Samuel Eto'o #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
gergo9
Director del Fútbol

2009.06.10. 21:04:04

miihii írta: Éééértem.Mekkora egy gyökér,azonnal el vele,pfujj!
Majd jöjjön vissza szépen,ha folyékonyan beszéli a katalánt,de talán inkább verseket írjon,gyönyörű szóvirágokkal!Ezekkel kedveskedjen a szurkereknek minden meccs előtt és után.
Azonnal átváltozni BARCA szurkolóvá,ha esetleg sérült,v eltiltott,akkor a közönséggel együtt tudjon nótázni.Sőt,vezérszurkoló legyen,nagy dobbal és kürttel.Nem ártana a homlokára egy Boixos Nois tattoo sem.

:roll:
Félreérted.......
Nem szidás,kritika volt ez hanem csak tények amelyek teljesen igazak is. És hogy talán a szurkolók emiatt nem szeretik annyira meg ugye a tavalyi ügye is de végülis ez is benne van amit írt.
Más :
Nem volt ő már a tél vége felé sem olyan jó full emlékszem rá.
Asszem a Numancia vagy a Sporting elleni hazai meccsen kihagyott millió helyzetet és ott ment a vita hogy meccsek óta gödörbe van.
Írtam is hogy a Betis ellen idegenben alakított nagyott asszem amikor 2-0 2-2re hoztuk a meccset de lehet hogy a Racing ellen volt.......
Mind1 azután nem igazán láttam tőle nagy dolgokat. Egy fel villanás utána 5-6 meccsen semmi kb.
De a béeldöntős érdemeit nem vitatom szvsz lehet hogy ha ő ott nem talál be bukjuk a cuccot. Meg a 06-ban is iszonyú fontos hasonló gólt vágott.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gergo9 2009.06.10. 21:05:47-kor.
Boixos
Llegenda del Barça

2009.06.10. 21:03:20

samu köztudottan nem egy egyszerű eset, miért pont a hosszabbításával kapcsolatban lenne az? okés, h ő is jobban akar járni, de jó lenne figyelembe venni, h eddig is az egyike volt legjobban keresőknek, szal nem a villanyszámlára kell neki a lóvé. ha tényleg annyira mindene a barca, akkor sztem átgondolhatná még egyszer az igényeit, mert abban biztos vagyok, h kevesebbet nem ajánlottak neki a jelenlegi zsénél.
a Klubnak van egy elég markáns elve a fizetésekkel kapcsolatban, amit a samu kedvéért sem fognak elfelejteni, de a bosnyák gyökér kedvéért sem, ha netán végülis idekeveredne valahogyan.
PUYOL-XAVI-INIESTA
miihii
KHAL

2009.06.10. 20:51:39

HAnonymus írta: Nem pártoló tag, nem érdekli a katalán nyelvészet, szabadszájúan nyilatkozik, nem ny.al a szurkolóknak csak mészárolja a gólokat. Mallorca-drukker.
Éééértem.Mekkora egy gyökér,azonnal el vele,pfujj!
Majd jöjjön vissza szépen,ha folyékonyan beszéli a katalánt,de talán inkább verseket írjon,gyönyörű szóvirágokkal!Ezekkel kedveskedjen a szurkereknek minden meccs előtt és után.
Azonnal átváltozni BARCA szurkolóvá,ha esetleg sérült,v eltiltott,akkor a közönséggel együtt tudjon nótázni.Sőt,vezérszurkoló legyen,nagy dobbal és kürttel.Nem ártana a homlokára egy Boixos Nois tattoo sem.

