Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezen nem kell csodálkozni Angliában divat az ilyen. Mármint a másik csapat szerencsétlenségét dalba foglalni.LG írta:Na az ilyen szurkolókat gyűlölöm tiszta szivből. Kivánom nekik, h hasonló élményben legyen részük, mint Eduardonak.A meccs kezdete után 7 perccel Liam Ridgewell csúszott rá Walcottra egy kemény belépővel, amivel a labdát és az embert is elvitte. Míg Walcott a pályán szenvedett, a vendégszurkolók egy hangos "One Martin Taylor..." kezdetű indulót énekeltek - utalva a Birmingham City védőjére, aki darabokra törte Eduardo lábát és bokáját 2008 februárjában.
Na az ilyen szurkolókat gyűlölöm tiszta szivből. Kivánom nekik, h hasonló élményben legyen részük, mint Eduardonak.A meccs kezdete után 7 perccel Liam Ridgewell csúszott rá Walcottra egy kemény belépővel, amivel a labdát és az embert is elvitte. Míg Walcott a pályán szenvedett, a vendégszurkolók egy hangos "One Martin Taylor..." kezdetű indulót énekeltek - utalva a Birmingham City védőjére, aki darabokra törte Eduardo lábát és bokáját 2008 februárjában.
Azért Voroninról orbitális baromság azt mondani, h nem tud egyeneset rúgni a labdába. Remek játékos, a Leverkursenbe anno nagy király volt, nem hiába vitte el a Pool, és eleinte ott sem ment rosszul, csak aztán lesérült, és utánna már nem ment ugy. De mikor visszatért a Bundes Ligába megint ontotta a gólokat, és igy ismér vissza került a Poolba.faithnomore írta:nyilván képbe vagyok annyira hogy tudjam hogy kölcsönadták de az a bajom hogy mégse Németh van az A csapatban hanem N'gog meg Voronin aki egy egyeneset nem bír belerúgni a labdábaSanama írta:
Mert mát kölcsönadták![]()
![]()
![]()
Egyébként a Sunderland nagyon jól játszott szerintem, gyenge így a 'pool.
Tudom,hogy tudod, csak viccelni akartam volnafaithnomore írta:nyilván képbe vagyok annyira hogy tudjam hogy kölcsönadták de az a bajom hogy mégse Németh van az A csapatban hanem N'gog meg Voronin aki egy egyeneset nem bír belerúgni a labdábaSanama írta:
![]()
![]()
nyilván képbe vagyok annyira hogy tudjam hogy kölcsönadták de az a bajom hogy mégse Németh van az A csapatban hanem N'gog meg Voronin aki egy egyeneset nem bír belerúgni a labdábaSanama írta:
![]()
![]()
Mert mát kölcsönadtákfaithnomore írta:ezért nem fog a pool a közeljövőben pl-t nyerni
l
még egy dolgot nem értek, hogy inkább egy Voronin vagy N'gog játszik mint Németh Krisztián az első csapatban, de ez már legyen az ő problémájuk
http://www.youtube.com/watch?v=2zwgDA234Cskanty írta:Sunderland-Liverpool 1-0.
Gólszerző: Bent
7 év után ismét megverte a Sunderlandda Liverpoolt. Ez Rafa Benitez csapatának idei 3 veresége. Elég nehéz helyzetbe vannak a liverpooliak.
A gól a szezon egyik legfúrább találata volt, hiszen Bent lövése egy hatalmas lufin megpattant és igy került Reina kapujába.
Azt hiszem a 'Pool lassan lemondhat az idei PL trófeáról iskanty írta:Sunderland-Liverpool 1-0.
Gólszerző: Bent
7 év után ismét megverte a Sunderlandda Liverpoolt. Ez Rafa Benitez csapatának idei 3 veresége. Elég nehéz helyzetbe vannak a liverpooliak.
A gól a szezon egyik legfúrább találata volt, hiszen Bent lövése egy hatalmas lufin megpattant és igy került Reina kapujába.