Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát ha ő görcsös akkor a másik kettő maga a megtestesült görcs már fél éve.Bob_Marley írta:Góljához grat, küzdött szerelt, amiért vettük!
Igaz én Rossit preferáltam, s tenap veszélyesebbnek is éreztem az olaszt pedig másik csapatban volt!De Sanchez is jó lesz a padról 20-30 percekre!Remélhetőleg ez a gól valami gátat felszabadít nála, mert sokszor görcsös!
Bob_Marley írta:Góljához grat, küzdött szerelt, amiért vettük!
Igaz én Rossit preferáltam, s tenap veszélyesebbnek is éreztem az olaszt pedig másik csapatban volt!De Sanchez is jó lesz a padról 20-30 percekre!Remélhetőleg ez a gól valami gátat felszabadít nála, mert sokszor görcsös!
Az tuti, látszott nagyon a felszabadultság. Nagyon szerény és alázatos, rengeteget fut és szerel, labdát szerez, viszont neki értelemszerűen több idő kell a beilleszkedéshez mint Fábregasnak. Még érezni rajta hibákat, néha nem tudja, mit is kéne csinálni, nem vállalja fel a cseleket, lesre fut. De ezek idővel el fognak tűnni, és már most látni javulást a Bernabeu-beli meccshez képest. Nagy fogás, és végre meg is lőtte az első góljátkanty írta:Úgy érzem nem lesz vele gond. kicsit még megvan ijedve, h mekkora csapatban játszik és kik a csapattársak. Nem meri még annyira fel vállalni a cseleket. Viszont látszik rajta, h nagyon akar, küzd, hajt, megtesz mindent ami tőle telik.
A gól kellett a lelkének, utána a mezlevetésnél látszott is rajta, h nem kis teher volt rajta.
Ezt a gólt neked ajánljuk !gyuri03 írta:Kövezzetek megmajd látjuk hogy mi lesz
Pontosan. Egyik elfutásánál mikor az alapvonalról nem emberhez tette ugyan vissza, de akkor nézett az ember hogy milyen gyors ez a srác...socio66 írta:meg van illetődve,mert csupa jobb nevű játékos játszik körülötte és nem akarja elrontani a dolgokat.
ez mindenkivel így van eleinte,emlékszem még az egóbajnok ibra is meg volt szeppenve az első meccseken és passzolt le mindent.
de nem aggódom,megvan mindene ami ide kell,csak idő kérdése hogy kijöjjön belőle.
egy gól jót tenne neki.
Még egy hónapja sincs itt, alig játszott, sérült volt...gyuri03 írta:Csak nekem tűnik úgy hogy Chigrinskiy 2![]()
2 meccs után, és egy kisebb sérülés után, ilyet mondani... gratulálok !gyuri03 írta:Csak nekem tűnik úgy hogy Chigrinskiy 2![]()
Na ne viccelj márgyuri03 írta:Csak nekem tűnik úgy hogy Chigrinskiy 2![]()