Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Kösz hogy szoltál veszem is ledanikaa10 írta:Gygerike! A siged nagyobb a megengedettnél, csak szólok.gygerike írta:Én uyg nagyábol megvok vele elégedve ne felejtsük el hogy Iniesta is csak kb 2-3 éve érett be és azorta mennyi fantasztikus pillanatott okozott. Remélem PEdroval is igy lessz. Go Pedro
Béke![]()
Sorry az OFF-ért.
ige igen...adom amit mondassz. Iniasta akkora és olyan váratlan testcselekt csinál meg olyan kiszámíthatatlan mint állatchi omega írta:úristen.Iniesta: nem csinál hatalmas cseleket, nincsenek nagy testcselei sem, mint Messinek, csak jól lát a pályán (de középpályás, oda jobban kell!) és oda tudja rúgni, meg jól fedezi a labdát. Kb ennyi a gyorsasága mellett.
ne haragudj, sok sületlenséget olvastam már ezen a fórumon, de ez viszi a pálmát. nem csinál hatalmas cseleket????
http://www.youtube.com/watch?v=73_Rhb3b ... rofilepage
jó szórakozást. és javaslom nézz kicsit több barca meccset, mint amennyit posztolsz. tényleg nem bántásnak szánom, de iniesta messi mellett a keret legjobban cselező tagja, és ezzel illene tisztában lenni azért.
bocs az offért
úristen.Iniesta: nem csinál hatalmas cseleket, nincsenek nagy testcselei sem, mint Messinek, csak jól lát a pályán (de középpályás, oda jobban kell!) és oda tudja rúgni, meg jól fedezi a labdát. Kb ennyi a gyorsasága mellett.
Az első reakcióm a Magadról írt gondolatokhoz: én is úgy gondolom, hogy, ha jó játékos akar valaki lenni, nem kell hozzá sok dolog, de mégsem egyszerű a helyzet!ElBartimaeus írta:
Xavi Torres egy egyszerűbb utat választott, ami nem mondom, hogy rossz, hisz úgy gondolom, hogy ő reálisan látja a jelenlegi képességeit. Én sztem sose láttam teljesen reálisan magam, mindig úgy gondoltam, hogy megfelelő edzéssel, csapattal és elég meccsel akár nagyon jó játékos is lehetek. Egészen addig, amíg így állok hozzá egy dologhoz, addig küzdök mindenért, nem adom fel.
Pedronak meg van hozzá a képessége, hogy jó játékos legyen, főleg, hogyha azt nézzük hogy nem feltétlenül kell über tehetségesnek lenned, hogy tudjál gyorsan futni, gyorsan és pontosan passzolni 15 méteren és lőni futásból. Egyetlen dolog az, ami nehéz, az pedig a helyezkedés, ami nélkül nincs semmi. Ehhez meg össze kell szoknia a többiekkel, kell a rutin és az önbizalom! Ezért kell megadni neki a lehetőséget még sokáig, mert ott van benne a képesség, bár nem egy Messi, de attól még fantasztikus játékos lehet belőle.
Csak egy Barcán belüli játékost említek, aki hasonló sztem Pedrohoz: Iniesta: nem csinál hatalmas cseleket, nincsenek nagy testcselei sem, mint Messinek, csak jól lát a pályán (de középpályás, oda jobban kell!) és oda tudja rúgni, meg jól fedezi a labdát. Kb ennyi a gyorsasága mellett. Sokat játszott és baromi jó lett. Pedro is valami hasonló kaliberű játékos: szerény, alázatos, küzd, későn érő, meg nem bomba tehetség, csak nagyon jó edzést kapott és kap most is. Én bízok benne, év végére, ha elég lehetőséget kap, akkor már kezdő is lehet, de az igazi Pedro csak néhány év múlva érkezik meg sztem.
Gygerike! A siged nagyobb a megengedettnél, csak szólok.gygerike írta:Én uyg nagyábol megvok vele elégedve ne felejtsük el hogy Iniesta is csak kb 2-3 éve érett be és azorta mennyi fantasztikus pillanatott okozott. Remélem PEdroval is igy lessz. Go Pedro
Béke
Elképesztő, hogy van egy olyan ember, aki szinte mindent pont úgy lát, mint én!senkialfonz40 írta:Én még várnék ezzel a kijelentéssel, ebben az évben már szerződése van és nagyon sok meccs van még hátra. Látszik rajta, hogy megilletődött, de ezzel nincs bajom, mert sokat dolgozik még akkor is, ha néha tényleg kicsit súlytalannak érződik. Ne felejtsük el, ebben az évben már két nagyon fontos gólt szerzett, lehet, hogy később érő tipus, véleményem szerint mindenkit a mérkőzésen való részvétel csiszol jobb játékossá!LG írta: Én ugy gondolom, h ő ennyit tud. Igazán nagy játékos sosem lesz, sztem jobb, ha ugy gondolkozik, mint Xavi Torres, és emlegy egy kisebb csapatba, ahol vezéregyéniség lehet, mert itt sosem lesz az, de még stabil kezdő sem.![]()
Az biztos, hogy én ebben az évben végig megpróbálnék bizalmat adni neki, amikor lehetőség van rá.
