Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem kell felfújni a témát, egyébként is elég régi post.DJ REAL Bee írta:Jaaj, azt már nem mondod, hogy egyből le lett ugatva. Általánosítani nagyon szeretsz úgy látom, de miért jó ez neked?Egyik értelmes madridista azt írta, hogy reméli valaki lerúgja Messit a következő két meccsen, hogy ne tudjon játszani az El Classicó-n, s így nekik is több esélyük lesz. Ennyit az ellen sportszerűségéről.
Jaaj, azt már nem mondod, hogy egyből le lett ugatva. Általánosítani nagyon szeretsz úgy látom, de miért jó ez neked?Egyik értelmes madridista azt írta, hogy reméli valaki lerúgja Messit a következő két meccsen, hogy ne tudjon játszani az El Classicó-n, s így nekik is több esélyük lesz. Ennyit az ellen sportszerűségéről.
Saviola, többet nem tudok akit nyáron hoztunk volna és eladnánk...Igen, és ti mennyivel jobban jártatok. Csak a felét akarjátok eladni a nyári igazolásoknak.
Barca vs. Real?Azt nem tudom felfogni emberi ésszel, hogy madridisták mi francot keresnek egy BARCELONA fórumon? Most őszíntén? Nem tudtok olvasni, hogy ez itt Barcelona?
jah,az se rossz!kösz h kijavítottáltakivini írta:Egészen pontosan jobb ma egy Oleguer mint holnap két PepeEtooka írta: -valaki kiirta a forumra,hogy inkább 10 oleguer,mint egy Pepe![]()
Los Banditos írta:Kár, hogy lesz valami ANK féle kupasorozat is, amire Eto'o hivatalos, és nem fogjátok kitalálni, de pont belelóg az El Classicóba
![]()
![]()
tényleg belelóg?hát az nagy szívás lesz,de rem bojan majd potolni tudja!Los Banditos írta:Kár, hogy lesz valami ANK féle kupasorozat is, amire Eto'o hivatalos, és nem fogjátok kitalálni, de pont belelóg az El Classicóba
![]()
![]()
1.szerintem Casillas ugy jobb,hogy már évek óta kiegyensúlyózott,de egy-egy meccsre Valdes klasszisokkal felülmulhatja,szal nem itt fog elődlni,sztem...Poreko írta:varga tamás írta:Poreko!
A védelem. Papíron - szerintem - a mienk erősebb, és a valóságban is kidomborodik ez. A ti védelmetekből egyedül Sergio Ramost tudnám elképzelni nálunk, ő a Real legnagyobb nyeresége az elmúlt 2-3 évben, ez vitán felül áll. Hatalmas tehetség, és még nagyobb klasszis lesz/van belőle.
de Sergio Ramos mellé hozzátenném Pepét is, aki az utóbbi mérkőzéseken Ramosnal sokkal jobbn teljesített szerintem (Ramos mostanában meglepően sok szabálytalanságot követ el).
a kapus posztot leszámítva mindenütt jobb tud lenni.
Henryval kapcsolatban: A madridisták már örülnek, hogy nem lesz, de közben mindenki megfeledkezett SAMUEL E'TOO-ról.
Én már előre félek, mert Casillasnak nagy mumusa a kamerúni.
Hát igen, nem veszik észre, vagy nem akarjákPoreko írta:Henryval kapcsolatban: A madridisták már örülnek, hogy nem lesz, de közben mindenki megfeledkezett SAMUEL E'TOO-ról.
Én már előre félek, mert Casillasnak nagy mumusa a kamerúni.
VV szerintem fantasztikus képességekkel rendelkezik, és most jó szériában van ahogy én láttam, de nagyon rányomta nálam a bélyeget a sok baki amit az évek során elkövetett az ő megítélésére. Egy jó évvel ebből bőven kimászhat. Casillas miatt kezdtem a Realnak szurkolni, így nem hasonlítom össze őket, mert az nem volna igazságos, de ahogy mondod egy fokkal legalább jobb szerintem isvarga tamás írta:Poreko!
A védelem. Papíron - szerintem - a mienk erősebb, és a valóságban is kidomborodik ez. A ti védelmetekből egyedül Sergio Ramost tudnám elképzelni nálunk, ő a Real legnagyobb nyeresége az elmúlt 2-3 évben, ez vitán felül áll. Hatalmas tehetség, és még nagyobb klasszis lesz/van belőle.
Én inkább azt nem értem, Te mért nem vagy kíváncsi, mi a helyzet az ellenfél háza táján? Ahogy az egyik kommentelő írta: Amíg normális hangnemben írnak, és hozzáteszem, amíg szándékosan nem akarnak vitát szítani, addig szerintem ez teljesen normális.MichaaBee írta:Azt nem tudom felfogni emberi ésszel, hogy madridisták mi francot keresnek egy BARCELONA fórumon? Most őszíntén? Nem tudtok olvasni, hogy ez itt Barcelona?