recrea írta:Szerintem a rossz meccs után hozod fel, lefociztuk Messi nélkül is őket, 3 ziccerünk volt az első félidőben. Egyébként az atma tegnap nagyjából egy kieső csapat szintjén volt, fővárosi szurkolóként számonkérném őket, h vajon mit csináltak foci nevén.
Volt egy kifutott szezonjuk, szerintem nem több ez a csapat.
A 3 ziccer az első félidőben egy Atma ellen bőven sok, főleg idegenben.
Kieső csapat szintjén volt. Hm. lehetséges h ennek volt némi köze ahhoz h a labdajáratás a kp-n annyira pontos volt h a madridiak 2-3 passznál többet max a középső védő és a kapus közt tudtak összehozni.
Vagy jöhetnék a közhellyel: Minden csapat annyira játszik jól, amennyire hagyják. Mi nem hagytuk.
Ez az egyszezonos kifutott csapat sztem 2. helyen fog végezni a Real előtt a bajnokságban.
Azoknak, akik kételkednek LE-ben. Már tényleg nem tudom eldönteni h ennyire hülyék páran vagy csak trollkodnak.
Remélem utóbbi. LE átvett egy eléggé padlón levő csapatot, még a saját szurkolói is max 1 kupára tartották esélyesnek a Barcát, emellett a fél világ temette Messi, Piquet, Xavit, Neymart pedig zsákbamacskának tartották.
Ehhez képest Pique volt az év védője, Messi ismét a csúcson, Xavi lehozta minden idők legjobb teljesítményét 12. emberként, Neymar meg a világ egyik legjobbja lett.
Ezen felül azóta is csak röhögök, amikor megnézem h Rakitic kevesebbe került, mint amiért Cesc ment.
Még egy kis plusz. Lehet sokan nem emlékeznek arra h Pep-el hogy lett meg az első BL. A Chelsea azon a bizonyos elődöntőn
jobb volt, mint a Barca. Komoly helyzetünk alig volt, aztán jött Ini. Ehhez képest mi volt most?
City-alázás
PSG-még nagyobb alázás
Bayern-már a biztos továbbjutás tudatában engedett csak ki a csapat
Juve-volt kb 20 perc amikor úgy tűnt h még esélyük is lehet
Egy BL győzelemhez rendszerint egy nagy adag szerencse kell. LE csapata ehhez képest gyakorlatilag lesimázta a teljes mezőnyt. Mióta focit nézek talán ez volt a legsimább BL menetelés, amit láttam.
Max azt lehet a szerencsére fogni h kevés volt a sérülés és inkább támadó csapatokat kaptunk.
Amikor vmi olyasmit csinál LE, ami nem tetszik, csendben megjegyzem és kész. Ameddig a döntései 90%-ban bejönnek, addig nem emelem fel ellene a hangom, még akkor se ha Real pólóban tartja az edzéseket.
A Sociedad meccsel jönni meg. Kicsinyesség és szánalmas. Az egy szerencsétlen meccs volt, amikor semmi nem jött be, a csapat meg még csak kezdett összeállni.