Barça Igazolások 2007-08
Nincs valakinek valami infoja ,hogy a Nyúl hova kerül és mennyiért?
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Asys írta:Csak úgy volt 2 dolog miatt:Game90 írta:Viera megy az Interbe, mi pedig örüljünk ennek a 3 jó igazolásnak. PONT
- Viera inkább jönne a Barcába
- a Juve keveselte a 13 millió eurót + Deschamp szeretné Mottát a csapatában és inkább hajlanának a kevesebb pénz plussz Motta üzletre!
Jajaja
-
- aka Game90
Én is csak tanulgatom a németetAtesz írta:Sajnos én nem tudok németül, csak angolul, meg egy kicsit olaszulGame90 írta:www.transfermarkt.de
Innen olvasok csomó átigazolási hírt.

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- Hírhozó-cikkíró
Pedig hasznos kis oldal, én is szoktam nézegetni, pl azt is meg lehet nézni rajta, hogy kinek milyen hosszú szerződése van, meg hogy mekkora a piaci értéke. Igaz ez utóbbi meglehetőseb megbízhatatlan adat, de nagyságrendileg biztos stimmel.
Csak úgy volt 2 dolog miatt:Game90 írta:Viera megy az Interbe, mi pedig örüljünk ennek a 3 jó igazolásnak. PONT
- Viera inkább jönne a Barcába
- a Juve keveselte a 13 millió eurót + Deschamp szeretné Mottát a csapatában és inkább hajlanának a kevesebb pénz plussz Motta üzletre!
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Sajnos én nem tudok németül, csak angolul, meg egy kicsit olaszulGame90 írta:www.transfermarkt.de

-
- aka Game90
www.transfermarkt.de
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
-
- Hírhozó-cikkíró
Ez tuti? Most próbáltam rákeresni, de csak spanyol találatokat találtam. Amit még nem beszélek, de igyexem minél előbb változtatni rajta...Lujo írta:A srác nem hiszem, hogy jönne. Ő a Real Madrid nevelése!grecki írta:Kicsit már téma, de gondolom nem para, ha ezt megkérdezem... Nem tudja vki, hol játszik az a fiatal srác (asszem Manuel becenévre hallgat), aki a törököknek hármat vágott az U-19-es eb-n?
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Nagyon helyes, hogy Oleguer hosszabbított 2010-ig, gondolom a fizetését is megemelték, ahogy az eredetileg is tervben voltgrecki írta:Ezt hallottátok, nem tom honnan vették, mert az fcbarcelona.com-on ilyenről még nem olvastam, de mindenesetre én örülök neki, minőségi cserének jó lesz...
http://www.uefa.com/competitions/UCL/ne ... 39042.html
-
- Hírhozó-cikkíró
Ezt hallottátok, nem tom honnan vették, mert az fcbarcelona.com-on ilyenről még nem olvastam, de mindenesetre én örülök neki, minőségi cserének jó lesz...
- Lujo
- Capitá del Barça
A srác nem hiszem, hogy jönne. Ő a Real Madrid nevelése!grecki írta:Kicsit már téma, de gondolom nem para, ha ezt megkérdezem... Nem tudja vki, hol játszik az a fiatal srác (asszem Manuel becenévre hallgat), aki a törököknek hármat vágott az U-19-es eb-n?