:roll:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
westerngom
Entrenador del Barça

2009.06.10. 20:06:34

HAnonymus írta:
Nem pártoló tag, nem érdekli a katalán nyelvészet, szabadszájúan nyilatkozik, nem ny.al a szurkolóknak csak mészárolja a gólokat. Mallorca-drukker.
- ezt a m@rhaságot!, most sírjak vagy nevessek..........., kérlek tisztelettel, ugye ezt viccnek szántad!
HAnonymus
Entrenador del Barça

2009.06.10. 19:59:24

miihii írta:
barca99 írta:...
Ez egy nagyon jó felvetés.Sokszor agyaltam már ezen én is,de semmit sem tudtam felhozni ellene,ami miatt ennyire el akarja innét hajtani a sokadalom.
Nem pártoló tag, nem érdekli a katalán nyelvészet, szabadszájúan nyilatkozik, nem ny.al a szurkolóknak csak mészárolja a gólokat. Mallorca-drukker.
Kalti
Barça B

2009.06.10. 19:54:17

Én is azt szeretném, ha Eto'o maradna, de ha valóban ennyire irreális elvárásai vannak fizetési téren, akkor megértem, hogy nem marasztalják, azért nehogy már többet keressen, mint Messi. Mindig is kissé ambivalensen viszonyultam Eto'-hoz, kedvelem a játékát és, hogy mindig maximálisan odateszi magát a pályán, de valamiért sosem tartozott a kedvenc Barca játékosaim közé, így sajnálnám ugyan, de bele tudnék törődni, ha távozna. Nem tudom Ibrahimovics, hogyan illeszkedne ebbe a Barcá-ba, őszintén szólva nem sok Inter meccset nézek, szóval nem tudom mennyire jó passzjátékban, azt tudom, hogy a technikája szenzációs, csak úgy mint a lövései. Én azt mondom, hogy ha Eto'o-val ennyire nem megy a megállapodás, akkor jöjjön Ibra, ne mondjuk Toni, mert ilyen verziót is hallottam már, na attól tényleg agyvérzést kapnék. Viszont úgy érzem, hogyha összejön ez az üzlet, akkor Ribéry idén nem érkezik, már pedig ő igazi erősítés lenne, így pedig Eto'o helyére egy nagyjából hasonló képességű futballista érkezik, szóval ugyanott vagyunk.
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2009.06.10. 19:45:48

egyszerűen nem hiszem el, hogy ennyi hír, ál-hír ellenére ez az üzlet ne lenne komoly!
az lehet, hogy nem jön létre, de az már biztos, hogy Guardi akarja!!!
nem akarom a kameruni + - tulajdonságait most elővenni, de én megértem hogy menesztik!
az az érzésem, ugyanabba a stádiumba került mint Ronaldinho tehát jó hogy meg szabadulunk tőle, de hogy Ibra hogy fog muzsikálni hát az nagy kérdőjel!
én inkább Ribery-t várom nagyon, és egy- két jó hátvédet! remélem összejön.
miihii
KHAL

2009.06.10. 19:42:17

barca99 írta:Akkor áruljátok már el, hogy miért lehet az, hogy tavaly sem akarták megtartani, úgy néz ki idén se törik össze magukat, hogy megtartsák, ráadásul a kinti internetes szavazáson is nagyságrendekkel többen akarják Ibrát, mint Eto'o-t.

Tény, hogy rengeteg gólt lőtt, küzd mindig, két BL-döntőben is gólt lőtt... ennek ellenére miért nem kell sem a vezetésnek, sem a szurkolók nagyrészének? Még itt, egy külföldi fórumon is megoszlanak róla a vélemények.

Mindenki egy szr szemét szr alak? :)

