Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Régebben én is játszottam T6pokeren. Mi történt vele? Megszűnt?Morminho írta:Tudnátok ajánalni netes pokerklienseket? A T6poker most egy darabig nem lesz jó, mást meg nem nagyon ismerek. Amivel mostanában játszok az a Fortune Poker. Minden este vagy 50 euros freeroll, viszont minden nap van 250-es is, ahhoz viszont 50 raked hand kell. Az újonnan regisztráloknak van egy 1000 euros minden vasárnap, és havonta is van egy 1000-es.
Elsősorban olyanokat keresnék ahol jók a freerollok, amivel megfelelő alaptőkéhez tudok jutni a továbbiakhoz. De ha bármilyen más jól bevált klienset tudtok ajánlani, azt is szívesen fogadnám.
mypeter írta:link?
aky01 írta:új program?? én tudnék egyet ajánlani,sokkalta jobb játék,program!
texas hold'em poker 3D - deluxe edition csak ajánlani tudom!
aky01 írta:új program?? én tudnék egyet ajánlani,sokkalta jobb játék,program!
texas hold'em poker 3D - deluxe edition csak ajánlani tudom!
Én meg 4. mer meguntamozsimiki írta:Kiestem, 5.lettem. trágya lapok végig, amikor volt közepes megjátszottam, hozzá jött közepes flopp, ellennek meg általában top pár,vagy jobb...és végre 34 kör utána amikor már vakok elvittek teljesen , kaptam egy J,J-t hát persze,h A,K ba futottam, akinek drille lett
Azértszajko írta:benga az utolsó 2 körbe szépen elmakkolt engem is, meg kikit is.
Badi írta:6. Badi
úgy döntöttem, top párral elkapom mypeter blöffjét, erre belenéztem egy flössbe![]()