A Barcelona múltbeli magyar csillagai.
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Nem kell több csatár, elég Eto'o, Messi, Ezquerro, Giuly ,Ronaldinho, Guddy.grecki írta:Csak azért, mert esetleg megvehetnénk, ha már mindenképp csatárt akar a vezetőség (Trezeguet nem lenne szerencsés)
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Akkro olvasd el az első hírt itt az oldalon, az van írva oda, hogy nem áll szóba már az Inter embereivel, mert meggondolta magát, és inkább ide akar jönni, mint Milánóba.Lujo írta:Valami linket adj, ne azt mondd, hogy hallottad. Én is hallok sok mindent mostanában.VictorValdes19 írta:jaja ezt én is hallottam hogy viera megy az interbeGame90 írta:Viera megy az Interbe, mi pedig örüljünk ennek a 3 jó igazolásnak. PONT
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
én nem tom de játszot marc valiente:D
Sziasztok!!!
Egyet kell értenem azokkal akik szerint kell a csapatba Vieira!!!
Egyrészt a játékosok közötti "egészséges" versengés a kezdőbekerülésért a csapat hasznára van, másrészt gondoljatok a tavalyi izomsérülésekre!!!
Ha megsérülnek egyketten, netán valaki piros lapot kap, s néhány meccsre eltiltják (sajnos ezek benne vannak a kalapban) kellenek a minőségi cserék!!!
Valdes-Zambrotta,Puyol,Marquez,Gio-Xavi,Vieira,Deco-Messi,Ronaldinho-Eto'o
Szép kis csapat lenne ez!!! Így tán Deco is többet tudna vállalni, Vieira tehermentesítené őt!!
(Belletti,Thuram,Edmilson,Van Bommel,Iniesta,Giuly csak néhányan a kispadról! A Szezon nagyon hosszú! Ők is kaphatnak rendszeres játéklehetőséget!!)
Egyet kell értenem azokkal akik szerint kell a csapatba Vieira!!!
Egyrészt a játékosok közötti "egészséges" versengés a kezdőbekerülésért a csapat hasznára van, másrészt gondoljatok a tavalyi izomsérülésekre!!!
Ha megsérülnek egyketten, netán valaki piros lapot kap, s néhány meccsre eltiltják (sajnos ezek benne vannak a kalapban) kellenek a minőségi cserék!!!
Valdes-Zambrotta,Puyol,Marquez,Gio-Xavi,Vieira,Deco-Messi,Ronaldinho-Eto'o
Szép kis csapat lenne ez!!! Így tán Deco is többet tudna vállalni, Vieira tehermentesítené őt!!
(Belletti,Thuram,Edmilson,Van Bommel,Iniesta,Giuly csak néhányan a kispadról! A Szezon nagyon hosszú! Ők is kaphatnak rendszeres játéklehetőséget!!)
- VictorValdes19
de jó hogy nem jön buffon
igaz hogy szeretem de valdes jobban komálom 

-
- Hírhozó-cikkíró
Kicsit már téma, de gondolom nem para, ha ezt megkérdezem... Nem tudja vki, hol játszik az a fiatal srác (asszem Manuel becenévre hallgat), aki a törököknek hármat vágott az U-19-es eb-n?
- Lujo
- Capitá del Barça
Valami linket adj, ne azt mondd, hogy hallottad. Én is hallok sok mindent mostanában.VictorValdes19 írta:jaja ezt én is hallottam hogy viera megy az interbeGame90 írta:Viera megy az Interbe, mi pedig örüljünk ennek a 3 jó igazolásnak. PONT

- VictorValdes19
jaja ezt én is hallottam hogy viera megy az interbeGame90 írta:Viera megy az Interbe, mi pedig örüljünk ennek a 3 jó igazolásnak. PONT

- Lujo
- Capitá del Barça
Mellesleg. Ha már annyira tiltakoztok Vieira ellen. Kicsit gondoljátok már végig, hogy ő a világ legjobb védekező középpályása. Félreértés ne essék, én nem szeretem, de ami igaz az igaz. Mint ilyen, a CSAPATNAK egyértelmű erősítést jelentene. Igaz, hogy akkor egyik régebbi játékosunkról valszeg le kellene mondani, ám ha ez minőségi javulást hoz, akkor legyen.
Az meg, hogy olyanok lennénk ettől, mint a Real, már megbocsássatok, de marhaság. Butaság, mert ez az első olyan eset, mikor egy játékos a 22-es létszámon felül érkezik a Laporta érában. Ettől még nem leszünk RM. A tuti lehetőséget igenis ki kell használni.
Valaki írta, hogy max. 2-3-4 éve lenne nálunk. Hát ez megint ... 2-3 év a foci világában ilyen szinten mindent, vagy semmit jelent. 2 beszédes kérdés a 2, illetve 3 évre.
1. Hány éve vagyunk a bajnokságban ismét a topon?
2. Hány éve nem nyert a Real Madrid semmilyen kupát?
Nos ennyi.
Az meg, hogy olyanok lennénk ettől, mint a Real, már megbocsássatok, de marhaság. Butaság, mert ez az első olyan eset, mikor egy játékos a 22-es létszámon felül érkezik a Laporta érában. Ettől még nem leszünk RM. A tuti lehetőséget igenis ki kell használni.
Valaki írta, hogy max. 2-3-4 éve lenne nálunk. Hát ez megint ... 2-3 év a foci világában ilyen szinten mindent, vagy semmit jelent. 2 beszédes kérdés a 2, illetve 3 évre.
1. Hány éve vagyunk a bajnokságban ismét a topon?
2. Hány éve nem nyert a Real Madrid semmilyen kupát?
Nos ennyi.

- VictorValdes19
föl hivom én
csak agyátok meg a telefon számát 

- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ja sztem semZsolti írta:Na ezt inkább Rijkaardnka panaszold el..tuti nem fogjuk leigazolni,csak mert te nem szeretedVictorValdes19 írta:nem kell vieraEdmisont joban szeretem
![]()

Hívd fel Frankot