Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem szeretem ismételni magamat de ez alapján akkor az egész csapat [auto_cenzúra] volt mert nem mutatott semmit a második félidőben SENKI....kivétel Eto'o és Puyol..... Szerintem is jó teljesítményt nyújtott ma....ne legyünk ennyire jó szívűek...elfogadhatóSlither írta:Sztem vhogy csak te láttad olyan jónak, első félidőben elfogadhatót nyújtott, másodikban semmi.lionelmessi19 írta:Csak ismételni tudom magam, tekintsd meg mégegyszer a meccset!
Bár ehhez erősen Mazohistának kéne legyél, gondolo nem vagy az...
Sztem vhogy csak te láttad olyan jónak, első félidőben elfogadhatót nyújtott, másodikban semmi.lionelmessi19 írta:Csak ismételni tudom magam, tekintsd meg mégegyszer a meccset!
Bár ehhez erősen Mazohistának kéne legyél, gondolo nem vagy az...
Én végig figyeltem. Semmi különös...Amikor bekezdett a csapat akkor kiharcolt egy büntit, szép volt. Utánna viszont eltűnt a mezőnyben, szinte labdát nem kapott.lionelmessi19 írta:Akkor azért nézd meg mégeyszer a meccset...Zozzy 5 írta:Hát nem tudomFutott, futott, de azt most sem láttam benne, hogy olyan nagyon akarta volna a sikert. Kb olyan volt mint Ronnie
Szerintem lényegesen jobb volt mint Ronaldinho
Akkor azért nézd meg mégeyszer a meccset...Zozzy 5 írta:Hát nem tudomFutott, futott, de azt most sem láttam benne, hogy olyan nagyon akarta volna a sikert. Kb olyan volt mint Ronnie
Értettem nem csak neked cimeztem és arra vonatkozott hogy az Eto'o topicba nehogy valaki leirja hogy nem csinált semmit a 2. félidőbenSlither írta:Olvass!Ádám02 írta:Figyelj senki nem csinált semmit a második félidőben ugyhogy senki ne kezdje el hogy ki mit csinált a 2. félidőben...Slither írta:Második félidőben megint semmit nem csinált, mint a legtöbben, a végén belőhette volna.
Olvass!Ádám02 írta:Figyelj senki nem csinált semmit a második félidőben ugyhogy senki ne kezdje el hogy ki mit csinált a 2. félidőben...Slither írta:Második félidőben megint semmit nem csinált, mint a legtöbben, a végén belőhette volna.
Figyelj senki nem csinált semmit a második félidőben ugyhogy senki ne kezdje el hogy ki mit csinált a 2. félidőben...Slither írta:Második félidőben megint semmit nem csinált, mint a legtöbben, a végén belőhette volna.
De nem akarjuk azt. Én legalábbis, és Laportáék sem...Zsolti írta:Akkor mi az elsőszámú cél könyörgöm???????????
Ha azt akarjuk,hogy átalakuljon a csapat akkor kellenek vezéráldozatok!!!
Ráadásul Deco idén a leggyengébb,meg a legnagyképűbb....
Még adni kell neki legalább egy fél évet jövőre. Van benne annyi, hogy egy erősebb fejmosás után ő is magához térjen. ha ez nem történik meg, télen mehet...Mihu írta:Nekem Deco-val már nagyon ki van a hócipőm...Nem az a Deconk van mint 2 évvel ezelőtt, legyen másfél....most már szinte mindenért dobja magát, lyánykodik, reklamál mindenért, alibizik össze - vissza, persze vannak neki is jó meccsei, volt egy pár mérkőzés amikor télleg látszott rajta hogy akar meg hogy küzd, de nem a régi. A jelenlegi helyzet mondatja velem hogy küldjük el az idény végén, de ha a szívemre hallgatok akkor azt mondom hogy maradjon és adjuk még neki 1 évet hátha...De ugyan akkor ott van egy Iniesta és egy Xavi akiket per pillanat én szívesebben játszatnék és adnék bizalmat hosszú távon mint Deco-nak....
Meg is látsziknoname írta:Az utóbbi években minimális összegeket költöttek igazolásra, .Mihu írta:De ha Deco-t nem adjuk el akkor nem lesz miből venni egy minőségi cserecsatárt és jó vkp-t
Van ott pénz bővenMihu írta:De ha Deco-t nem adjuk el akkor nem lesz miből venni egy minőségi cserecsatárt és jó vkp-t
De ha Deco-t nem adjuk el akkor nem lesz miből venni egy minőségi cserecsatárt és jó vkp-tnoname írta:Az elsőszámú cél egy vkp, egy szélsőhátvéd, edző és cserecsatár. Csak arra értettem amúgy is h inkább ezekkel kéne foglakozzon a vezetőség, mert ott több a baj, mint Decoval.Zsolti írta:Akkor mi az elsőszámú cél könyörgöm???????????
Az elsőszámú cél egy vkp, egy szélsőhátvéd, edző és cserecsatár. Csak arra értettem amúgy is h inkább ezekkel kéne foglakozzon a vezetőség, mert ott több a baj, mint Decoval.Zsolti írta:Akkor mi az elsőszámú cél könyörgöm???????????
Én már nem tudom mit gondoljak Decoról. Ha megvennénk Van der Vaartot vagy Snydert, akkor sztem simán mehet.Még kapnánk is érte úgy 15-20 millát. Sztem nem lenne rossz üzlet. De azt nem szabad elfelejteni h nem Deco eladása az elsőszámú cél.lionelmessi19 írta:C.Ronaldo szeretné magamellett tudni a MU-ban Decot...
Újabb fekete pont a kis ego listáján.(nálam legalább is )