Csapatom neve: Wu Tang Clan

Szlogenemet pedig már olvashatjátok is a csapatomnál

Én is most csinálom ezt a mock-ot, egy pill és berakom a csapatot, bár csak 4 élő ember lépett be, így nem annyira érdekes. ( a gép néha össze-vissza választ)Cumbee írta:Én azt sajnálom benne, hogy a végén nem ad egy összegzést a csapat statjairól, hogy kb-ra tudjuk, hogy milyen csapatot sikerült összerakni. Én elszórakozgatok vele, de így tényleg csak egyszer érdemes nekifutni, hogy megismerd, több infót nem tudsz vele szerezni.socio66 írta:ezt a mock draftot ajánlatos mindenkinek kipróbálnia az éles draft előtt,mert hirtelen nem olyan egyszerű átlátni a rendszert.
Egyébként én is csatlakozom kalaphoz, a 8-at is meg tudom oldani valszeg, de az 5 jobb lenne.
Én azt sajnálom benne, hogy a végén nem ad egy összegzést a csapat statjairól, hogy kb-ra tudjuk, hogy milyen csapatot sikerült összerakni. Én elszórakozgatok vele, de így tényleg csak egyszer érdemes nekifutni, hogy megismerd, több infót nem tudsz vele szerezni.socio66 írta:ezt a mock draftot ajánlatos mindenkinek kipróbálnia az éles draft előtt,mert hirtelen nem olyan egyszerű átlátni a rendszert.
Nekem is jobb lenne a szombat 5. Talán meg tudom oldani a 8 órát is,de az necces.Bob_Marley írta:Nekem a szombat 8 óra semmiféleképpen nem jó, a délután amit írtatok még pont beleférne kb 2 órát gondolok lezavarjuk a draftot, de aztán 7 után sem érek rá, de természetesen a többség szava dönt, akkor majd a gép választ!Slither írta: Minél többen vagyunk annál jobb, szóval nyugodtan regisztrálj.![]()
1. Slither (Dream Team) - OK
2. Bob_Marley (Bobceltics)
3. Tocy
4. kanty (Lakersona) - OK
5. socio66 (The All Starz)
6. Game90
7. MessiFan (Mezítlábas City) - OK
8. fcbarca0827 (fcb0827) - OK
9. neobarca (Melodrama) - OK
10. kamaj (Debrecen Grizzlies) - OK
11. Kalap1988 (Verőce Celtics)
12. Cumbee (E.f.N.a.×FCB)
13. lijacska (meslija) - OK
14. balinteer (KillerZone) - OK
Az OK azt jelzi hogy jó az esti 8 órás draftkezdés.
A Csütörtök se jó, már előre szólokVagy esetleg a megbeszélt szombat 5 óra vagy holnap bármikor, esetleg péntek!Vasárnap is délután!De abszolút amikor tébnyleg a többségnek jobban megfelel, akkor tartsátok meg, majd cserélgettek, amit megvétóztok
Bizony, grt! Viszont ebben korántsem vagyok öreg rókabowlinggolyo írta:Ozsi-bowlinggolyo 1:2
Nagy harcban sikerült az öreg rókát legyőznöm.
Mindenkinek sok sikert az elkövetkezendőkben.
Már hárman vagyunk...S.Agüero írta:Ha vége a honfoglaló bajnokságnak, csinálunk még egy biliárd bajnokságot?
Ozsi, többiek?
2-en vagyunk, közben lehet nevezni, aki akar.
Nekem a szombat 8 óra semmiféleképpen nem jó, a délután amit írtatok még pont beleférne kb 2 órát gondolok lezavarjuk a draftot, de aztán 7 után sem érek rá, de természetesen a többség szava dönt, akkor majd a gép választ!Slither írta: Minél többen vagyunk annál jobb, szóval nyugodtan regisztrálj.![]()
1. Slither (Dream Team) - OK
2. Bob_Marley (Bobceltics)
3. Tocy
4. kanty (Lakersona) - OK
5. socio66 (The All Starz)
6. Game90
7. MessiFan (Mezítlábas City) - OK
8. fcbarca0827 (fcb0827) - OK
9. neobarca (Melodrama) - OK
10. kamaj (Debrecen Grizzlies) - OK
11. Kalap1988 (Verőce Celtics)
12. Cumbee (E.f.N.a.×FCB)
13. lijacska (meslija) - OK
14. balinteer (KillerZone) - OK
Az OK azt jelzi hogy jó az esti 8 órás draftkezdés.
Én azt mondom legyen csütörtök. Addig még, azét idő is van. Ha Lionel85 hosszú maratoni szilvesztert tartott, addig biztos előkerül.kurdt írta: Én 8-án (vasárnap) megyek vissza Berlinbe, ott még nem tudom, hogy vár-e otthon internet; de remélem h addig rendeződik a dolog.
Ha nem (és nekem nem kell internet hiányában visszalépnem), akkor meddig vártok ránk?
Nekem holnap késő délután valszeg megint jó lenne, de Lionel85 a sorsolás óta nem adott életjelt...kanty írta: Még két meccset kell lejátszani:
bowlinggolyo-ozsi
kurdt-lionel 85
Ozsiék egyezték, h mikor játsszák le, a másik páros eddig még csendben volt.
Hajrá.
Még két meccset kell lejátszani:Bob_Marley írta:Tudom óév elbúcsúztatás, másnaposság elleni küzdelem meg minden, de hogy állunk a Honfoglaló bajnokságban???Akik még nem játszották le azok kicsit aktiválhatnák a rendszerüket, mert ha ilyen tempóban haladunk megint az lesz a baj, hogy év vége, s másnaposság... és folytatódik minden
Felőlem akár mehet egy billiárd....S.Agüero írta:nincs már, sajnos.HAnonymus írta:Nem lehet még ebbe a honfoglaló-cuccba jelentkezni? Ha lenne szabad, vagy felszabaduló hely, azt elvinném!
amúgy nem akarunk egy 4. biliárd bajnokságot elindítani?![]()
1. S.Agüero(S.Matyi)
nincs már, sajnos.HAnonymus írta:Nem lehet még ebbe a honfoglaló-cuccba jelentkezni? Ha lenne szabad, vagy felszabaduló hely, azt elvinném!
Abban benne lennék, ehhez most nem volt kedvem.ozsimiki írta:Valaki billiárdot említett![]()
![]()
![]()
![]()
mikor jön a 4. felvonás? senkiben nincs egy kis motiváció,hogy átvegye a trónt?