Németországi VB 2006

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Ki nyeri a 2006 -os németoszági vb-t?

A szavazás 2007.02.27. 17:59:26-kor befejeződött.

Brazília
110
55%
Argentína
30
15%
Németország
7
3%
Anglia
2
1%
Spanyolország
23
11%
Olaszország
15
7%
más
14
7%

Szavazatok száma: 201
Subinho
Director del Fútbol

2006.05.15. 10:11:11

van bastent én sem értem! fiatalítás ide, fiatalítás oda, seedorf, davids, makaay remek játékosok nem lehet őket otthon hagyni!!! legalább a padra odaférnének simán!!! de ő tudja. mindenesetre behívta van bommelt, aki sztem nem sokat mutatott idén... ilyen alapon kihagyhatná pareira adrianot, ronaldot, robinhot... de nem fogja, mert tudja, ha csak a padról áll is be valamelyik eldönthet egy meccset!!!
kluivertről meg asszem nem is érdemes beszélni. igaz sérült is volt, de az utóbbi években számomra érthetetlen módon hihetetlen formahanyatláson ment keresztül!!! jardel szindróma!!!
doki
Entrenador del Barça

2006.05.15. 09:33:09

Makay soha nem mutatott semmit a válogatotban,Davids,és Seedorf a fiatalítás miatt marad ki.(Kluivert-ről kár beszélni) Huntelaar szerintem Van Nistelrooy utódja lehet,ha csak megközelítőleg is tudja folytatni ezen a szinten,de nincs válogatott tapasztalata,ezért majd a következő EB selejtezőkön fog beépülni.Kockázatos lenne most kísérletezni vele!
Giuly mellőzése engem is mellbevágott.
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.05.14. 16:18:08

Hát Hunteláron,no meg persze Gyulán én is kiakadtam,hogy nem lesznek ott a VB-n! :evil:

Mondjuk Gyulánk idén kevesebb meccset játszott,és sajnos nem mind1-ken villogott,de azért akkor is ott lenne a helye!

Minden tiszteletem Marco van Bastené,de egy ilyen gólerős,és remekül játszó csatárt mint Huntelár otthon hagyni :!: :?: :?: ,és inkább Babelt vinni,még ha Makay miatt maradna ki,azt talán meg lehet érteni,de így :?:
Makayról,Seedorfról nem is beszélve :?

Azért remélem kifizetődik ez van Bastennek,de nemhinném...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
DavidsNeD
Jugador del Barça

2006.05.14. 16:10:57

Mardel írta:Vki tudja,hogy Roy Makay kihagyásának tulajdonképpen mi az oka??..Mert szerintem mondjuk egy Ryan Babellel még felvenné a versenyt!! :roll: Sőt még talán másokat is kiszoríthatna!!(pl én Nistelrooy helyére gondolkodás nélkül beinnyektálnám!! :roll:) Én legalábbis egy rendkívül jó képességű támadónak tartom!! Seedorf kihagyása a másik! :roll: Bár ott még talán pár észérv van amellett hogy kihaggyák,de ott se sok!!
És akkor még Davids-ról vagy Kluivert-ről nem is beszéltünk. :(
Enrique21
Capitá del Barça

2006.05.14. 16:00:20

loki13 írta:hát ez csak a papirforma én se szeretném igy csak ugy ha a spanyolok vernék a brazilokat és holland-spanyol döntő lenne
Azért elég erös ez szerintem papirformának :roll:
Na de nem vitatkozok,gyözzön a jobb :!:
ARGENTINA :!: :lol:
loki13
Barça B
Kapcsolat:

2006.05.14. 15:56:34

hát ez csak a papirforma én se szeretném igy csak ugy ha a spanyolok vernék a brazilokat és holland-spanyol döntő lenne
Enrique21
Capitá del Barça

2006.05.14. 15:53:11

loki13 írta:

Persze ez csak lehet közel sem igy lessz
Nagyon remélem,h nem igy lesz :!:
:lol:
loki13
Barça B
Kapcsolat:

2006.05.14. 15:48:59

Tanulmányoztam egy kicsit hogy melyik csapat mien ágra került ! a papirforma szerint

I. Németország : A csoport győztese és a 8ad döntőben a svvédek a 4ed döntőben egy óriási meccs hollandia ellen és sztem enyi volt számukra a vb

II. Anglia : A b csoport győztese először túljut a lengyeleken majd egy párharc az argentinok ellen és jönnek a Braziolok és nekik itt lehet a vége

III. Hollandia : reális esélyük van a C csoport nyerésére és ezen esetben nem kerülnek nehéz ágra előbb Mexiko aztán Nemetek és sztem még a franciákon is tuljutnak! És ott a brazilok elleni döntő :D

IV . Argentina masodik lessz a C csoportban portugálián még tuljut de az angolok ellen elvérzik!

