Póker
Mikor lesz az első bajnokság?
- ozsimiki
- Adminisztrátor
nem csak, teljesen megújul...
még a kezdetén volt [auto_cenzúra]...napi két 500as free, egy 300as, és egy 1000es, minden nap
euroban
ott jól meg is szedtem magam ezalatt...
még a kezdetén volt [auto_cenzúra]...napi két 500as free, egy 300as, és egy 1000es, minden nap

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- fUtBoLiStA
- Jugador d'estrella
Régebben én is játszottam T6pokeren. Mi történt vele? Megszűnt?Morminho írta:Tudnátok ajánalni netes pokerklienseket? A T6poker most egy darabig nem lesz jó, mást meg nem nagyon ismerek. Amivel mostanában játszok az a Fortune Poker. Minden este vagy 50 euros freeroll, viszont minden nap van 250-es is, ahhoz viszont 50 raked hand kell. Az újonnan regisztráloknak van egy 1000 euros minden vasárnap, és havonta is van egy 1000-es.
Elsősorban olyanokat keresnék ahol jók a freerollok, amivel megfelelő alaptőkéhez tudok jutni a továbbiakhoz. De ha bármilyen más jól bevált klienset tudtok ajánlani, azt is szívesen fogadnám.
„A Barcelona az a csapat, mely meg fogja nyerni a bajnokságot, az a gárda, melynek élvezni kell a játékát, mint rajongó, és szenvedni ellene a végsőkig, mint ellenfél.”
Miguel Angel Lotina
Miguel Angel Lotina
Tudnátok ajánalni netes pokerklienseket? A T6poker most egy darabig nem lesz jó, mást meg nem nagyon ismerek. Amivel mostanában játszok az a Fortune Poker. Minden este vagy 50 euros freeroll, viszont minden nap van 250-es is, ahhoz viszont 50 raked hand kell. Az újonnan regisztráloknak van egy 1000 euros minden vasárnap, és havonta is van egy 1000-es.
Elsősorban olyanokat keresnék ahol jók a freerollok, amivel megfelelő alaptőkéhez tudok jutni a továbbiakhoz. De ha bármilyen más jól bevált klienset tudtok ajánlani, azt is szívesen fogadnám.
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
- aky01
- Jugador d'estrella
Vagy tudok még jobbat,ma fedeztem fel és egésznap ezen pókereztem.
Octogon poker a neve www.octogonpoker.com és privátasztal megnyitása
Octogon poker a neve www.octogonpoker.com és privátasztal megnyitása
EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!

- aky01
- Jugador d'estrella
mypeter írta:link?
aky01 írta:új program?? én tudnék egyet ajánlani,sokkalta jobb játék,program!
texas hold'em poker 3D - deluxe edition csak ajánlani tudom!
mypeter!
Én torrent oldalról szedtem le a játékot,3D deluxe edition -t
Külföldi ingyenes torrent oldalakon is fennt van!Lehet egy személyes játékot,tournamentet,hálozati és internetes játékot-pókert játszani vele!
Csak ajánlani tudom mindenkinek!
EuroBarça Tour 2009

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nagyobb termek szinte mindegyikével nyomtam, nyomom.
Más:
decemberi forduló elmarad, az ÉV GYŐZTESE NAGY FÖLÉNNYEL MYPETER! A Szervezők nevében külün is gratulálunk kiemelkedő teljesítményéhez!
Januárban kettő fordulót is rendezünk, az elsővel lesz végleges a 2008as év tabellája, ahol jómagam jó eséllyel leszek 2. de még az első helyen kívűl semmi sem dőlt el.
Más:
decemberi forduló elmarad, az ÉV GYŐZTESE NAGY FÖLÉNNYEL MYPETER! A Szervezők nevében külün is gratulálunk kiemelkedő teljesítményéhez!
Januárban kettő fordulót is rendezünk, az elsővel lesz végleges a 2008as év tabellája, ahol jómagam jó eséllyel leszek 2. de még az első helyen kívűl semmi sem dőlt el.

- Fernando
- Llegenda del Barça
Már pár éve énis pókerezek neten, egyenlőre csak játékpénzben. Ti milyen progit használtok?
Én használtam már PartyPokert és Draculát is, de a legjobban a PokerStars jött be. Már egy éve azzal játszok
Ha valakinek van kedve pókerezni velem szoljon. (Ugye kivitelezhető? Megadom a szobát és ő is belép. Nem?)
Én használtam már PartyPokert és Draculát is, de a legjobban a PokerStars jött be. Már egy éve azzal játszok

Ha valakinek van kedve pókerezni velem szoljon. (Ugye kivitelezhető? Megadom a szobát és ő is belép. Nem?)
-
- Director del Fútbol
Bwin póker, Daily 300as freeroll. 2 órája tart a küzdelem le vok kicsit égve no nem baj nagy vak vok check.Q 4 kezemben. Flop: 10 A A chech srác mellettem check. Lejön a Q, betel megadom, lejön K betel megadom. Mutat: Royal Flush
És a vicc: gratulációm mellett persze nagyot röhögtünk, bár kicsit szomorú volt hisz ilyenkor az ember vmi brutál nagyot szakítana de meg is akarja mutatni a világnak, aztán kb csak 3 nagyvaknyi pénzt gombolt le rólam
Életemben netes játéknál először láttam. Ez az én ajándékom lehet

Életemben netes játéknál először láttam. Ez az én ajándékom lehet

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
link?
aky01 írta:új program?? én tudnék egyet ajánlani,sokkalta jobb játék,program!
Ha jól számolom, akkor hacsak nem lesz 5-600 induló a decemberi versenyen, akkor pontban már nem nagyon lehet engem utolérni
Esetlegesen kaphatok egy rangot, mint pl. "örökös eurobarca pókerbajnok", vagy "az eurobarca pókerlegendája", netalán "2008 megkérdőjelezhetetlenül és bizonyítottan legjobb pókerese az Eurobarcán", vagy ilyesmi?

