Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Hát igen. Minden játékosban sokan csak a hibákat nézik,meg hogy mit ront el. Ha kivédi Valdes a szemüket is,akkor meg persze mindenki csöndben van.. khm.Sanama írta:Hát kell is hogy legyen élet ebben a topikban évente 3-4x, mert amúgy törölni kéne... Persze mikor bomba formában véd, és pontokat ment a csapatnak, a nagy többség csendben elsuttyog.
Ez már jóval objektívebb hsz, egyet is értek vele, gyakorlatilag az egésszel, fedi az egész VV ügyet.MR. TROMORT777 írta:recrea
Kinek mi a nagy védés, erre csak ennyit tudok mondani... Benne van a hiba persze, és többszőr mint mondjuk egy Casillas-ban. De am kiemelkedő kapus és a világon kevés kapus van olyan helyzetben, hogy meccsenként csak 2 védése van. Sokkal nehezebb úgy felvenni a ritmust...
Igen, összeségében nem neked szántam, elnézést ha rosszul tagoltam és így jött ki. A te irományodban csak az az "egy nagy védés" ütötte meg a fejem.
Szurkolók vagyunk, de hülyeség lenne nem belátni, hogy mi itt jó pár km-el arrébb nem osztunk nem szorzunk. De ebbe nem is akarok belemenni...
De igen, néhányan nagyon ezt harsogják sajnos, hogy mennyire más kellene. És ez a következő rész Nekik szól, meg annyiban neked, hogy szerintem miért is nincs alternatívája.
Akik annyira igazolni akarnak azokdobálhatják a neveket. Mondjatok olyan kapust aki fiatal, Barca szint, jól passzol és képes mindig kivenni a részét a passzjátékból, ja és megy neki, hogy meccsenként néha csak 2 lövésre felpörögjön. Ezt egy Valdes-nél fiatalabb kapusnál szinte biztos, hogy nem kapnánk meg. Mert kapusnál a legfontosabb a tapasztalat és a kor. Egyedül akkor lenne lehetséges, hogy ezt kapjuk, ha lenne házon belül ilyenünk, de úgy tűnik nincs.
dehogy feketebárány... az nem itt kezdődik... lehet látni h a kutya se ír ebbe a topicba normális napokon, csak akkor van itt élet, ha bénázik egy nagyot. amugy mindenki tudja h messze a csapat leggyengébb láncszeme, ezen nincs mit vitatkozni. én már évekkel ezelőtt beletörődtem, hogy élete végéig itt lesz, nagyon nem tudunk mit tenni.MR. TROMORT777 írta: VV egy feketebárány, legalábbis itt ezen a fórumon. Mindig ki volt kezdve, persze lehet jogosan "támadni" de itt eszetlen módon volt kezelve a nagy többségtől.
Meg ne haragudjál, de nincs igazad! A gól sajnos szabályos volt!ElBartimaeus írta:Jogos, hogy Valdés hibázott, nem is kicsit. De azért ahogy Di María megszerezte a labdát az nem volt közel a szabályoshoz. Valdés belépett elé, amaz meg fellökte tisztán miután belerohant... Még egyszer mondom, Valdés ügyeskedése gólt érdemelt, de nem volt szabályos.
Elsőre én is így gondoltam, de a lassítás egyértelmű.ElBartimaeus írta:Jogos, hogy Valdés hibázott, nem is kicsit. De azért ahogy Di María megszerezte a labdát az nem volt közel a szabályoshoz. Valdés belépett elé, amaz meg fellökte tisztán miután belerohant... Még egyszer mondom, Valdés ügyeskedése gólt érdemelt, de nem volt szabályos.
Komolyan, egy nagy védése volt, Henry ziccere. Ez az egy volt az, amit egy átlagos kapus nem biztos, h megfog, a többit igen.MR. TROMORT777 írta:Egészen elképesztő itt pár ember.
recrea! szerinted komolyan csak 1 nagy védése volt a 3 BL döntőn?![]()
Az elsőt nem vettem magamra, de nem csak a Te véleményed lehet a tuti. Nekem igenis van közöm, mert megveszem a mezüket, mert bekapcsolom a tévét és mert pár meccset láttam élőben.MR. TROMORT777 írta: Egy két ember, olyan elszántsággal tudja ontani a hülyeségeit, hogyha gyenge akaratú lennék símán elhinném. Az a szerencse, hogy távolról sincs köze innen senkinek a Barcához.