V. Brazília nyerik csoportját az olaszokon spanyolokon és angolokon át a döntőben megnyerik a hollandok elleni viadalt!

VI. Spanyolország nyeri csoportját megveri svájcot és a negyeddöntőben veri őket brazília!

Nah kb ennyi én ezt a 6 csapatot tartom esélyesnek (talán még az olaszok és franciák)

Szval sztem 1.Brazília (Ronaldinho; Edmilson ; Sylvnho)
2. Hollandia (Van Bommel)
3. Anglia
4 Franciaország (Giuly)

Persze ez csak lehet közel sem igy lessz
PetI
Hí­rhozó-cikkíró

2006.05.14. 15:11:59

Én a hollandoknak szurkolok, de ha ők nem, nyerjenek a brazilok. Szerintem Huntelaarnak ott kellene lennie, hihetetlen h kimaradt (Hasselinknél sztem mindenképpen jobb). A franciáknál meg nehogymár a Dhorasoo jobb legyen mint Gyula! :evil:

Velünk nem sikerült kijutnia, bezzeg Angolával ott lesz a VB-n Mateus! :lol:
totobike
Jugador del Barça

2006.05.14. 14:54:39

Mark Schwarzer----FC Middlesbrough----kapus
Zeljko Kalac----AC Milan----kapus
Ante Covic----Hammarby----kapus

Michael Beauchamp----Central Coast Mariners----védő
Mark Milligan----Sydney FC----védő
Craig Moore ----Newcastle United ----védő
Lucas Neill ----Blackburn Rovers ----védő
Stan Lazaridis ----Birmingham City ----védő
Tony Popovic ----Crystal Palace---- védő

Tim Cahill---- Everton ----középpályás
Marco Bresciano ----AC Parma ----középpályás
Jason Culina ----PSV Eindhoven ----középpályás
Scott Chipperfield ----FC Basel ----középpályás
Brett Emerton ----Blackburn Rovers ----középpályás
Vince Grella ----AC Parma ----középpályás
Harry Kewell ----FC Liverpool ----középpályás
Josip Skoko ----Wigan---- középpályás
Luke Wilkshire ----Bristol City ----középpályás

Josh Kennedy ----Dynamo Dresden---- támadó
John Aloisi ----Alaves ----támadó
Mile Sterjovski ----FC Basel ----támadó
Archie Thompson ----PSV Eindhoven ----támadó
Mark Viduka ----FC Middlesbrough---- támadó

Az ausztrál keret
totobike
Jugador del Barça

2006.05.14. 14:49:02

Kapusok: John Alvbage (Viborg), Andreas Isaksson (Rennes), Rami Shaaban (Fredrikstad);

védők: Erik Edman (Rennes), Petter Hansson (Heerenveen), Teddy Lucic (Häcken), Olof Mellberg (Aston Villa), Mikael Nilsson (Panathinaikosz), Fredrik Stenman (Bayer Leverkusen), Karl Svensson (IFK Göteborg);

középpályások: Niclas Alexandersson (IFK Göteborg), Daniel Andersson (Malmö), Johan Elmander (Bröndby), Mattias Jonson (Djurgarden), Kim Källström (Rennes), Tobias Linderoth (FC Köbenhavn), Fredrik Ljungberg (Arsenal), Anders Svensson (Elfsborg), Christian Wilhelmsson (Anderlecht);

csatárok: Marcus Allbäck (FC Köbenhavn), Zlatan Ibrahimovic (Juventus), Henrik Larsson (Barcelona), Markus Rosenberg (Ajax)

És a svéd válogatott kerete
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2006.05.14. 14:46:47

Nemár :shock: Huntelaar kimaradt :evil: rúgott 31 gólt csak a bajnokságban...Seedorf a másik.. azért Hajrá Hollandia
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
totobike
Jugador del Barça

2006.05.14. 14:45:57

Kapusok:
Joao Ricardo
Lama
Mario

Védők:
Delgado
Jamba
Kali
Lebo Lebo
Loco
Marco Abreu
Marco Airosa
Rui Marques

Középpályások:
Andrao
Edson
Figueiredo
Mendonca
Milov
Zao Kalanga

Csatárok:
Akwa
Andre Titi Buengo
Flavio Al-Ahli Kairo
Love
Mantorras
Mateus

Az angolai keret
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára totobike 2006.05.14. 14:47:32-kor.
totobike
Jugador del Barça

