gekkodan írta:Laporta mérlegen:...
Értem én, hogy ezekben az időkben feszült mindenki, de azért néha sokan túloznak.
A 2 év töketlenkedés eleve másfél. Viszont az én értelmezésben ez úgy jön le, hogy akkor lenne a tökéletes elnök, ha a 2005-2006-os évad után egyből elzavarta volna az edzőt. Vagy vételi hibák léptek fel nálam?

Tehát BL-arany, címet védünk a bajnokságban, viszont el kellett volna zavarni.
A tavalyi évben már látszott, hogy Rijkaard nem képes megoldani minden problémát. De kérem... holtversenyben lettünk másodikok, messze mi lőttük a legtöbb gólt, úgy hogy, két jelentős emberünk hosszú hónapokra esett ki. Eto'o 20 gólja hogy a fenébe ne hiányozna? A sok sikeres év után becsúszott egy ilyen, és egyből ki kellett volna tenni? Kétlem. Viszont a tavalyi évnek tanuló évnek kellett volna lennie, és ténylegesen tanulni belőle. Persze senki nem gondolta, hogy az amúgy egyáltalán nem sérülékeny Eto'o ismét kiesik a sorból. De már illett volna helyén kezelni a problémát. Fél év alatt bebizonyosodott, hogy a fenálló problémákkal nem tud mit kezdeni. Ha most nyáron sem váltuk edzőt, akkor tényleg elő lehet venni Laportát. Addig viszont nem látom értelmét (az év közbeni edzőcsere ötletét hanyagoljuk, nem tudhatjuk, ki vállalata volna be év közben).
Igazolásai: van Bommellel semmi gond nem volt, nem volt akkora ász, mint Hollandiában, de nem teljesített rosszul, pénzt is kerestünk rajta. Thuram eleve kieg. embernek jött - pechünkre az előző években kva nagyot játszó Rafa is leengedett, így kezdő lett. Egyáltalán hogyan lehet akkor padra igazolni? Mindenképpen világklasszis kell? Szerényebb képességű játékos egyenlő a pocsék igazolással, hisz hiába nem kezdőként számítnaka rá, néhány hiba után egyből rákérül a bélyeg. Ezquerro is jó gyerek, de előtte egy csúcsformában lévő Ronaldinho volt. Fél évente kap 3 percet, jó hogy kimegy a formából.
És Henry sem rossz igazolás - csak rosszul van használva. Bent a darálóban kell harcolnia, ahelyett, hogy sokkal mélyebbről kapná az indításokat, és kiugrana, majd kapura törne.
Konklúzió: egyenlőre felesleges Laportát bsztatni, ő mindig a legjobbat akarta. Utólag könnyű okosnak lenni. Majd év végén kiderül, hogy tényleg annyira ragaszkodik-e Rijkaardhoz, mint azt itt sokan lefestik.