A Milan igen nagy gondba került,mivel motor,szív nélkül nyomatják a szezon végéig.Kiesett Gattuso.Az ő mentalitása átragadhatott a többiekre,vinni szokta tovább a társakat a hullámvölgyeken,akár adott meccsen belül is.Ez a tényező sztem alapvetően meghatározza a meccseiket,sokkal inkább,mint R80.
Nem akarom bántani -jobban,mint kellene

- ,de attól függetlenül,h hány gólja van (pontrúgásokból

amikből azért mondjuk Pirlo is betalált volna néhányszor...),a játéka hagy bőven kivánnivalót.NEM FUT!!!Enélkül pedig nehéz magas szinten művelni a focit.Helyből jó,meg oda teszi a zsugát,ahova kell,de ez önmagában kevés.Nagyon.A szándék sem jön át róla,h ffúúú,most megszakadok,ha kell.Kicsit nemtörődöm a hozzáállása,ez jön le nekem.A góljai alapján gondolhatnánk,h vmi elindult,de ugyan...Találatai nagy részét beütnék mások,mivel más is tudja jól rúgni a szabit

A futómennyiségben meg jóformán én is fel tudnám vele venni a versenyt,tizenpár év dohányzás mellett

Az ő játékához elengedhetetlen a lendületesség,de ehhez pedig sprintek kellenek,nem is kevés...Szal nagyjából állóvízben toporog.Sztem páran azért már vakargatják a kobakjukat a Milan háza táján,h biztos,h ő kellett e ide.
Am,ha jól vettem észre,a társaira is egész szépen átragadt ez a fásult,lassú játék,ez elég rendesen oda is vert a rangadókon.A kisebb meccseket azért hozzák a srácok,ennyi azért van bennük,de édeskevés lesz ez a scuddettoért vívott harcban.Kíváncsian várom Beckhamet,milyen formában érkezik Milánóba.Azért ez a névsor nem HANGZIK rosszul:
Kaká,Becks,Ronnie,Seedorf.Kérdés,h h fog KINÉZNI

A neveken kívül kell az a bizonyos szükséges PLUSZ a playáktól,h ismét ütőképes csapattá váljon a Milcsi...