Aláírásképek, avatárok és egyéb gfx
-
- Hírhozó-cikkíró
Valamelyik photoshop művész társunk volna olyan szíves, és gyártana nekem egy Henry-s siget??? Tudom, nagy kérés, de amit tegnap én fabrikáltam (painttel
), az nem lett az igazi...
Asse baj, ha talál egyet róla Barca mezben...

Asse baj, ha talál egyet róla Barca mezben...

- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Semmit, mert nem is próbáltam. Adjál egy jó kpet, akkortalán próbálkozok vele.Evilgrim írta:Na mit sikerült kreálnotok?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Slither 2007.06.24. 15:11:27-kor.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Kösz Evil, már töltöm is. Aztán remélem sikerül valamit alkotnom, de végülis ráérek, időm van, próba szerencse.Evilgrim írta:http://letoltes.prim.hu/letoltes/program/58493/kovinho írta:És Photoshopot honnan lehet letölteni?

- Evilgrim
- Entrenador del Barça
Ja!Mindig png. formátuba mentsd,ne jpg.-be meg gif.-be mert akkor rossz lesz...Slither írta:A képek kivágását megoldom akkor painttel.Evilgrim írta: Nekem ami a legnehezebb volt a képek kivágása kb. egy félévig probálkoztam vele mikor sikerült...![]()
![]()

- Evilgrim
- Entrenador del Barça
Nekem ami a legnehezebb volt a képek kivágása kb. egy félévig probálkoztam vele mikor sikerült...Slither írta:Hosszú az a tutorial, mert akkor készőbre halasztom a dolgot?Evilgrim írta: Akkor egy egész oldalnyit kéne írnom!8)
itt mindent megtalálsz:tutorial.hu én is itt kezdtem..

- Evilgrim
- Entrenador del Barça
Nekm jó a Photoshopom, de még nem igazán tudom még használni.Slither írta:[quote="Evilgrim]Bocsi fiúk!Most nem tudom megcsinálni a bannereket mert rossz a Photoshop-om, a Paint Shop Proval pedig nem vagyok olyan ügyes..

Akkor egy egész oldalnyit kéne írnom!8)
itt mindent megtalálsz:tutorial.hu én is itt kezdtem..

- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Nekm jó a Photoshopom, de még nem igazán tudom még használni.Evilgrim írta: Bocsi fiúk!Most nem tudom megcsinálni a bannereket mert rossz a Photoshop-om, a Paint Shop Proval pedig nem vagyok olyan ügyes..

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Slither 2007.06.24. 12:18:40-kor.
-
- Capitá del Barça
Nagyon köszönöm, szuper lett 

- Evilgrim
- Entrenador del Barça
barca99 írta:Evil, csinálnál nekem egy olyat, amin a Tridente és Henry is rajta van?De ezt most lestoppolom, én rakom majd be...

Csinálni meg ezért nem tudok:
én írta:Bocsi fiúk!Most nem tudom megcsinálni a bannereket mert rossz a Photoshop-om, a Paint Shop Proval pedig nem vagyok olyan ügyes..
Amint jó lesz megcsinálom!

Evil, csinálnál nekem egy olyat, amin a Tridente és Henry is rajta van?
De ezt most lestoppolom, én rakom majd be... 

-
- Capitá del Barça
Evil légyszíves tudnál nekem csinálni egy olyat kb.mint a guddy-s csak Decoval főszerepben?