Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha csak a monitor alapján mondod, akkor eléggé tévedsz mivel olyan monitorok már elég régóta vannak és azt sem kell elfelejtened, h akkoriban ami amerikában volt annak kellett még egy kis idő h ide eljusson. 2 az sem kizárt, h a kamera ideje van rosszul beállítva mivel, ha kiveszed a elemet akkor általában automatikusan visszaáll az alap időre az óra és neked kell kézileg beállítanod az egészet, így lehetséges h elfelejtette.tomabence írta:Eléggé fake2006-ban nemigen voltak olyan monitorok
Satonak jobba örülnék!messideco írta:NSO: Massa fogja vezetni a Safety Cart
FtcSikiHun írta:Egy csávó a barátjánál alszik,másnap reggel mondja az egyik a másiknak: lécci hozd már le a papucsomat az emeletről.Mondja a másik: te laksz itt és én hozzam le a papucsod?
-Naa,lécci
-Na látod ezér vagyunk barátok,mert mindent megteszek érted.
Felmegy a csávó,de miközbe megy fel találkozik a vendéglátó anyukájával és húgával.Mondja az anyuka:
-Hát te meg mit cisnálsz?
-A Géza küldött h kúr.alak meg titeket.
-Neeeem, a Géza nem kérne ilyet.
-GÉÉÉZAAAAAA!!MINDKETTŐT???
Amúgy ez tényleg vicces. Nem tudom akkoriban a bundesliga frizura mennyire számított olyannak mint manapság a focista frizkó. Oké, divat-divat, csak az már kicsit drasztikusabb szerintem a mai.Mihu írta:Mivel én elég jót röhögtem rajta, így ide teszem be ezt a két képet összehasonlításképpen![]()
![]()
![]()
Amit figyelni kell azok a hajviseletek
![]()
![]()
Akkor:
http://www.footballtop21.com/files/regi ... sapatn.jpg
Most:
http://www.nemzetisport.hu/data/cikk/2/ ... 540u17.jpg
A magyaron kívül az összes jól sikerült, főleg a japánRinku írta:Tudom, hogy inkább elszomorító, mint vicces, de próbáljunk humoros oldalról közelíteni hozzá, a japános példa hatalmas!
Gazdasági stratégiák:.
42. A leguniverzálisabb válasz BÁRMIRE!messideco írta:Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?
A válasz elég egyszerű: 50 megapixeles kéményseprő.messideco írta:Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?