barca99 írta:Akkor áruljátok már el, hogy miért lehet az, hogy tavaly sem akarták megtartani, úgy néz ki idén se törik össze magukat, hogy megtartsák, ráadásul a kinti internetes szavazáson is nagyságrendekkel többen akarják Ibrát, mint Eto'o-t.
Tény, hogy rengeteg gólt lőtt, küzd mindig, két BL-döntőben is gólt lőtt... ennek ellenére miért nem kell sem a vezetésnek, sem a szurkolók nagyrészének? Még itt, egy külföldi fórumon is megoszlanak róla a vélemények.
Mindenki egy szr szemét szr alak?
(Még mindig Eto'o mellett vagyok.)
Ez egy nagyon jó felvetés.Sokszor agyaltam már ezen én is,de semmit sem tudtam felhozni ellene,ami miatt ennyire el akarja innét hajtani a sokadalom.
Persze,h lehet találni támadási felületet,ami leginkább a mentalitásából fakad.Voltak balhéi,de ezeket úgy tűnik kinőtte.
A játékára nem igazán lehet összességében panasz,de a szezon végi gyengébb teljesítménye miatt ki lett kezdve.Aztán erre csattanós választ adott a döntőben,amikor a legeslegfontosabb volt betalálnia.Megtette.
Ebben a klubban egy csatárnak nem csak az a feladata,h bepiszkálja a végén a bőrt,hanem h egyből letámadjon,védekezzen is.Emlékezetes pillanatok voltak tőle,amikor pölö a saját 5ösünknél szerelt (volt jópár példa).Tehát megtette.
Asszem tökéletesen belepasszol a játékunkba.Lehet,h más is képes lenne ebben a BARCÁban 30at rúgni,de nem vagyok benne biztos,h az ezen felüli dolgokra is képes/hajlandó lenne,ill szétszakítaná magát ennyire a csapatért (mégha esetleg nem is megy neki a játék).
Igazából én ezeket tudom itthonról felhozni vele kapcsolatban.
Én is értetlenül állok az általad felhozott dolgok miatt (szavazások,a klub hozzáállása,...).Ha esetleg valahogy kapsz választ a kérdésedre,légyszi oszd meg velem is,mert megvilágosodnék,az tuti.
Csatlakozom:
Én is kitartok mellette,nekem továbbra is Ő az első számú opció a 9es mezre.