Most őszíntén? Nem tudtok olvasni, hogy ez itt Barcelona? :?
Én inkább azt nem értem, Te mért nem vagy kíváncsi, mi a helyzet az ellenfél háza táján? Ahogy az egyik kommentelő írta: Amíg normális hangnemben írnak, és hozzáteszem, amíg szándékosan nem akarnak vitát szítani, addig szerintem ez teljesen normális.
Poreko
Jugador del Barça

2007.12.02. 20:08:08

Helló!
Hogy mért írok madridistaként a Barca szurkolói oldalán. Egyrészt, mert mint írtam, nem vagyok egy "hajrá Real-dögölj meg Barca" felfogású, másrészt kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre. Amúgy őszintén szégyellem, amikor egyes madridisták anyázzák a Barcát, és sajnos úgy érzem, hogy a Realnak sokan csak a statisztikák miatt szurkolnak (győztes nagynevű "királyi" csapat), szóval a szurkolótáborok engem általában hidegen hagynak, én megpróbálok szakmai lenni a kommentjeimben, és a focira, nem pedig a személyes érzéseimre fókuszálni. Ahhoz pedig, hogy ismerjem a pontos helyzetet, ismernem kell a kedvenceim legnagyobb ellenfelelét, így kézenfekvő, hogy ide is írok.

Következő kérdésem hozzátok: Mit szóltok Victor Valdeshez? Én nagyon tehetségesnek tartom/tartottam, de nekem kiegynelítettnek tűnik, elképesztő bakikra képes.
2. Mit gondoltok a Barca védelméről? Egyértelmű, hogy a Realnak ez a leggyengébb pontja (szerintem a Barcának is), de hogy hasonlítanátok össze a Real védelmével?
Most per pillanat ennyi :D.
Vito
Llegenda del Barça

2007.12.02. 16:43:44

Etooka írta:ennyiből én is kiirhatnám,hogy Real-Barca 0:3 Ronnie-t állva tapsolták a madridisták!szal....engem amugy nem zavar,csak furcsa
inkább ne :wink:
így is talál csámcsognivalót 1-2 főokos :lol:
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2007.12.02. 16:06:12

ennyiből én is kiirhatnám,hogy Real-Barca 0:3 Ronnie-t állva tapsolták a madridisták!szal....engem amugy nem zavar,csak furcsa
.
Lezárt