Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Fú télleg, milyen undoritó gólt rúgott Cordoba. De Muntari gólja, az meg már az undoritóság tetőfoka volt. Eleve fura az undoritó szót egy milanos szájából hallanifir3bird írta:ezt nem hiszem el... innentől 6 pontos az Inter-fór. nehéz lesz innen visszakapaszkodni, főleg hogy Mourinhoval tovább játszák az undorító 1-0, meg 2-1-eket.
szerk.: a Milan kapott még1 tizit, ezt már bevarrta Ronaldinho.
énis remélem. nem kéne mégjobban leszakadni az intertől. kár hogy Ronaldinho kihagyta...nembaj idő még van! FOrza MILAN!!miihii írta:Remélem is!
FORZA MILAN!
A félidő végén is odadurrantott egy szép szabit a felső sarokra,léc lett...
Remélem is!MessiFan írta:Vehehehemiihii írta:Hopp,Palermo-Milan.25. perc.Jogos tizenegyes a Milannak.
Dinho lő..
KIHAGYTAAA!!!!
Attolmég nyerni fognak..
Vehehehemiihii írta:Hopp,Palermo-Milan.25. perc.Jogos tizenegyes a Milannak.
Dinho lő..
KIHAGYTAAA!!!!
Jogos. Sztem is hülyeség. Nem hogy Krikic meg Pedro nem játszik eleget, majd pont Giovinco kéne nekünk ugye?rszergej írta:Mire ő ide???salas9 írta:Nézem Juventus meccset,és Giovinco engem nagyon meggyőzöttNagyon tehetséges a srác,de ilyen 5-10 percekkel nem fog sokra menni
![]()
de örülnék ha nálunk lenne ez a srácDe sajnos nem lehetséges
![]()
Mire ő ide???salas9 írta:Nézem Juventus meccset,és Giovinco engem nagyon meggyőzöttNagyon tehetséges a srác,de ilyen 5-10 percekkel nem fog sokra menni
![]()
de örülnék ha nálunk lenne ez a srácDe sajnos nem lehetséges
![]()
Bezony. De nem értem. Hirtelen lent aztán fent? Na mind1 sajna az inter kikapott...Boixos írta:lecce-ASR 0-3
jövünk föl, mint az atom!
Udinese powaa.boixosnoisbarca írta:az a szemét Inter már megint hogy nyert...nevetséges h mindig 1 gollal nyernek..ráadásul a hétvégi az milyen volt...pppffff A "nagy" Ibra miután 5 ziccert kihagyott végre sikerült 1 labdát eltörnie amit Muntari színtén eltört és gol lett:Dna mind1 remélem idén nem ők nyernek!!!És a Milan se!!!
Lőtt ő 4-et is Realnak 1 meccsen, szóval jó arclui1698 írta:Jól tolta már a Zaragoza-ban is. 2006/2007-es szezonban volt, hogy duplázott a Real ellen.baas11 írta:Mit szóltok Militóhoz ?Azér nem semmi ,szinte Eto'o magásogokban vágja a gólokat egy olasz kis csapatban (már a Barcához képest)!!Pazar....
Idén is nagyon megy neki, ő a Genoa lelke. Az a kár, hogy a válogatottban nem kap elég lehetőséget.
és végül teljesen megérdemelten egyenlített a Torino.kulcsar.l írta:Torino vezetett a Milan ellen, de Pato góljával és Dinho szabadrúgásgóljával 6 perc alatt fordítottak.
Forza Milan!