- aky01
- Jugador d'estrella
új program?? én tudnék egyet ajánlani,sokkalta jobb játék,program!
EuroBarça Tour 2009

- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
Jó bugi volt,1 élmény volt srácok,grat mindenkinek
.
Összesített állás:
1. Mypeter - 40 pont
2. Ozsi - 23 pont
3. Badi - 18 pont
4. VV19 - 14 pont
5. Futbolista - 10 pont
6. VIII Henrik,RobertFCB - 9 pont
8. Titinho, Morminho - 8 pont
10. Benga, Drigo,Jani - 6 pont
13. Slither - 5 pont
14. Bányász - 4 pont
15. Kiki - 3 pont
16. Zsombi,Frank - 2 pont
18. Perrero, messi1918,Massa11 - 1 pont

Összesített állás:
1. Mypeter - 40 pont
2. Ozsi - 23 pont
3. Badi - 18 pont
4. VV19 - 14 pont
5. Futbolista - 10 pont
6. VIII Henrik,RobertFCB - 9 pont
8. Titinho, Morminho - 8 pont
10. Benga, Drigo,Jani - 6 pont
13. Slither - 5 pont
14. Bányász - 4 pont
15. Kiki - 3 pont
16. Zsombi,Frank - 2 pont
18. Perrero, messi1918,Massa11 - 1 pont
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
- ozsimiki
- Adminisztrátor
1.Robertfcb - 9pont 124 kör után
2.Futbolista - 7pont
3.VV19 - 5pont 66 kör után
4.Bányász - 3 pont 37 kör után
5.Ozsi - 2pont 34 kör után
6.Massa11 - 1pont 33 kör után
7.Benga - 0 pont 29 kör után
Grt mindenkinek!
2.Futbolista - 7pont
3.VV19 - 5pont 66 kör után
4.Bányász - 3 pont 37 kör után
5.Ozsi - 2pont 34 kör után
6.Massa11 - 1pont 33 kör után
7.Benga - 0 pont 29 kör után
Grt mindenkinek!

- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Én meg 4. mer meguntamozsimiki írta:Kiestem, 5.lettem. trágya lapok végig, amikor volt közepes megjátszottam, hozzá jött közepes flopp, ellennek meg általában top pár,vagy jobb...és végre 34 kör utána amikor már vakok elvittek teljesen , kaptam egy J,J-t hát persze,h A,K ba futottam, akinek drille lett

Pedig ha összekapom magam meglehetett volna a dobogó...de majd jövőre.
Csak kellene új progi mer ez bugos

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Kiestem, 5.lettem. trágya lapok végig, amikor volt közepes megjátszottam, hozzá jött közepes flopp, ellennek meg általában top pár,vagy jobb...és végre 34 kör utána amikor már vakok elvittek teljesen , kaptam egy J,J-t hát persze,h A,K ba futottam, akinek drille lett 

- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Akik érdekeltek a döntőben jelentkezzenek pls!
Massa11,futbolista és VV19 jertek msnre!
Massa11,futbolista és VV19 jertek msnre!

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Azértszajko írta:benga az utolsó 2 körbe szépen elmakkolt engem is, meg kikit is.

Bár a vége csúnya volt. Egyszer turn-on egyszer river-en, ahogy a nagykönyvbe meg van írva. Mondjuk egyszer Kiki A5 nekem A9 és drillel behúztad

Benga az utolsó 2 körbe szépen elmakkolt engem is, meg kikit is. 

4. lettem, ez még mindig a fáradtság.... 1,5x annyi chippel, mint a többiek összesen mindenbe belenéztem ami létezik. Nem volt türelmem üldögélni a heads upig. Gyerünk Ozsi, így még van esélyed!!!!!!!!!!
De: csütörtökön élő versenyt nyertem, tegnap meg 5. lettem, össz bevétel a héten 125 000 HUF.. Nem vigasztal, de legalább gyógyír....
De: csütörtökön élő versenyt nyertem, tegnap meg 5. lettem, össz bevétel a héten 125 000 HUF.. Nem vigasztal, de legalább gyógyír....
Badi írta:6. Badi
úgy döntöttem, top párral elkapom mypeter blöffjét, erre belenéztem egy flössbe![]()
6. Badi
úgy döntöttem, top párral elkapom mypeter blöffjét, erre belenéztem egy flössbe
úgy döntöttem, top párral elkapom mypeter blöffjét, erre belenéztem egy flössbe

Hátjó. Addigra megírom az Újszövetség a művészetben esszémet...