Bocsi, de honnan vetted ezt a hülyeséget, hogy Edmilson technikásabb, mint Vieira???? Te nem láttál még, Vieirás Arsenal meccset???? A Juvéban keveset láttma, mert olasz focit nem nagyon nézek. De hát az Arsenalban nagyon durván jól nyomta, és technikás nagyon, ezt jobb ha elhiszed nekem.noname írta:Mottánál igen, de Motta fiatalabb, saját nevelés és ha jövőre nem lesz annyit sérült, képes lesz olyan teljesítményre mint Vieira. Még adok neki egy évetShock írta:Vieira egyértelműen jobb Mottánál, és Edmilsonnál is, és nem mellesleg kiveszi a részét a táamdásokból is, védekező középpályáshoz képest sok gólt lő.
És igen, Treze csak áldogál a kapu előtt, és ott a labda berúgja, ezt hívják centernek, és bármilyen hihetetlen is, vannak helyzetek, amikor kell center a csapatba, ha nem lennének, Larson kb egy percet nem játszott volna. Jelenleg nincs centerünk, és én nem lennék nyugodt ha ez így maradna.![]()
Edmilsonnál viszont nem lenne jobb, mert ő már megszokta a spanyol bajnokságot, nem olyan agresszív és technikásabb Vieiránál.
Barça Igazolások 2007-08
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
- Charlie
- Öreg Harcos
Lehet Vieira topikra is szükség lesz...
De akkor Motta vagy Edmilson bye-bye
C.
De akkor Motta vagy Edmilson bye-bye

C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Viera nem kell ide... Vettünk 2 Juvést, ennyi elég is volt! Több nem kell, mert még átnevezik a Barcát Juventusra.
Edmilson, Motta, Bommel és Iniesta megoldják tökéletesen azt a posztot amin Vieranak kéne játszania...
Edmilson, Motta, Bommel és Iniesta megoldják tökéletesen azt a posztot amin Vieranak kéne játszania...
- rhynn
- A Stadionturista
- Kapcsolat:
Inkább így képzelném el: (Zárójelben nem a cserék, hanem a rotációban egyenértékű játéksok)
---------------Valdes------------
Zambrotta---Marquez----Puyol----Giol/Syl
(Puyol)-------(Thuram)---(Oleguer)-
----------------Vieira-------------
-----------(Edmilson)------------
----------Iniesta----------Xavi-----------
------(Deco)--------(Bommel)
Messi------------------------------Dinnyó--
(Giuly) (Eto'o)
------------------Eto'o----------
Guddy
Csere pedig Ezquerro, meg a fiatalok és Jorquera
...
..
Mekkora világverő csapat
.. nem mintha eddig nem az lettünk volna
[/quote]
(Puyol)-------(Thuram)---(Oleguer)-
-----------(Edmilson)------------
----------Iniesta----------Xavi-----------
------(Deco)--------(Bommel)
(Giuly) (Eto'o)
Guddy
Csere pedig Ezquerro, meg a fiatalok és Jorquera
...
..
Mekkora világverő csapat

Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
hát lehet mondani hogy nem szeretnénk hogy leigazoljuk Vieira-t, de ugy láccik ez be fog következni...
akkor szerintem a köv. lesz a felállás..
----------Deco----------Xavi-----------
...
..Thuram pedig Marq/Puyol cseréje...
Mekkora világverő csapat
.. nem mintha eddig nem az lettünk volna

akkor szerintem a köv. lesz a felállás..
----------Deco----------Xavi-----------
...
..Thuram pedig Marq/Puyol cseréje...
Mekkora világverő csapat

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Zambrotta szerintem a 13-as mezt kapja mert az szerencseszának számít olaszba.
- noname
- Llegenda del Barça
Ez a csapat úgy jó ahogy van. Nincs szükség Vieirára.Shock írta:Sztem Vieira hasznosabb játszik, és hiába mindketten 30 évesek, sokkal rutinosabb Edmilsonnál. De ha leigazoljuk, úgyis kiderül ki játszik majd:)noname írta:Mottánál igen, de Motta fiatalabb, saját nevelés és ha jövőre nem lesz annyit sérült, képes lesz olyan teljesítményre mint Vieira. Még adok neki egy évet![]()
Edmilsonnál viszont nem lenne jobb, mert ő már megszokta a spanyol bajnokságot, nem olyan agresszív és technikásabb Vieiránál.
A Fifa egy szégyen
Jól van úgy látom noname atya is áldását adta így minden akadály elhárult mindjárt szólok Frank-nak

