Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Félreérted.......miihii írta: Éééértem.Mekkora egy gyökér,azonnal el vele,pfujj!
Majd jöjjön vissza szépen,ha folyékonyan beszéli a katalánt,de talán inkább verseket írjon,gyönyörű szóvirágokkal!Ezekkel kedveskedjen a szurkereknek minden meccs előtt és után.
Azonnal átváltozni BARCA szurkolóvá,ha esetleg sérült,v eltiltott,akkor a közönséggel együtt tudjon nótázni.Sőt,vezérszurkoló legyen,nagy dobbal és kürttel.Nem ártana a homlokára egy Boixos Nois tattoo sem.
Éééértem.Mekkora egy gyökér,azonnal el vele,pfujj!HAnonymus írta: Nem pártoló tag, nem érdekli a katalán nyelvészet, szabadszájúan nyilatkozik, nem ny.al a szurkolóknak csak mészárolja a gólokat. Mallorca-drukker.
- ezt a m@rhaságot!, most sírjak vagy nevessek..........., kérlek tisztelettel, ugye ezt viccnek szántad!HAnonymus írta:
Nem pártoló tag, nem érdekli a katalán nyelvészet, szabadszájúan nyilatkozik, nem ny.al a szurkolóknak csak mészárolja a gólokat. Mallorca-drukker.
Nem pártoló tag, nem érdekli a katalán nyelvészet, szabadszájúan nyilatkozik, nem ny.al a szurkolóknak csak mészárolja a gólokat. Mallorca-drukker.miihii írta:Ez egy nagyon jó felvetés.Sokszor agyaltam már ezen én is,de semmit sem tudtam felhozni ellene,ami miatt ennyire el akarja innét hajtani a sokadalom.barca99 írta:...
Ez egy nagyon jó felvetés.Sokszor agyaltam már ezen én is,de semmit sem tudtam felhozni ellene,ami miatt ennyire el akarja innét hajtani a sokadalom.barca99 írta:Akkor áruljátok már el, hogy miért lehet az, hogy tavaly sem akarták megtartani, úgy néz ki idén se törik össze magukat, hogy megtartsák, ráadásul a kinti internetes szavazáson is nagyságrendekkel többen akarják Ibrát, mint Eto'o-t.
Tény, hogy rengeteg gólt lőtt, küzd mindig, két BL-döntőben is gólt lőtt... ennek ellenére miért nem kell sem a vezetésnek, sem a szurkolók nagyrészének? Még itt, egy külföldi fórumon is megoszlanak róla a vélemények.
Mindenki egy szr szemét szr alak?![]()
(Még mindig Eto'o mellett vagyok.)
Egyedül Pep az aki eladná -Laporta megtartaná, állítólag-, de ő Yayahoz sem ragaszkodik. Miért? Nemtom, lehet nem ép elméjű.barca99 írta:Akkor áruljátok már el, hogy miért lehet az, hogy tavaly sem akarták megtartani, úgy néz ki idén se törik össze magukat, hogy megtartsák, ráadásul a kinti internetes szavazáson is nagyságrendekkel többen akarják Ibrát, mint Eto'o-t.
Tény, hogy rengeteg gólt lőtt, küzd mindig, két BL-döntőben is gólt lőtt... ennek ellenére miért nem kell sem a vezetésnek, sem a szurkolók nagyrészének? Még itt, egy külföldi fórumon is megoszlanak róla a vélemények.
Mindenki egy szr szemét szr alak?![]()
(Még mindig Eto'o mellett vagyok.)
A nagytakarítás mikor éri el Xaviékat? Egy fokkal se hajtanak vagy akarnak jobban, mint Eto'o.Barcaforever írta: De ahogy Guardiola is mondta, szeptemberben minden csapatnak van 3-4 éve, amikor nagy takarítást kell csinálni.Van egy fázis, amikor úgy beleszürkül mindenki az egészbe és egy nagy vérfrissitésre van szükség.Ez mindenhol igaz, ha megnézed.Anglia:Arsenal-Arsenal,Mu-Mu-Cfc-Cfc,Olaszo:Milan-Milan-Juve-Juve-Inter-Inter.
Nem lehetséges 4 évig a toppon lenni.Szükség van új emberekre, akármilyen tökéletes a keret.Nem akkor kellett volna eladni a prtugált és brazilt mikor Bl-t nyertünk nyílván, hanem ráköv évbe.
Lehetne simán egy Barca legenda akit ráadásul a nagy ellenféltől szereztünk, de valamiért ezt egyesek nem tartják jó ötletnek arrafelé(sem).Ja, azt nem győzöm hangsúlyozni, ez a csávó minden idők 3. legjobb barcelonai góllövője. Nem akárkiről beszélünk.
Mert, mikor?Mikor megy Afrika kupázni, lehet megsérül megint és lő 12 gólt?BlauGranaGroc írta:A most kapunk érte a legtöbbet a legnagyobb baromság a támában.
Ibra többe fog kerülni, minden szempontból. Belőle mikor csinálunk majd pénzt amikor egyidős a kamerunival?
Mezeladás,reklámérték stb.... És azért 30 felett is van értéke a jo playeknak lásd Henry.BlauGranaGroc írta:Belőle mikor csinálunk majd pénzt amikor egyidős a kamerunival?
nem érted....faithnomore írta:bocs de ezzel nem igazán értek egyet...nem ők voltak a csapat mozgatói? ezt azért nem mondanám..2006-ban mikor megnyertük a bl-t ki hajtotta a csapatot? az más kérdés hogy az utána levő 2 szezonban már vlamaiért nagyon gyengék voltak mindkettenBarcaforever írta:
Pontosan ezt mondom én is.Azt a feladatot, amit Eto'o ellát, arra más is képes.Sztem most van az a pont, a csúcspont, mikor a lehető legtöbb pénzt lehet rajta keresni, még1x mondom amit Rossel említett anno Deco és Dinho esetében.Ő is szajkózta végig, h el kéne adni őket, mert a csúcson vannak és nem ők a mozgatói a csapatnak.Idézőjelben...Sokat lehetett nekik köszönni, de megfelelő igazolásokkal pótolni lehetett volna őket időben.
de nem tudom hány fórumozó gondolta úgy hogy igaza van, adjuk el a legjobbjainkat mert most kérhetünk a legtöbbet értük
ennyi erővel viszont most adjuk el messit mert övé lesz az aranylabda, ennél többet nem fogunk kapni érte, most jó drágán el lehetne
értelmes? hát persze hogy nem
bocs de ezzel nem igazán értek egyet...nem ők voltak a csapat mozgatói? ezt azért nem mondanám..2006-ban mikor megnyertük a bl-t ki hajtotta a csapatot? az más kérdés hogy az utána levő 2 szezonban már vlamaiért nagyon gyengék voltak mindkettenBarcaforever írta:
Pontosan ezt mondom én is.Azt a feladatot, amit Eto'o ellát, arra más is képes.Sztem most van az a pont, a csúcspont, mikor a lehető legtöbb pénzt lehet rajta keresni, még1x mondom amit Rossel említett anno Deco és Dinho esetében.Ő is szajkózta végig, h el kéne adni őket, mert a csúcson vannak és nem ők a mozgatói a csapatnak.Idézőjelben...Sokat lehetett nekik köszönni, de megfelelő igazolásokkal pótolni lehetett volna őket időben.