Fernando írta:Lehet, hogy nem lesz rossz keretük, de akkoris szerintem 1 szezon kell, hogy összeálljanak. És ha össze is állnak akkor esetleg lehet izgalmas abajnokság

Nem tudom. Tavaly én azt gondoltam nekünk is kell 1 szezon, h összeszokik a csapat, aztán csak 3-4 meccs és aláztunk.
Igaz nálunk volt egy nagyon kemény mag, melyet a saját nevelések, + Etoo és Touré képeztek, + elején Rafa, akinek sajnos a sérülése betett, de aztán Pique is nagyon jól tolta. Ha belegondolok kezdő 11-ben csak Alves volt teljesen új ember, meg később Pique, de ő azért neki nem nagyon lehetett új a Barca játék. A balbekk pozicióban mindig más játszott szinte a sérülések végett, és Henry stabilizálni tudta a helyét.
De volt hasonló 2004-2005-s szezon előtt is, amikor olyan legendák hagyták el a klubbot, mint Luis Enrique, Cocu, vagy épp Patrick Kluivert. Akkor is jött egy csomó új ember, és szinte azonnal kész volt a csapatunk. De az alap akkor is megvolt, egy bizonyos Ronaldinho Gauchó

Az mellett a Ronie mellett nem lehetett egyszerűen rosszul játszani.
Szóval ebből még akármi lehet a Realnak, bár náluk valóban nagyon komoly változások lesznek. Támadósorban szinte mindenki új lesz, de kp-n és a védelemben is új arcok lesznek, szóval majd meglátjuk. Persze az edzőn nagyon sok múlik, Pellegrini még nem dolgozott együtt ekkora sztárokkal, dehát Pep is újocként megcsinálta. Persze neki nyilván benne volt a zseniális játékosmúltjából szerzett tapasztalatai.