Eltúlzod, itt senki nem mondott olyat, h akármelyiket is igazoljuk le a helyére. Én azt sem mondtam, h jobb kapusok. Hagy illessük némi kritikával olyankor, amikor ilyen elkerülhető gólokat kap. Egy középcsapatban menne a kispadra, nálunk nincs alternatívája, bármit csinál, úgyis kezdő lesz, én ezt nehezményezem.MR. TROMORT777 írta: Aki Neuereket hozna ide az álomvilágban él és inkább menjen FM-ezni, mert abban jobban megfogja találni a számításait.
Komolyan, hatalmasat hibázott, benézte de ez van. A csapat már rég el felejtette és minden mehet tovább, a foci már csak ilyen. Erre itt pár ember már dobja is be a neveket...
VV egy feketebárány, legalábbis itt ezen a fórumon. Mindig ki volt kezdve, persze lehet jogosan "támadni" de itt eszetlen módon volt kezelve a nagy többségtől. Mindig kell egy feketebárány.
Azért Cecht elétenni vicc kategória,az az ember 4-5 éve a múltjából él,ha van igazi potyakapus akkor az ő.recrea írta:Akkor másképp látjuk, ettől szép a foci.Charlie írta:Igen nézem a meccseiket és ezért röhögök.
C.
Ahogy sokan Valdesen.
Akkor másképp látjuk, ettől szép a foci.Charlie írta:Igen nézem a meccseiket és ezért röhögök.
C.
Ez majdnem igaz is. Egy probléma van vele. A jó kapus ott kezdődik, hogy nem (vagy csak fényévente) lepkézik. A bravúrok csak ezután jönnek, ezután számítanak. Ez pedig pont az a dolog amiben Viktorunk sosem lesz rendben, mert érzéke van a balf*kodáshoz. Emiatt rühelltem régen, hogy ő véd, és emiatt nem fogom feltétel nélkül támogatni soha. Azt elismerhetjük, hogy valamit fejlődött az 5-6 évvel ezelőtti önmagához képest, de az annyira elég hogy 1 szezonban 2-3 ilyet csinál nem 5-6ot. Ez meg nem elfogadható, ennyi, hiába jó 1 az 1ben. Most elmegy rajta egy szupkup adott esetben, na bumm. De egy ilyenen a BL vagy a bajnokság is elmehet, ez a baj.piton írta:Kár ezért a hibáért, majd meglátjuk a visszavágó után, h mennyire számított ez a baki. Ettől függetlenül VV egy remek kapus, rengeteg nagy védéssel mentette már meg góltól a csapatot. Régebben, 4-5 éve még több ilyen hibát követett, pl. a Valencia ellen többször is, de azóta az elmúlt évek alatt sokat fejlődött.
Jobb kapust nemigen lehetne találni ebbe a csapatba, teljesen illik az itteni játékhoz.
Gondolom nem nézed ezen kapusok meccseit?! Ha elfogadod, ha nem, stabilabb, kiegyensúlyozottabb, kevesebbet hibázó kapusok, emellett képesek bravúrra.Charlie írta:Micsoda neveket olvasni itt. Neuer, Cech, Hart, Diego AlvesMég 20000-n előtte állnak mivel csak megye 3 szintű, ahogy mondta itt pár szakértő. Jelenleg egy kapus van nála aki jobb az szembe állt vele tegnap. Nem mintha Casillas nem hibázott volna és hibázna még pályafutása során.
C.
Hát igen, a hálátlan kapus sors.Charlie írta:Micsoda neveket olvasni itt. Neuer, Cech, Hart, Diego AlvesMég 20000-n előtte állnak mivel csak megye 3 szintű, ahogy mondta itt pár szakértő. Jelenleg egy kapus van nála aki jobb az szembe állt vele tegnap. Nem mintha Casillas nem hibázott volna és hibázna még pályafutása során.
Tízig számoljon el pár ember, mielőtt ide ír szerintem. Én védtem mindig Valdest, de az elmúlt egy évben kicsit tényleg sok hiba összejött a madrid ellen. Kicsit eltöprenghetne, hogy mi a megoldás arra, hogy ha felé gurul a labda és ráront egy ellenfél akkor ne menjen fel a nézők pulzusa.
C.