Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Reina.Charlie írta:Reina?Mr. Master írta:Azt tudtátok, h a Liverpool legújabb játékosa az idei szezonban kilenc tiziből hetet megfogott?
C.
hehe vicciBoixos írta:az inter ráment az anrira. 10 milkó+v.d. meyde.
ne hívjátok az arsenalt, mert úgysem tudnának beszélni a röhögéstől.
Az tutti.Szakacs írta:megolik a tagot
bizony bátor. és ilyen gyerekek vannak befizetve ebédre az éttermébe. gondolom örömmel mennek majd ezután is oda. (az inter irriducibili csoportjából pár varrottkezű bohóc. ez egy elég kemény szurkolói brigád)Maxi írta:Jó bátor ember ez a Vieri!Charlie írta:VieriAC Milan 2évre
C.
azért akartam megnézni a goal.com csak valamiért nem jó!Vito írta:tuti nem adják oda ennyiért, még egy "jó" Appiah-ért semMaxi írta:A juve oladlán olvastam hogy a goal.com az van h felajánlott a juve 10 misi+AppiahVieriaért!csak nekem valamiért nem jön be a goal.com!
tuti nem adják oda ennyiért, még egy "jó" Appiah-ért semMaxi írta:A juve oladlán olvastam hogy a goal.com az van h felajánlott a juve 10 misi+AppiahVieriaért!csak nekem valamiért nem jön be a goal.com!
Én szeretem Baptistát de sajnos idén nem fér be az eu-s problémák miatt hogy ha azt szereteném h jöjjön jövőre lenne a legjobb de addig úgy is elviszi valaki!remélem az Arsenal!Zsolti írta:Hát ez az!!!max még most kellene,de akkor Giulyt el kellene adni,hogy azért Messi is tudjon többet játszani!Boixos írta:arról volt szó eddig, h ha nem is a mostani, de az utána következő idényre hozzuk el az állatot. monnyuk azt nem tudom, h hova?
Ezt viccnek szántad?LG írta:Pfff..nagyon nem ál jol a mez Bobon, de már oreg volt, és eléggé kiégett.
Allítolag már megegyeztunk vele, és be fog férniBoixos írta:arról volt szó eddig, h ha nem is a mostani, de az utána következő idényre hozzuk el az állatot. monnyuk azt nem tudom, h hova?
a mancini komoly, lecserélte az eddigi ügynökét az emersonéra, gondolom, nem véletlenül. egyébként is mehetnéke volt, már a szezon végén is emlegette, h pattanna, csak akkor még az inter is szóbakerült a púposok mellett. a Roma eladhat, de csak készpénzért, játékosok nem számíthatnak bele az üzletbe, és kölcsön nem vehet senkit a jelen állás szerint. viszont fellebbezett a Klub, és ha minden igaz, akkor napokon belül felfüggesztik a büntetést.Grege írta:Mancini komoly? Róma akkor most eladhat egyáltalán?És ha igen, akkor vannak olyan hülyék, h eladják a legjobb játékosaikat, miközben nem vehetnek senkit?