Ez a meccs vetekedett a tegnapi Ír-Horvát 2. félidővel. Nagyon gyenge színvonalú találkozó volt.

Még csak telt ház, és olyan fene nagy hangulat sem uralkodott, minden tekintetben többet vártam.
Az angoloktól kb erre számítottam. Nulla kreativitás, a tipikus brit foci, mint az íreknél, csak minőségibb játékosokkal, ami mellesleg ma nem mutatkozott meg. Ennek a stílusnak is megvannak a szépségei, de nekem ez sosem lesz szimpatikus, ezért sem kedvelem az angolokat. Ez gyenge volt.
A franciákban nagy lehetőségek rejlenek, tehetséges csapat, Cabaye és Debuchy játéka különösen tetszett. Habár ma ők sem nyújtottak elfogadhatót, úgy érzem nagyobb akarással sokra vihetik ezen az EB-n. A Ribery,Nasri,Benzema hármastól kéne még egy kis plusz, és elég ütőképesek lennének.
Nem igazán akartak semmit a felek, úgyhogy ebből nehezen lehetett volna jó meccs.
A svédekre kíváncsi leszek, én is sokat várok tőlük, pontosítva azt hogy továbbjussanak az angolok helyett.

Eddigiek alapján nálam az Ír válogatott a torna leggyengébbje, de még hátravan Ukrajna, akitől szintén nem sokat várok, aztán majd kiderül. Hajrá Svédek!