Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
lehet hogy tudtátok,de lehet hogy sokan nem:Gogeta írta:azért is jár pont ha megnyomod a dátumot a bal alsó sarokbanvargaakos írta:Szóval regeltem. Hogy is van ez a kérdésekkel? Mert angol tudásom nem túl jó. Szóval naponta kell válaszolni és 2pont? Mert most elkezdtem válaszolni és csak 2pontot ír jóvá. Miért jár még a pont meghíváson kívül? (bocs ha már írtátok 1 oldalt olvastam csak vissza)
A műholdas tévézéssel az említetteken kívül még az is gond, h pl. tömbházakban elég sok olyan lakás van, amelyeknek olyan a tájolása, h nem lehet tányért feltenni egyszerűen azért, mert arra nincsen műhold. Szóval, amelyik csatorna nincsen a kábeles szolgáltatók kínálatában, az a gyakorlatban egyszerűen nem létezik...barca99 írta: De mi a gond a műholdas tévézéssel? Nem a sátán műve az sem. Beltéri kell, de megszokható. Innentől kezdve meg a kutyát nem érdekli hol van DigiKábel.
Erről már volt szó régebben,ITT a link.Fecooo írta:barca99, nem én találtam ki, h drága a digisport a többi szolgáltatónak, olvastam róla, h még ősszel, amikor felajánlották a szolgáltatóknak a digisportot, olyan horribilis árat határoztak meg, amit egyszerűen nem fogadhattak el. a műholdas tv-vel meg az a bajom, h nálunk sok tv van... a set top box-ok nagyon drágák lennének ennyi tv-re...(minden szobában van+ebédlő+nappali)
Fecooo írta:barca99, nem én találtam ki, h drága a digisport a többi szolgáltatónak, olvastam róla, h még ősszel, amikor felajánlották a szolgáltatóknak a digisportot, olyan horribilis árat határoztak meg, amit egyszerűen nem fogadhattak el. a műholdas tv-vel meg az a bajom, h nálunk sok tv van... a set top box-ok nagyon drágák lennének ennyi tv-re...(minden szobában van+ebédlő+nappali)
Dettó. Ugyan ez van nálunk is. Ezért kéne valami megoldást kitalálni.Fecooo írta: a műholdas tv-vel meg az a bajom, h nálunk sok tv van... a set top box-ok nagyon drágák lennének ennyi tv-re...(minden szobában van+ebédlő+nappali)
De mi a gond a műholdas tévézéssel? Nem a sátán műve az sem. Beltéri kell, de megszokható. Innentől kezdve meg a kutyát nem érdekli hol van DigiKábel.Fecooo írta:a gond az Barca99, h akiknek nincs digi-kábelük( saccperkb 80-85 %- a tányéros tv-t hagyjuk...), azoktól elveszik a lehetőséget, h sportműsorokat nézzenek... a sport tv tudtommal azért a kezdetektől fogva nagyobb lefedettséggel rendelkezett, és a jogok megvásárlása mellett azért az elérhetőségen is próbáltak javítani... a digisek meg csak veszik-veszik a jogokat, de a lefedettség szinte egyáltalán nem nő... ha a többi szolgáltató végül beadja a derekát, azt mi nagyon meg fogjuk szívni, ugyanis minden többletktg-et ránk fognak hárítani( hallottuk, h a digisport kb annyiba kerülne 1-1 szolgáltatónak, mint mondjuk az HBO).
én szintén fibernetes vagyok és bőven elég nekem az a 3500, amit fizetek a családi csomagért, ha jönne a digisport, tuti nem úsznám meg 5ezer alatt... a nettel szintén elégedett vagyok.
arról nem is beszélve, h 2-3 év múlva meg jön még 1 szolgáltató, aki 1%-os lefedettséggel megvesz minden jogot, akkor megint nem lesz mit nézni... ez egy végeláthatatlan folyamat, és mi gyakorlatilag nem fogjuk látni sose a BL-t...(ez csak egy példa volt)