Sztem Vieira hasznosabb játszik, és hiába mindketten 30 évesek, sokkal rutinosabb Edmilsonnál. De ha leigazoljuk, úgyis kiderül ki játszik majd:)noname írta:Mottánál igen, de Motta fiatalabb, saját nevelés és ha jövőre nem lesz annyit sérült, képes lesz olyan teljesítményre mint Vieira. Még adok neki egy évet![]()
-
- Capitá del Barça
lehetne is 11ez mert Maxi-t kölcsönbeadtuk!Asys írta:Én is ebben reménykedem Messi legyen a 11-es!XaviMessiFan írta:Messi a 19es!nem?sub_bass írta:szerintem Thuram 21-es lesz, Zambrotta meg 19-es!

Més qué un Club!!!
Én is ebben reménykedem Messi legyen a 11-es!XaviMessiFan írta:Messi a 19es!nem?sub_bass írta:szerintem Thuram 21-es lesz, Zambrotta meg 19-es!
-
- Capitá del Barça
Messi a 19es!nem?sub_bass írta:szerintem Thuram 21-es lesz, Zambrotta meg 19-es!

Més qué un Club!!!
van Bommel szerintem bevált csak nem úgy ahogy eredetileg gondoltuk mert ősszel amikor megkezdtük a nagy győzelmi sorozatot jól játszott gólokat rugott( Barca-Pana, Barca-Sociedad ő rugta az első gólokat és nem is akármilyeneket) de aztán megsérült és utánna nem volt annyira jó formában de azért tök ingyen szereztük meg így megérteszerintem!
- noname
- Llegenda del Barça
Mottánál igen, de Motta fiatalabb, saját nevelés és ha jövőre nem lesz annyit sérült, képes lesz olyan teljesítményre mint Vieira. Még adok neki egy évetShock írta:Vieira egyértelműen jobb Mottánál, és Edmilsonnál is, és nem mellesleg kiveszi a részét a táamdásokból is, védekező középpályáshoz képest sok gólt lő.
És igen, Treze csak áldogál a kapu előtt, és ott a labda berúgja, ezt hívják centernek, és bármilyen hihetetlen is, vannak helyzetek, amikor kell center a csapatba, ha nem lennének, Larson kb egy percet nem játszott volna. Jelenleg nincs centerünk, és én nem lennék nyugodt ha ez így maradna.

A Fifa egy szégyen
Ha nem jön már senki, úgy is jó, ha jönnek még újjak úgy is:) Én bízok az edzőben, és a vezetésben, nem viccből igazolnak le senkit, Rijkaard tudja mit akar, tudja mit csinál, ne akarjunk okosabbak lenni nála:)
Vieira egyértelműen jobb Mottánál, és Edmilsonnál is, és nem mellesleg kiveszi a részét a táamdásokból is, védekező középpályáshoz képest sok gólt lő.
És igen, Treze csak áldogál a kapu előtt, és ott a labda berúgja, ezt hívják centernek, és bármilyen hihetetlen is, vannak helyzetek, amikor kell center a csapatba, ha nem lennének, Larson kb egy percet nem játszott volna. Jelenleg nincs centerünk, és én nem lennék nyugodt ha ez így maradna.
- noname
- Llegenda del Barça
Arról van szó h Vieiráért Motta+10 milla. Nekem mindegy h jön-e vagy nem, de még várnék egy évet h Motta kapjon még egy esélyt, aztán ha nem teljesít jól, akkor jöhet vissza FabregasSubinho írta:sem vieira, sem van nistelrooy, sem trezeguet nem kell ide!!! egyik sem illik be a csapatba!
vieira ki helyére jönne??? edmilson??? ő így sem biztos, h fog játszani, ha marquez vissza jön a kp-ra thuram miatt. és mind ketten jobb játékosok, mint az afrikai! technikásabbak, sokat visszajönnek segíteni hátul és legfontosabb tökéletesen beleillenek a barca taktikájába! vieirával nem lennénk előrébb, mint van bommellel. mert ugye őt is eredetileg vkp-nak vettük... aztán nem vált be.
az ilyen favágó stílusú játékosnak itt nincs jövője! maradjon olaszban, vagy menjen vissza az angolokhoz. ott hátha nem kapna minden 2. meccsen pirosat...
trezeguet meg egyszerűen nem tudná úgy kivenni magát a játékból, mint eto'o aki sokat mozog, sokszot visszajön lasztiért. trezeguet igazi center. álldogál középen, aztán valahogy berúgja. én őt még cselezni, futni a lasztival nem nagyon láttam...
van nistelrooy kb. ugyanez. ennyi erővel visszajöhetne kluivert. annyit ő is tud ácsorogni a kapu előtt...
ha kell még csatár, akkor csak úgy ha ezqu elmegy, gudi roni helyettese lenne (mert mint látszik nagyon kellene neki is néha vki aki váltja) és eto'o mögé jönne oliveira! ő igencsak "eto'o stílusú" játékos...
és ha ezqu elmenne, akkor én elpasszolnám maxit is! esélye sem lenne itt. és persze van bommelnek is utilapu. semmi haszna. helyette maniche ingyen ide!!! a VB-n bizonyított, nagyon hasznos játékos!!! és kész is a világverő keret!!!![]()
vv (jorquera) - zambrotta(belletti)-puyol(thuram)-marquez(oleguer).gio(syl); xavi(ini)-edmil(motta)-deco(maniche); roni(gudi)-eto'o(oliveira)-messi(giuly)
ki verne meg minket??? SENKI!!!!!!!!!!!4