2006.05.14. 14:34:46

Én nekem speciel ez a domenech ez nem szimpi mer amit szerencsétlen Piressel művelt amikor meghívta a B válogatottba azt a Pires azt hitte az A-ba kell mennie azt jól beégett az naon nem tetszett a másik meg a Barthez nem tudom aki figyelemmel szokta kisérni a francia bajnokságot láthatja hogy barthez enyhén szólva se életbiztosítás én egy csomó jobb kapust látok ott pl.: Janot a St. Etienneből óriási favoritom és az pedig sztem nem kérdés ki legyen a kezdő kapus Coupet de még a Landrau is jobb kapus sztem
Mardel
Jugador d'estrella

2006.05.14. 13:56:16

Vki tudja,hogy Roy Makay kihagyásának tulajdonképpen mi az oka??..Mert szerintem mondjuk egy Ryan Babellel még felvenné a versenyt!! :roll: Sőt még talán másokat is kiszoríthatna!!(pl én Nistelrooy helyére gondolkodás nélkül beinnyektálnám!! :roll:) Én legalábbis egy rendkívül jó képességű támadónak tartom!! Seedorf kihagyása a másik! :roll: Bár ott még talán pár észérv van amellett hogy kihaggyák,de ott se sok!!
Andres Iniesta FAN
Kép
Visça el Barça
Charlie
Öreg Harcos

2006.05.14. 13:46:09

Franciaország írta:Kapusok:
Fabien Barthez
Gregory Coupet
Mickael Landreau

Védők:
Eric Abidal
Jean-Alain Boumsong
Pascal Chimbonda
William Gallas
Gael Givet
Willy Sagnol
Mikael Silvestre
Lilian Thuram

Középpályások:
Vikash Dhorasoo
Alou Diarra
Claude Makelele
Florent Malouda
Patrick Vieira
Zinedine Zidane

Csatárok:
Djibril Cissé
Thierry Henry
Franck Ribery
Louis Saha
David Trezeguet
Sylvain Wiltord
Ghána írta:Kapusok: Sammy Adjei (Moadan Sport Ashdod), Richard Kingston (Ankaraspor), George Owu (AsantiGold)
Védők: Eric Addo (PSV Eindhoven), Issah Ahmed (Randers), Sheila Illiasu (Asante Kotoko), Samuel Kuffour (AS Roma), John Mensah (Rennes), Habib Mohammed (King Faisal Babes), John Painstil (Hapoel Tel Aviv), Emmanuel Pappoe (Hapoel Kfar Saba), Daniel Quaye (Hearts), Hans Sarpei (VfL Wolfsburg)
Középpályások: Otto Addo (FSV Mainz), Stephen Appiah (Fenerbahce), Derek Boateng (AIK Stockholm), Haminu Dramani (Crvena zvezda), Michael Essien (Chelsea), Sulley Ali Muntari (Udinese)
Csatárok: Matthew Amoah (Borussia Dortmund), Asamoah Gyan (Modena), Razak Pimpong (FC Köbenhavn), Alex Tachie-Mensah (St. Gallen)
Hollandia írta:kapusok: Edwin van der Sar (Manchester United), Maarten Stekelenburg (Ajax Amsterdam), Henk Timmer (AZ Alkmaar)
védők: Khalid Boulahrouz (Hamburger SV), Giovanni van Bronckhorst (FC Barcelona), Tim de Cler (AZ Alkmaar), Kew Jaliens (AZ Alkmaar), Jan Kromkamp (FC Liverpool), Joris Mathijsen (AZ Alkmaar), André Ooijer (PSV Eindhoven), Johnny Heitinga (Ajax Amsterdam)

középpályások: Mark van Bommel (FC Barcelona),Phillip Cocu (PSV Eindhoven), Denny Landzaat (AZ Alkmaar), Hedwiges Maduro (Ajax Amsterdam), Wesley Sneijder (Ajax Amsterdam), Rafael van der Vaart (Hamburger SV)

támadók: Ryan Babel (Ajax Amsterdam), Dirk Kuijt (Feyenoord), Ruud van Nistelrooy (Manchester United), Robin van Persie (FC Arsenal), Arjen Robben (Chelsea), Jan Vennegoor of Hesselink (PSV Eindhoven)
Horvátország írta:Kapusok: Butina, Pletikosa, Didulica

Védők: R. Kovac, Tomas, Simic, Tokic, Simunic, Tudor, Buljat

Középpályások: J. Leko, Kranjcar, N. Kovac, Babic, Srna, I. Leko, Modric, Vranjes, Seric

Csatárok: Prso, Klasnic, Balaban, Olic, Bosnjak
Anglia írta:Robinson (Tottenham), James (Manchester City), Green (Norwich), G Neville (Manchester United), R Ferdinand (Manchester United), Terry (Chelsea), A Cole (Arsenal), Campbell (Arsenal), Carragher (Liverpool), Bridge (Chelsea), Beckham (Real Madrid), Carrick (Tottenham), Lampard (Chelsea), Gerrard (Liverpool), Hargreaves (Bayern Munich), Jenas (Totenham), Downing (Middlesbrough), J Cole (Chelsea), Lennon (Tottenham), Rooney (Manchester United), Owen (Newcastle), Crouch (Liverpool), Walcott (Arsenal).

