Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Ugye Cech véletlen se a napokban mutatott be egy gyönyörű bakit, és az EB-n is hiba nélkül játszott, mindenki láthatta...REMY írta:Neuer, Cech, Hart stb stb .... leggyengébb láncszemetek. Ha ő visszavonul, (kétlem, hogy elmenne) és más jön a helyére akkor tuti előnyötökre válik.Sanama írta: jobb kapus 1 van nála, az ma a pályán volt a másik csapatban.
Sok ilyen van, csak, h párat említsek: Hart, Casillas, Diego Alves és fogalmam sincs még, h kiket nem látunk.Sanama írta:1baki utan ugy beszelsz shutter, mintha minden meccsen ilyeneket csinalna... azert "kicsit" el van mar ez tulozva.
mutass 1 olyan kapust, akinek nincs benne a 3-4baki/ev a jatekaban
Már láttam. Csak az nem egy Real-Barca volt.Alonso0190 írta: Casillastól miért nem látunk ilyen amatőr hibákat...?
Mennyi hibát szeretnél még tőle látni? Tavaly, főleg a bajnokság vége felé rengeteg bizonytalanságot mutatott, most folytatja. Őszintén, nem érdekel a Szuperkupa, most még jó figyelmeztetés ez a potya. Valdes sosem volt klasszis kapus, nem is lesz, ezen nincs mit vitatkozni. Vannak bravúrjai, de nagy hibaszázalékkal teljesít. Egy világklasszissal a kapuban tényleg szinte verhetetlenek lennénk, de már beletörődtem, ő ott ragadt. Egyébként kedvelem, csak nem ide való, még akkor sem, ha rengeteg kupát nyertünk vele a kapuban.elbandi írta:Éreztem hogy nem kéne ebbe a topikba benéznem.Hibázott egy elég nagyot és most mindenki őt oltja.
Szerintem igazoljatok egy új kapust srácok mert egy igazi kapus sosem hibázik.
tőlem bakizhat 8x is egy évben, ha azokat 2-3 gólos, biztos vezetésnél teszi, vagy olyan meccsen, ahol belefér.mutass 1 olyan kapust, akinek nincs benne a 3-4baki/ev a jatekaban
így van, úgy szokás mondani, hogy szükség törvényt bont.De könyörgök ilyen helyzetben ki kell vágni,nem cselezni.
De könyörgök ilyen helyzetben ki kell vágni,nem cselezni.MR. TROMORT777 írta:Azért azt sokan elfelejtik, hogy nincs a világon még egy ilyen kapus akinek ilyen feladatai lennének mint neki és ennyiszer van benne a passz játékban mint ő. Nállunk a legutolsó eset az hogy hátulról kivágjuk a labdát. Előtte mindig a legfontosabb a labda megtartása már kapus szinten is, és ebben remekel. Ennek ez a hátránya amit ma láttunk. Kevés csapat támad le minket így egy-egy kontránál. Ez pech, hogy így alakult. Hibázott, de istenem mindenki hibázik. Kissé a hátra passz is rossz volt, ilyenkor kicsit az ellentétes oldalra szokták passzolni, hogy a kapus ki tudjon lépni és tere is legyen.
De ne feledjük el Pique-t se... hatalmasat játszott, végig jól tolta, de a gól előtt a Reál térfelén kavirnyászott amit már előtte se értettem. Minek? Főleg nem ilyen állásnál, ez most nem 2-6ss meccs volt, hogy bármi megengedett legyen.
Hatalmasatt hibázott, de azért ne ássuk el. Ilyen szerepkörben egy Hartnak esélye sem lenne. Cech... őt inkább hagyjuk is, fényévekre van régi önmagától. Casillas az aki képes lenne megoldani, de őt meg nem klónozhatjuk.
Amikor Messi a Bl-ben büntetőt hibázott és kiestünk nem felejtette el senki, hogy mennyit tett értünk. Ez sajnos nem igaz VV-re, főleg mert a kapus poszt örök hálátlan feladat. Régebben nagyon sokat hibázott, de aztán nagyszerű kapussá vált, és még most is az. Előttem még tisztán élnek olyan meccsek mint a BL döntők és hasonló finomságok...
Lesz itt még VV imádat..
ha teszel az egyes mögé egy nullát, úgy reális talán.jobb kapus 1 van nála, az ma a pályán volt a másik csapatban.
ha egy lenne...az utóbbi időkben nem kevés van, és nagyobb meccseken.Na jó, azért ne temessük egy baki miatt!
lehet, de ebből vajmi keveset mutat mostanság.1v1ben a világ legjobbja.
Azért a Senal elleni meccsünk után eléggé maga alatt volt. Legfőképp RvP gólja miatt. Ott például azt nyilatkozta, ha jól emlékszem, hogy lehet nem fog kiállni a visszavágón.Egy "bocsesz"-t vagy "köszi skacok"-ot még sosem hallottam tőle.