A Fifa egy szégyen
- Subinho
- Director del Fútbol
sem vieira, sem van nistelrooy, sem trezeguet nem kell ide!!! egyik sem illik be a csapatba!
vieira ki helyére jönne??? edmilson??? ő így sem biztos, h fog játszani, ha marquez vissza jön a kp-ra thuram miatt. és mind ketten jobb játékosok, mint az afrikai! technikásabbak, sokat visszajönnek segíteni hátul és legfontosabb tökéletesen beleillenek a barca taktikájába! vieirával nem lennénk előrébb, mint van bommellel. mert ugye őt is eredetileg vkp-nak vettük... aztán nem vált be.
az ilyen favágó stílusú játékosnak itt nincs jövője! maradjon olaszban, vagy menjen vissza az angolokhoz. ott hátha nem kapna minden 2. meccsen pirosat...
trezeguet meg egyszerűen nem tudná úgy kivenni magát a játékból, mint eto'o aki sokat mozog, sokszot visszajön lasztiért. trezeguet igazi center. álldogál középen, aztán valahogy berúgja. én őt még cselezni, futni a lasztival nem nagyon láttam...
van nistelrooy kb. ugyanez. ennyi erővel visszajöhetne kluivert. annyit ő is tud ácsorogni a kapu előtt...
ha kell még csatár, akkor csak úgy ha ezqu elmegy, gudi roni helyettese lenne (mert mint látszik nagyon kellene neki is néha vki aki váltja) és eto'o mögé jönne oliveira! ő igencsak "eto'o stílusú" játékos...
és ha ezqu elmenne, akkor én elpasszolnám maxit is! esélye sem lenne itt. és persze van bommelnek is utilapu. semmi haszna. helyette maniche ingyen ide!!! a VB-n bizonyított, nagyon hasznos játékos!!! és kész is a világverő keret!!!
vv (jorquera) - zambrotta(belletti)-puyol(thuram)-marquez(oleguer).gio(syl); xavi(ini)-edmil(motta)-deco(maniche); roni(gudi)-eto'o(oliveira)-messi(giuly)
és ha ezqu elmenne, akkor én elpasszolnám maxit is! esélye sem lenne itt. és persze van bommelnek is utilapu. semmi haszna. helyette maniche ingyen ide!!! a VB-n bizonyított, nagyon hasznos játékos!!! és kész is a világverő keret!!!

- noname
- Llegenda del Barça
Én Mottát nagyon kedvelem. Szívvel lélekkel küzd, de az nagy baj h állandóan sérült. Én most úgy vagyok Vieirával h ha jön, akkor nagy erősítés a csapatnak, de ha nem jön, az se baj, mert még bízom Mottában h most nem lesz annyit sérült.
A Fifa egy szégyen