sem vieira, sem van nistelrooy, sem trezeguet nem kell ide!!! egyik sem illik be a csapatba!
vieira ki helyére jönne??? edmilson??? ő így sem biztos, h fog játszani, ha marquez vissza jön a kp-ra thuram miatt. és mind ketten jobb játékosok, mint az afrikai! technikásabbak, sokat visszajönnek segíteni hátul és legfontosabb tökéletesen beleillenek a barca taktikájába! vieirával nem lennénk előrébb, mint van bommellel. mert ugye őt is eredetileg vkp-nak vettük... aztán nem vált be.
az ilyen favágó stílusú játékosnak itt nincs jövője! maradjon olaszban, vagy menjen vissza az angolokhoz. ott hátha nem kapna minden 2. meccsen pirosat...
trezeguet meg egyszerűen nem tudná úgy kivenni magát a játékból, mint eto'o aki sokat mozog, sokszot visszajön lasztiért. trezeguet igazi center. álldogál középen, aztán valahogy berúgja. én őt még cselezni, futni a lasztival nem nagyon láttam...
van nistelrooy kb. ugyanez. ennyi erővel visszajöhetne kluivert. annyit ő is tud ácsorogni a kapu előtt...
ha kell még csatár, akkor csak úgy ha ezqu elmegy, gudi roni helyettese lenne (mert mint látszik nagyon kellene neki is néha vki aki váltja) és eto'o mögé jönne oliveira! ő igencsak "eto'o stílusú" játékos...
és ha ezqu elmenne, akkor én elpasszolnám maxit is! esélye sem lenne itt. és persze van bommelnek is utilapu. semmi haszna. helyette maniche ingyen ide!!! a VB-n bizonyított, nagyon hasznos játékos!!! és kész is a világverő keret!!!
vv (jorquera) - zambrotta(belletti)-puyol(thuram)-marquez(oleguer).gio(syl); xavi(ini)-edmil(motta)-deco(maniche); roni(gudi)-eto'o(oliveira)-messi(giuly)
ki verne meg minket??? SENKI!!!!!!!!!!!4