MR. TROMORT777 írta:Egészen elképesztő itt pár ember.
recrea! szerinted komolyan csak 1 nagy védése volt a 3 BL döntőn?
Komolyan, egy nagy védése volt, Henry ziccere. Ez az egy volt az, amit egy átlagos kapus nem biztos, h megfog, a többit igen.
Vegyük már észre, h eltűntek a parádés védései, mert igen, voltak neki, sok.
Bakiparádé gólokat kap, többet. Én elfogadom, h jó kapus, de ezt is el kell fogadni.
MR. TROMORT777 írta:
Egy két ember, olyan elszántsággal tudja ontani a hülyeségeit, hogyha gyenge akaratú lennék símán elhinném. Az a szerencse, hogy távolról sincs köze innen senkinek a Barcához.
Az elsőt nem vettem magamra, de nem csak a Te véleményed lehet a tuti. Nekem igenis van közöm, mert megveszem a mezüket, mert bekapcsolom a tévét és mert pár meccset láttam élőben.
MR. TROMORT777 írta:
Aki Neuereket hozna ide az álomvilágban él és inkább menjen FM-ezni, mert abban jobban megfogja találni a számításait.
Komolyan, hatalmasat hibázott, benézte de ez van. A csapat már rég el felejtette és minden mehet tovább, a foci már csak ilyen. Erre itt pár ember már dobja is be a neveket...
VV egy feketebárány, legalábbis itt ezen a fórumon. Mindig ki volt kezdve, persze lehet jogosan "támadni" de itt eszetlen módon volt kezelve a nagy többségtől. Mindig kell egy feketebárány.
Eltúlzod, itt senki nem mondott olyat, h akármelyiket is igazoljuk le a helyére. Én azt sem mondtam, h jobb kapusok. Hagy illessük némi kritikával olyankor, amikor ilyen elkerülhető gólokat kap. Egy középcsapatban menne a kispadra, nálunk nincs alternatívája, bármit csinál, úgyis kezdő lesz, én ezt nehezményezem.