Jaj de megmondtam!Kamarilla írta:Nem sajnálkoznék amiatt, ha lőne egy olyan hálószaggató gólt, mint amit még anno az Internek lőtt a Gamperen!
Boldog szülinapot Yaya!

Jaj de megmondtam!Kamarilla írta:Nem sajnálkoznék amiatt, ha lőne egy olyan hálószaggató gólt, mint amit még anno az Internek lőtt a Gamperen!
Boldog szülinapot Yaya!
Ugyanigy vagyok ezzel. Én is már nagyon régóta hiányolom az átlövéseket, és tudtam, h Yaya jó lövő, nem is értem, miért nem próbálkozott soha. Most végre megpróbálta, lett is eredménye. A cselsorozat is parádés volt, ahogy a lövés is, hatalmas gólEnjoy írta:Mekkora szólót nyomatott a srác, ráadásul általam hiányolt átlövésből szerzett bombagólt!
Mai teljesítménye is 5*
Így tovább Rómában is
Az az egyik kedvencem, olyasmit csinálok én is sokszor, a legtöbbször bejön! Neki is sikerült!Fecooo írta:az a két lábas csel elképesztő volt...
De méghozzá hogy kicselezte a védőt...és a lövés, centire pontosan...áhhhVarga Tamás írta:A legjobb csatárokat megszégyenítő gólt lőtt!
Ugye-ugye, megy ez távolról is, csak meg kell próbálni!
Hatalmas gólt lőtt, hihetetlen ez az ember!
FORCA BARCA!
FORCA YAYA!
hát igen minél tovább!! egy ilyen jó játékost nem "illik" hamar elengedni...rszergej írta:Jó az 5-6-nak isPuyol05 írta: én is szeretnék csatlakozni hozzád. nagyon sok boldog szülinapot a SZIKLÁNAK!!!!!!! örülnék, ha még legallább 2-3 évig maradna!!!!
byebye![]()
Boldogat Yaya!!!