(Még mindig Eto'o mellett vagyok.)
Ez egy nagyon jó felvetés.Sokszor agyaltam már ezen én is,de semmit sem tudtam felhozni ellene,ami miatt ennyire el akarja innét hajtani a sokadalom. :?
Persze,h lehet találni támadási felületet,ami leginkább a mentalitásából fakad.Voltak balhéi,de ezeket úgy tűnik kinőtte.
A játékára nem igazán lehet összességében panasz,de a szezon végi gyengébb teljesítménye miatt ki lett kezdve.Aztán erre csattanós választ adott a döntőben,amikor a legeslegfontosabb volt betalálnia.Megtette.
Ebben a klubban egy csatárnak nem csak az a feladata,h bepiszkálja a végén a bőrt,hanem h egyből letámadjon,védekezzen is.Emlékezetes pillanatok voltak tőle,amikor pölö a saját 5ösünknél szerelt (volt jópár példa).Tehát megtette.
Asszem tökéletesen belepasszol a játékunkba.Lehet,h más is képes lenne ebben a BARCÁban 30at rúgni,de nem vagyok benne biztos,h az ezen felüli dolgokra is képes/hajlandó lenne,ill szétszakítaná magát ennyire a csapatért (mégha esetleg nem is megy neki a játék).

Igazából én ezeket tudom itthonról felhozni vele kapcsolatban.
Én is értetlenül állok az általad felhozott dolgok miatt (szavazások,a klub hozzáállása,...).Ha esetleg valahogy kapsz választ a kérdésedre,légyszi oszd meg velem is,mert megvilágosodnék,az tuti. :wink:

Csatlakozom:
Én is kitartok mellette,nekem továbbra is Ő az első számú opció a 9es mezre.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Bestbarca
Entrenador del Barça

2009.06.10. 19:25:52

Én mindíg is szerettem Eto'o-t, de a mi sok az sok. A f.szért nem tud hosszabítani, mintha az 9 milkós fizetése olyan kevés lenne! Ugyan már! A realba Kaka kap csak ennyit, ő is csak azért, mert most igazolták! Szeritnem Eto'o el akar menni, mivel máshol is kipróbálná magát a spanyol bajnokságon kívül. - Ezt nyilatkozta is még régebben, hogy majd egyszer más bajnokságban is bizonyítani is akar! Ha kap megfelelő színvonalas ajánlatot el is fog menni. Tavaly is csak azért maradt, mert nem akarta senki kifizetni a 10-12 milkós fizetését. Ő már nem egyszer nyilatkozta, hogy egy zsoldos és csak pénzért van itt. Ezt már hangoztatta a tavalyi balhék előtt is. Nekem róla valahogy soha sem a klubbhűség jutott eszembe. A másik. szeritnem emberileg kb. hasonló karakter, mint Ibra, egyikük sem egy szent. Szeritnem Ibra is meg fogja lőni(persze az tényleg jön és nem kamu) azt a gól mennyiséget, mint Eto'o, sőt szeritnem talán többet is! Nem mellesleg igazi erőcsatár ami a sok "törpe" mellett nem jön rosszúl. Tovább nézve a Chelsea ellen pl. pont ő kellett volna, mert Eto'o-t megették az "angolok". A mai labdarúgásban egyre inkább az ilyen típusú csatárok kerülnek előtérbe. Továbbá Ibra jobban fejel, és lő mint Eto'o egy hátrány van, hogy lassabb, bár a kamerumi is lassúlt sokat, és már nem is fog gyorsulni! A régi Eto'o sokkal jobb volt bárkinél ,de a mostani azért nem tökéletes! Tényleg sok ziccet hagy ki, és lehet így-úgy védeni, de ez attól még tény. Mára már közel sem olyan gyors mint volt, bár így sem érik utól az más kérdés :D . Szeritnem Eto'o egy kicsit már kifelé megy a ladbarúgásból! És oké lőtt 36 gólt a szezonban, nade egy milyen barcában! A spanyolokat agyba főbe vertük 4-5 góllal, nem volt idén a bajnokságban, kupában ellenfelünk! Így azért könnyebb! A bl-ben azért nem brillírozott Eto'o, ott Messi volt az ász. És oké, "de bezzeg a döntőben"- az tényleg parádés volt, csakhogy az egész sorozatot nézve azért hagy kivetni valót a teljesítménye. Továbbá az idei szezonban olyan gólokat szerzett, amelyeket szeritnem azért sokan berúgnának, nem kis labdákkal tömték! Továbbá egy-az egyben sem az igazi már! Én szeretem Eto'o-t, örülnék ha maradna, de nem biztos, hogy a jelen helyzetben a szívekre hallgatva járna legjobban a klub!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bestbarca 2009.06.10. 19:42:21-kor.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
papek89
Jugador d'estrella

