nem minden meccsen, de azért a múltkori első perces benzema gól, és ez is kirívóan nagy hiba, a legnagyobb rivális ellen, és kb 1 éven belül.
nekem ez picit sok volt.
illetve voltak még olyanok, ahol mondjuk nem kapitálisat hibázott, csak szimplán benne volt a gólban, vagy egy topkapus az olyat fogja..... pl az rvp féle gól ami éles szögből jött, a ramires féle cselzi gólról, a khedira gólról a bajnoki clasicón, vagy még ugyanazon a meccsen mikor kijött a rokonok elé, és cr köszönte szépen.
nem mondom, megvannak a bravúrjai is sok esetben, viszont szerintem azzal azért egyet kéne érteni, hogy jelenleg a kezdő egyik, ha nem a leggyengébb pontja.
szerény véleményem szerint ez a csapat megérdemelne egy olyan kapust, akinek a klasszisa képes meccseket eldönteni, és nem negatív irányban.
tudom-tudom, volt itt bl, meg minden anno, de az utóbbi 1-2 évben sajnos nagyon ritkán lehetett elmondani, hogy valdes klasszis szinten, bravúrokkal és hiba nélkül védett.
de mindannyian akkor leszünk a legboldogabbak, ha a visszavágón kivédi a madridiak szemét, és röhögve emelhetjük magasba a kupát.
csak én nem igazán bízok benne, nálam eljátszotta.
mutass 1 olyan kapust, akinek nincs benne a 3-4baki/ev a jatekaban
tőlem bakizhat 8x is egy évben, ha azokat 2-3 gólos, biztos vezetésnél teszi, vagy olyan meccsen, ahol belefér.
lehet, hogy itt is belefér, de azért nagyképű lenne azt mondani, hogy a madrid ellen egy 3-2-vel otthon már zsebbe csoki.