Tökölős munka

Oda az aláíráshoz bemásolod a linket elé teszel [img]mögé%20pedig[/img]!És készCooltiszo írta:Tetszik, én mindenképp Krkiceset akarok, 12 éves kora óta követem a pályafutását, nagy kedvencem, és hát nem láttam sehol se róla, így nekem ez tökéletes, az már egy másik kérdés ,hogy hogy kell berakni, de majd utána olvasok....
Ezt nézem én is! Mit köszön neki!La Pulga írta:Nem Sharkinho?Cooltiszo írta:Enrique: Jó lesz, nagyon szépen köszönöm
Cooltiszo írta:Vki aki nem olyan analfabéta a photoshophoz mint én tudna nekem csinálni Krkices bannert? Itt 1 kép: http://img501.imageshack.us/my.php?imag ... 061dt0.jpg
Oké! éN is azt fogom tenni...majd ha lesz erőd,teljesítsSharkinho írta:Most egyáltalán nincs ötletem, úgyhogy majd ha lesz, meg időm is, akkor megincsálon Nektek.
Most relaxálok![]()
Maradhat olyan,csak élvezhetőbb minőségben...Sharkinho írta:De, megpróbálom, de arra semmi ötletem sincs...ozsimiki írta:Enyémet nem próbálod meg máshogy![]()
Enyémet nem próbálod meg máshogySharkinho írta:Először végzek Game sigjével, aztán csinálok egyet...noname írta:Valaki tudna csinálni egy Barca-Roma-Tottenhamosat
Milyenre gondoltál
A fantáziádra bízom.Látom van bőven.A Gameé is jól sikerült, csak más effekttel jobb lenne.Előre is kösz.Sharkinho írta:Először végzek Game sigjével, aztán csinálok egyet...noname írta:Valaki tudna csinálni egy Barca-Roma-Tottenhamosat
Milyenre gondoltál