2009.06.10. 19:22:49

Nem értem miért kell a fórumon veszekedni. Meg ezek csak tippek, elméletek, hogy mi lehet, meg ilyen csere-olyan csere. A Vezetőség tudja, hogy mit kell csinálni, megoldják. Most az egy dolog ki mit szeretne. Totál mind1, csak a sikerek jöjjenek. És a csapat ugyanolyan motivált legyen, mint a mostani szezonban.
Ronal.10
Entrenador del Barça

2009.06.10. 19:12:46

és még hol van nyár vége. minden nap ennyi hír. Etoo megfogja unni h midnen lap a cserét akarja és nem tudni mi lesz. csak azért is marad vagy :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ronal.10 2009.06.10. 19:27:33-kor.
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.06.10. 18:55:32

nah emberek, jön a következő roham!!!!

http://www.inter.it/aas/news/reader?N=31595&L=en

az inter hivatalos honlapján tagadták az üzlet megkötését, a MD által közölt cikk valótlan...
Deus
Boixos Nois

2009.06.10. 18:47:25

már lassan úgy állok hozzá az egészhez, hogy Eto'o elment és ibra jön ide. csak a hírt kell megvárjam... már nagyon is úgy tűnik hogy így lesz.

de méér ibra? :S eh... nehezen fog menni az hogy befogadjam őt a csapatomba...
KépKép
socio66

2009.06.10. 18:17:42

Hagyjuk már ezt a 'Laporta megtartaná' szöveget..
csak azért mondta ezt,hogy a felelősséget Txikiékre hárítsa,ne őt találják meg(?),Eto'o eladása után..
szerintem egyértelmű hogy már el van döntve,hogy a kameruni megy..
nagy valószínűséggel már csak a transzfer anyagi részéről mennek a tárgyalások és pár napon hivatalos lesz Ibra érkezése..
egyenlőre szkeptikus vagyok,de egyben izgatott is és kíváncsi is..
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2009.06.10. 18:11:38

barca99 írta:Akkor áruljátok már el, hogy miért lehet az, hogy tavaly sem akarták megtartani, úgy néz ki idén se törik össze magukat, hogy megtartsák, ráadásul a kinti internetes szavazáson is nagyságrendekkel többen akarják Ibrát, mint Eto'o-t.

Tény, hogy rengeteg gólt lőtt, küzd mindig, két BL-döntőben is gólt lőtt... ennek ellenére miért nem kell sem a vezetésnek, sem a szurkolók nagyrészének? Még itt, egy külföldi fórumon is megoszlanak róla a vélemények.

Egyedül Pep az aki eladná -Laporta megtartaná, állítólag-, de ő Yayahoz sem ragaszkodik. Miért? Nemtom, lehet nem ép elméjű.

Sok az ostoba divatszurkoló és gond van az értékrendekkel.
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
Ronal.10
Entrenador del Barça

2009.06.10. 18:10:53

nehogy már még mi fizessünk rá 10 millát. Klasszisokkal jobb eto'O. Imbra még nem nyert semmit az ég világon. :evil:
barca99
Llegenda del Barça

2009.06.10. 17:58:32

Akkor áruljátok már el, hogy miért lehet az, hogy tavaly sem akarták megtartani, úgy néz ki idén se törik össze magukat, hogy megtartsák, ráadásul a kinti internetes szavazáson is nagyságrendekkel többen akarják Ibrát, mint Eto'o-t.

