majd bevédi a CUCS.Szakacs írta:megolik a tagot
Játékospiac
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Reina.Charlie írta:Reina?Mr. Master írta:Azt tudtátok, h a Liverpool legújabb játékosa az idei szezonban kilenc tiziből hetet megfogott?
C.
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Azt tudtátok, h a Liverpool legújabb játékosa az idei szezonban kilenc tiziből hetet megfogott?
- Mr. Master
- Director del Fútbol
hehe vicciBoixos írta:az inter ráment az anrira. 10 milkó+v.d. meyde.
ne hívjátok az arsenalt, mert úgysem tudnának beszélni a röhögéstől.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Az tutti.Szakacs írta:megolik a tagot

-
- Llegenda del Barça
bizony bátor. és ilyen gyerekek vannak befizetve ebédre az éttermébe. gondolom örömmel mennek majd ezután is oda. (az inter irriducibili csoportjából pár varrottkezű bohóc. ez egy elég kemény szurkolói brigád)Maxi írta:Jó bátor ember ez a Vieri!Charlie írta:VieriAC Milan 2évre
C.

PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Entrenador del Barça
azért akartam megnézni a goal.com csak valamiért nem jó!Vito írta:tuti nem adják oda ennyiért, még egy "jó" Appiah-ért semMaxi írta:A juve oladlán olvastam hogy a goal.com az van h felajánlott a juve 10 misi+AppiahVieriaért!csak nekem valamiért nem jön be a goal.com!
Forca Barca
-
- Llegenda del Barça
tuti nem adják oda ennyiért, még egy "jó" Appiah-ért semMaxi írta:A juve oladlán olvastam hogy a goal.com az van h felajánlott a juve 10 misi+AppiahVieriaért!csak nekem valamiért nem jön be a goal.com!
-
- Entrenador del Barça
Én szeretem Baptistát de sajnos idén nem fér be az eu-s problémák miatt hogy ha azt szereteném h jöjjön jövőre lenne a legjobb de addig úgy is elviszi valaki!remélem az Arsenal!Zsolti írta:Hát ez az!!!max még most kellene,de akkor Giulyt el kellene adni,hogy azért Messi is tudjon többet játszani!Boixos írta:arról volt szó eddig, h ha nem is a mostani, de az utána következő idényre hozzuk el az állatot. monnyuk azt nem tudom, h hova?
Forca Barca
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ezt viccnek szántad?LG írta:Pfff..nagyon nem ál jol a mez Bobon, de már oreg volt, és eléggé kiégett.

By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Pfff..nagyon nem ál jol a mez Bobon, de már oreg volt, és eléggé kiégett. Az ifju Martins jobb nála, és én jobban is szeretem, Adriano meg csak simán a világ legjobb csatára 

Allítolag már megegyeztunk vele, és be fog férniBoixos írta:arról volt szó eddig, h ha nem is a mostani, de az utána következő idényre hozzuk el az állatot. monnyuk azt nem tudom, h hova?

-
- Llegenda del Barça
a mancini komoly, lecserélte az eddigi ügynökét az emersonéra, gondolom, nem véletlenül. egyébként is mehetnéke volt, már a szezon végén is emlegette, h pattanna, csak akkor még az inter is szóbakerült a púposok mellett. a Roma eladhat, de csak készpénzért, játékosok nem számíthatnak bele az üzletbe, és kölcsön nem vehet senkit a jelen állás szerint. viszont fellebbezett a Klub, és ha minden igaz, akkor napokon belül felfüggesztik a büntetést.Grege írta:Mancini komoly? Róma akkor most eladhat egyáltalán?És ha igen, akkor vannak olyan hülyék, h eladják a legjobb játékosaikat, miközben nem vehetnek senkit?
PUYOL-XAVI-INIESTA
Sztm nem lesz a miénk Baptista, most nem fog beférni, és ő meg nem akar sztm a Sevillában tétlenkedni, látja, h annál többre hivatott, sztm az Arsenal lesz nála a befutó, Joaquinnál sztm azért van kuss, mert a Real leállt, mióta Robinhora koncentrál, de ha annak vége, majd fogunk róla hallani...
Mancini komoly? Róma akkor most eladhat egyáltalán?És ha igen, akkor vannak olyan hülyék, h eladják a legjobb játékosaikat, miközben nem vehetnek senkit?
Mancini komoly? Róma akkor most eladhat egyáltalán?És ha igen, akkor vannak olyan hülyék, h eladják a legjobb játékosaikat, miközben nem vehetnek senkit?