Tartalékok: Scott Carson, Luke Young, Nigel Reo-Coker, Jermaine Defoe, Andy Johnson.
Aki tud még kereteket másolgassa be őket ide,mert közeledik a vb nagyon.Hagy ismerhessük meg a kereteket.Pár napon belül nyilvánoságra hozzák Brazília & Argentina keretét is.
C.
Dagoth ur
Jugador d'estrella

2006.05.10. 20:29:26

Egy hónapon belül vagyunk.Már nem kell sokat várnunk és végre elkezdődik a VB.Én már nagyon várom.
Mardel
Jugador d'estrella

2006.05.04. 20:45:33

Ez hihetetlen,engem már a bevezetővel kiakasztott az RTL,az egész világbajnokságból egy reklámot csinálnak(jó az mtv is különböző játékokkal népszerűsített,de ott legalább "komolyabb" kommentátorok közvetítettek,és nem egy Urbán Flórián ült a szakértői székben :evil: ),sztem képesek és még meccs közben is reklámot fognak nyomatni!Miért nem lehet a VBt EBt mtv-n közvetíteni???!!!Na mind1,csak ezen most felhúztam az agyam!! pá :wink:
Andres Iniesta FAN
Kép
Visça el Barça
barca52
Jugador d'estrella

2006.04.30. 12:55:20

szerintem nem kéne ragozni, hogy miért rossz az RTL, elég annyit mondani, hogy bekaphatják :D
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.04.30. 11:39:38

manchestert sújták a lábtörések
Enrique21
Capitá del Barça

2006.04.30. 11:32:41

Bodi írta:Nem tudja valaki,mi van Rooney-val?
Nagyon remélem,hogy nem túl komoly a sérülése,mert nélküle esélytelen az angol válogatott!
Az a baj,hogy nem úgy nézett ki tegnap,mint aki hamarosan játszani fog...
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=112005
Bodi
Director del Fútbol

2006.04.30. 11:16:54

Nem tudja valaki,mi van Rooney-val?
Nagyon remélem,hogy nem túl komoly a sérülése,mert nélküle esélytelen az angol válogatott!
Az a baj,hogy nem úgy nézett ki tegnap,mint aki hamarosan játszani fog...
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.04.25. 18:23:26

Attya írta:Összefoglalva: AZT HISZEM CSAK AKKOR NÉZEM MAJD AZ RTL-t HA HAJDÚ B. KÖZVETÍT, MINDEN MÁS KÜLÖNBEN MARAD VMI KÜLFÖLDI ADÓ!!!
EZT a VB-t jól elcseszte az RTL!!!
:evil: :evil: :evil: :x :x :x
Hát yah!
Csak az a gond,hogy még Hajdú B. közvetítését is elcseszi K.Kálmán,vagy az urbán majd :evil: :evil:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Attya
Jugador d'estrella

2006.04.25. 18:11:45

Na ettől féltem!!!!! Tudtam, hogy ez a [auto_cenzúra] RTL nem tud normális embereket szerezni (kivéve Hajdú B.)!!!! Nem tudom, ki hallotta már ezt a Világi Pétert, 1SZERÜEN NEM LEHET ELVISELNI A HANGJÁT ANNYIRA IDEGESÍTŐ, a másik az , hogy sztem semmi köze a szakmához, legalábbis a sport részéhez!!!!!! Léderer? Hát ö sem 1 telitalálat!!!! Ki az a Hethéssy? Gondolom vmi hasonló [auto_cenzúra] mint a Világi!!!! Az a kovács Kálmán olyan, mint 1 élő halott annyira lélektelenül tudja elmondani a véleményét!!!! Az Urbán? Hát ö sem szimpatikus nekem, NEM ODA VALÓ!!!!!! Bicskei? Öt annyira nem ismerem, hogy milyen ebben a pozícióban, talán 1 üdítő kivétel!!! Verebes? Hát ezt az embert + egyenesen gyűlölöm, NEM VALÓ TELEVIZÍÓBA!!!!!! Bozsik elmegy és talán Nagy Laci is de öt sem hallottam még tv.ben!!!!
Összefoglalva: AZT HISZEM CSAK AKKOR NÉZEM MAJD AZ RTL-t HA HAJDÚ B. KÖZVETÍT, MINDEN MÁS KÜLÖNBEN MARAD VMI KÜLFÖLDI ADÓ!!!
EZT a VB-t jól elcseszte az RTL!!!
:evil: :evil: :evil: :x :x :x
"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
Lezárt