Rivaldinho
Entrenador del Barça

2009.06.10. 17:46:10

Nem lehet ettől a kis makitól elvenni, hogy rengeteg gólt termelt az évek alatt. És nem csak a Barcában! Akkor meg miről beszélünk ? Másik dolog még, hogy nagyon megkedveltem idén. Eddig egyáltalán. Inkább 'megtűrtem', nem szerettem. Barcás volt, hát Barcás. De idén n agyon megkedveltem, nem örülnék ha elmenne. :cry:
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2009.06.10. 17:45:04

Barcaforever írta: De ahogy Guardiola is mondta, szeptemberben minden csapatnak van 3-4 éve, amikor nagy takarítást kell csinálni.Van egy fázis, amikor úgy beleszürkül mindenki az egészbe és egy nagy vérfrissitésre van szükség.Ez mindenhol igaz, ha megnézed.Anglia:Arsenal-Arsenal,Mu-Mu-Cfc-Cfc,Olaszo:Milan-Milan-Juve-Juve-Inter-Inter.

Nem lehetséges 4 évig a toppon lenni.Szükség van új emberekre, akármilyen tökéletes a keret.Nem akkor kellett volna eladni a prtugált és brazilt mikor Bl-t nyertünk nyílván, hanem ráköv évbe. :roll:
A nagytakarítás mikor éri el Xaviékat? Egy fokkal se hajtanak vagy akarnak jobban, mint Eto'o.
Amit pedig az átigazolási topikban előadtok az undorító.

Van rá egy 07/08-as hazai xl-es mezem, hogy a következő szezonban is több gólt lő a kameruni, mint a svéd. Arra még a házam is rátennem, hogy 40-et nem rúg, hiába írogatjátok, hogy Xavi, Iniesta meg a t..... kiszolgálással a kameruni helyett mások ennyit vágtak volna.
Ja, azt nem győzöm hangsúlyozni, ez a csávó minden idők 3. legjobb barcelonai góllövője. Nem akárkiről beszélünk.
Lehetne simán egy Barca legenda akit ráadásul a nagy ellenféltől szereztünk, de valamiért ezt egyesek nem tartják jó ötletnek arrafelé(sem).
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára BlauGranaGroc 2009.06.10. 17:50:32-kor.
HAnonymus
Entrenador del Barça

2009.06.10. 17:35:19

Senkinek egy szava nem lehet szerintem erre az emberre, mindig úgy ment mintha az életéért játszana. Ibrahimovics a parasztsága mellett nem tudom hogy tud e pl úgy védekezni mint a Busman. Villát én is sokkal szívesebben látnám, de úgy néz ki előre le vannak osztva a lapok.
Nem hiszem amúgy hogy a sikerek miatt elkényelmesedne a csapat. A reál az eszetlen költekezés miatt valószínű annyira erős lesz jövőre, hogy minden erőnket össze kell szednünk hogy elkapáljuk őket, ezen túl más motiváció nem nagyon hiszem hogy kell. [Főleg Eto'onak, tudjuk hogy viszonyul a madridhoz]

Ja, azt nem győzöm hangsúlyozni, ez a csávó minden idők 3. legjobb barcelonai góllövője. Nem akárkiről beszélünk.
Barcaforever
Director del Fútbol

2009.06.10. 16:57:50

BlauGranaGroc írta:A most kapunk érte a legtöbbet a legnagyobb baromság a támában.
Ibra többe fog kerülni, minden szempontból. Belőle mikor csinálunk majd pénzt amikor egyidős a kamerunival?
Mert, mikor?Mikor megy Afrika kupázni, lehet megsérül megint és lő 12 gólt? :roll:

Számomra, nem Ibra a lehető legjobb megoldás, mert persze, Eto'o ára teljesen menne rá, számomra Villa. :wink:

A másik meg, az allattam szólónak, köszönöm tényleg nem érti a kollega. :wink: De ahogy Guardiola is mondta, szeptemberben minden csapatnak van 3-4 éve, amikor nagy takarítást kell csinálni.Van egy fázis, amikor úgy beleszürkül mindenki az egészbe és egy nagy vérfrissitésre van szükség.Ez mindenhol igaz, ha megnézed.Anglia:Arsenal-Arsenal,Mu-Mu-Cfc-Cfc,Olaszo:Milan-Milan-Juve-Juve-Inter-Inter.

