Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Pfffff...ezek se normálisak, tixta Real Madrid, veszik a csatárokat.Charlie írta:Azt jelenti hogy szerződtették 19millió fontért,5évre!
C.
ha ez azt jelenti hogy leigazolták Gilardinot akkor télleg hülyék!Charlie írta:http://www.goal.com/NewsDetail.aspx?idN ... 5&idSez=16
Ha ez igaz...akkor nem értem a Milant!
C.
Lehet, hogy rosszul fordítom, de szerintem valami olyasmit jelent, hogy Ibrahimovic szerint Ronaldinho a legjobb játékos és szeretne vele együtt játszani.....Maxi írta:Jó hallani, de mit jelent?Mr. Master írta:Ibrahimovic also revealed who he thinks is the best in the world right now.
"It must be Ronaldinho, I would love to play with him," he said.
Jó dolog ezt hallani.
Jó hallani, de mit jelent?Mr. Master írta:Ibrahimovic also revealed who he thinks is the best in the world right now.
"It must be Ronaldinho, I would love to play with him," he said.
Jó dolog ezt hallani.
Charlie írta:Te most hülyéskedx?![]()
C.
Te most hülyéskedx?Mr. Master írta:Kluivert? akkor összetévesztettem valakivel. Az meg kicsoda?Charlie írta:David Villa + Kluivert!Mr. Master írta:egy picit hülye vagyok, de meg kell kérdezzem: ki a felső? az alsó vmi angol középcsapatból még rémlik
C.
Kluivert? akkor összetévesztettem valakivel. Az meg kicsoda?Charlie írta:David Villa + Kluivert!Mr. Master írta:egy picit hülye vagyok, de meg kell kérdezzem: ki a felső? az alsó vmi angol középcsapatból még rémlik
C.
persze nyomja, csak jóformán egész évben sérült volt. a következő szezonban már ott lesz.Maxi írta:Boixos!már sokszor akartam kérdezni csak mindig elfelejtem..!
na,a Tommasi nyomaj még a bugit vag mi van vele?
na tessék! 26 évig átvertek...Boixos írta:a C.U.C.S. római volt. most az A.S.R.U. megy (AS Roma Ultras).
akkor tévedtem.Boixos írta: azt a "védelmet" nem tenné ki az ablakba. de már nincs C.U.C.S., asszem 2000 körül megszűnt önálló csoportnak lenni.
azt a "védelmet" nem tenné ki az ablakba. de már nincs C.U.C.S., asszem 2000 körül megszűnt önálló csoportnak lenni.Vito írta:majd bevédi a CUCS.Szakacs írta:megolik a tagot