Én még várnék ezzel a kijelentéssel, ebben az évben már szerződése van és nagyon sok meccs van még hátra. Látszik rajta, hogy megilletődött, de ezzel nincs bajom, mert sokat dolgozik még akkor is, ha néha tényleg kicsit súlytalannak érződik. Ne felejtsük el, ebben az évben már két nagyon fontos gólt szerzett, lehet, hogy később érő tipus, véleményem szerint mindenkit a mérkőzésen való részvétel csiszol jobb játékossá!LG írta: Én ugy gondolom, h ő ennyit tud. Igazán nagy játékos sosem lesz, sztem jobb, ha ugy gondolkozik, mint Xavi Torres, és emlegy egy kisebb csapatba, ahol vezéregyéniség lehet, mert itt sosem lesz az, de még stabil kezdő sem.
Én is igy gondolom.Capon írta:Én elég bizakodó voltam vele kapcsolatban, de az eddig mutatott teljesítményével nem vagyok elégedett. Kicsit súlytalan a pályán nem igazán érzem azt, hogy segítené a csapat előre játékát. Szerintem sokkal határozottabbnak és magabiztosabbnak kell lennie.
Én ugy gondolom, h ő ennyit tud. Igazán nagy játékos sosem lesz, sztem jobb, ha ugy gondolkozik, mint Xavi Torres, és emlegy egy kisebb csapatba, ahol vezéregyéniség lehet, mert itt sosem lesz az, de még stabil kezdő sem.danikaa10 írta:Engem nem győzött meg, plusz sajnos manaság az se vigasztal, hogy jobb volt Henrynél, mert ő is nagyon gyenge.ElBartimaeus írta:
Hát nemtom: kifejezetten gyors volt, pontosan passzolt, labdát szerzett és voltak kreatívabb jellegű passzai is. Adott helyzetben meg is tudta verni az emberét. Sztem jól játszott, az biztos, hogy jobban, mint Henry...
Elég üres volt ez az oldalunk, és láttam Pedriton, hogy próbálkozott, és volt egy két szép labdaszerzése de összességében SZERINTEM nem nagyon tudott beépülni a mai játékba.
Engem nem győzött meg, plusz sajnos manaság az se vigasztal, hogy jobb volt Henrynél, mert ő is nagyon gyenge.ElBartimaeus írta:
Hát nemtom: kifejezetten gyors volt, pontosan passzolt, labdát szerzett és voltak kreatívabb jellegű passzai is. Adott helyzetben meg is tudta verni az emberét. Sztem jól játszott, az biztos, hogy jobban, mint Henry...
Hát nemtom: kifejezetten gyors volt, pontosan passzolt, labdát szerzett és voltak kreatívabb jellegű passzai is. Adott helyzetben meg is tudta verni az emberét. Sztem jól játszott, az biztos, hogy jobban, mint Henry...danikaa10 írta:Nagyon gyenge ma.
Szerintem meg a mezőny egyik legjobbja.danikaa10 írta:Nagyon gyenge ma.
+is kell védeni a játékososkat..csakebbe a csapatba játszanak! És am ezaz ami kell a jó focistának, a szerencse..Mondjuk ő még nemjó csak kapisgálja, de sztem Bojánénál nagyobb lesz a karrierje..krokodil22 írta:Miért baj, ha valaki védi? Zlatant is megvédtem.fcbarca0827 írta:Hasonlítasz egy volt fórumozóra...krokodil22 írta: Pedronak szerencséje volt. A kapus majdnem megfogta a lövését. Sajnáltam Messit, hogy nem sikerült gólt lőnie, mert inkább ő érdemelte volna a gólt. Messi gólpassza is szép volt. Leót már kevésbé emelik ki, pedig a gólpassz is van olyan fontos, mint a gól.Mindig megvédte Messit... Úgy hívták vkinga!
(Bannolva lett asszem...)
Pedróval kapcsolatban meg az igazat írtam. Szerencséje volt, mert a kapus majdnem megfogta a lövését.
Szerintem használj firefoxot. (Abban van helyesírás-ellenőrző)levrooy írta:Ibra szerintem meg az inter fociat jaca de lasacskan meg kel tanuja a barca fociat is
- szerintetek???
Semmi gond nincs azzal, ha valaki védi.krokodil22 írta:Miért baj, ha valaki védi? Zlatant is megvédtem.fcbarca0827 írta:Hasonlítasz egy volt fórumozóra...Mindig megvédte Messit... Úgy hívták vkinga!
Pedróval kapcsolatban meg az igazat írtam. Szerencséje volt, mert a kapus majdnem megfogta a lövését.
Miért baj, ha valaki védi? Zlatant is megvédtem.fcbarca0827 írta:Hasonlítasz egy volt fórumozóra...krokodil22 írta: Pedronak szerencséje volt. A kapus majdnem megfogta a lövését. Sajnáltam Messit, hogy nem sikerült gólt lőnie, mert inkább ő érdemelte volna a gólt. Messi gólpassza is szép volt. Leót már kevésbé emelik ki, pedig a gólpassz is van olyan fontos, mint a gól.Mindig megvédte Messit... Úgy hívták vkinga!