Nem lehetséges 4 évig a toppon lenni.Szükség van új emberekre, akármilyen tökéletes a keret.Nem akkor kellett volna eladni a prtugált és brazilt mikor Bl-t nyertünk nyílván, hanem ráköv évbe. :roll:
Kép
danko94
Entrenador del Barça

2009.06.10. 16:57:12

BlauGranaGroc írta:Belőle mikor csinálunk majd pénzt amikor egyidős a kamerunival?
Mezeladás,reklámérték stb.... És azért 30 felett is van értéke a jo playeknak lásd Henry.
Am meg h ne legyen off; szerintem bármi is történik az ügyben, az egy előre eltervezett jó döntés lesz, mert Pep Txiki érti a dolgát. Bízzatok már bennük!!! :wink: :wink:
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2009.06.10. 16:45:33

A most kapunk érte a legtöbbet a legnagyobb baromság a támában.
Ibra többe fog kerülni, minden szempontból. Belőle mikor csinálunk majd pénzt amikor egyidős a kamerunival?
Tocy
Director del Fútbol

2009.06.10. 16:35:57

faithnomore írta:
Barcaforever írta:
Pontosan ezt mondom én is.Azt a feladatot, amit Eto'o ellát, arra más is képes.Sztem most van az a pont, a csúcspont, mikor a lehető legtöbb pénzt lehet rajta keresni, még1x mondom amit Rossel említett anno Deco és Dinho esetében.Ő is szajkózta végig, h el kéne adni őket, mert a csúcson vannak és nem ők a mozgatói a csapatnak.Idézőjelben...Sokat lehetett nekik köszönni, de megfelelő igazolásokkal pótolni lehetett volna őket időben.
bocs de ezzel nem igazán értek egyet...nem ők voltak a csapat mozgatói? ezt azért nem mondanám..2006-ban mikor megnyertük a bl-t ki hajtotta a csapatot? az más kérdés hogy az utána levő 2 szezonban már vlamaiért nagyon gyengék voltak mindketten

de nem tudom hány fórumozó gondolta úgy hogy igaza van, adjuk el a legjobbjainkat mert most kérhetünk a legtöbbet értük

ennyi erővel viszont most adjuk el messit mert övé lesz az aranylabda, ennél többet nem fogunk kapni érte, most jó drágán el lehetne

értelmes? hát persze hogy nem
nem érted....
faithnomore
Entrenador del Barça

2009.06.10. 16:33:22

Barcaforever írta:
Pontosan ezt mondom én is.Azt a feladatot, amit Eto'o ellát, arra más is képes.Sztem most van az a pont, a csúcspont, mikor a lehető legtöbb pénzt lehet rajta keresni, még1x mondom amit Rossel említett anno Deco és Dinho esetében.Ő is szajkózta végig, h el kéne adni őket, mert a csúcson vannak és nem ők a mozgatói a csapatnak.Idézőjelben...Sokat lehetett nekik köszönni, de megfelelő igazolásokkal pótolni lehetett volna őket időben.
bocs de ezzel nem igazán értek egyet...nem ők voltak a csapat mozgatói? ezt azért nem mondanám..2006-ban mikor megnyertük a bl-t ki hajtotta a csapatot? az más kérdés hogy az utána levő 2 szezonban már vlamaiért nagyon gyengék voltak mindketten

de nem tudom hány fórumozó gondolta úgy hogy igaza van, adjuk el a legjobbjainkat mert most kérhetünk a legtöbbet értük

ennyi erővel viszont most adjuk el messit mert övé lesz az aranylabda, ennél többet nem fogunk kapni érte, most jó drágán el lehetne

értelmes? hát persze hogy nem
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
Lezárt