Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
SajnosInitom írta:a cél szentesíti az eszköztBoixos írta:basszus, ez milyen durva már, ahogy vkinek végigsimítják a búráját, már esik is össze, mint a gyárkémény... egy angoltól nem várnám ezt a gyökér színészkedést (parker)![]()
sajnos ez már a foci része lett...
a cél szentesíti az eszköztBoixos írta:basszus, ez milyen durva már, ahogy vkinek végigsimítják a búráját, már esik is össze, mint a gyárkémény... egy angoltól nem várnám ezt a gyökér színészkedést (parker)
szerintem azért tűrhető meccs. Lehetne ez rosszabb is, nagyon pontatlanok,de azért van néha iram.Capon írta:Azt hittem csak azért nem tetszik a meccs mert mindkét válogatottat utálom, de akkor más sincs vele maradéktalanul megelégedve ezek szerint.
Gyerünk, Wellbeck!!!Gareth Tello írta:A várható kezdők:
Franciaország: Lloris - Debuchy, Rami, Mexés, Evra - Cabaye, Alou Diarra - Ribéry, Nasri, Malouda - Benzema.
Anglia: Hart - Glen Johnson, Terry, Lescott, Ashley Cole - Gerrard, Parker - Milner, Young, Downing - Welbeck.
Hajrá, gallok!
szerk.: Egyébként 3-1-es francia győzelemre tippelek, a másik meccsen meg 2-0-ra a svédeknek.
piqué ugyanúgy játékban tartotta di natalétG.Gabe írta: Aztán meg Ramos is...
Gólnál pazarul beragadt
Oh és van tippjáték, na erről megint lemaradtammessideco írta: A mai meccsre 6-0-ás tippet nyomtam a tippjátékban, de mindenképp francia győzelmet várok