Fecooo írta:a gond az Barca99, h akiknek nincs digi-kábelük( saccperkb 80-85 %- a tányéros tv-t hagyjuk...), azoktól elveszik a lehetőséget, h sportműsorokat nézzenek... a sport tv tudtommal azért a kezdetektől fogva nagyobb lefedettséggel rendelkezett, és a jogok megvásárlása mellett azért az elérhetőségen is próbáltak javítani... a digisek meg csak veszik-veszik a jogokat, de a lefedettség szinte egyáltalán nem nő... ha a többi szolgáltató végül beadja a derekát, azt mi nagyon meg fogjuk szívni, ugyanis minden többletktg-et ránk fognak hárítani( hallottuk, h a digisport kb annyiba kerülne 1-1 szolgáltatónak, mint mondjuk az HBO).
én szintén fibernetes vagyok és bőven elég nekem az a 3500, amit fizetek a családi csomagért, ha jönne a digisport, tuti nem úsznám meg 5ezer alatt... a nettel szintén elégedett vagyok.
arról nem is beszélve, h 2-3 év múlva meg jön még 1 szolgáltató, aki 1%-os lefedettséggel megvesz minden jogot, akkor megint nem lesz mit nézni... ez egy végeláthatatlan folyamat, és mi gyakorlatilag nem fogjuk látni sose a BL-t...(ez csak egy példa volt)
De mi a gond a műholdas tévézéssel? Nem a sátán műve az sem. Beltéri kell, de megszokható. Innentől kezdve meg a kutyát nem érdekli hol van DigiKábel.
Az árakról csak annyit, hogy most volt egy kis csörte a helyi kábelszolgáltatóval (tizenpárezres városban szolgáltat, hatalmas előfizetői bázisra nem építhet...

3600 Ft a legdrágább HBO-nélküli csomag) a tavaly bevezetett 6 új csatornából 5-öt el is vettek idén, mondván sokat dobna az előfizetési díjakon, köztük volt a SportKlub is spanyol kupával és BarcaTV-vel... Most viszont az információs csatornájukon ott az új infó, miszerint hamarosan fogható a DigiSport. És mondom mégegyszer, 3600 Ft az előfizetési díj, és nem hiszem, hogy 1500-2000 családnál nagyobb előfizetői bázisuk lenne.
A többi résszel sem értek egyet, egyszerűen elképzelhetelennek tartom a logikád, miszerint a DigiSport egy "elit" csatorna lenne, ami annyit dobna a díjakon, mint a premierfilmeket sugárzó HBO. 1000-1500 forintért nem sokan fizetnének elő egy(!) csatornára, ami megint csak azt hordozza magában, hogy kevés helyen elérhető, ami előbb utóbb nagyon nem éri meg a Diginek.
El fanático: a net kérdésen felesleges még dillemázni, egyrészt nem hiszem, hogy váltanod kellene (itthon helyi kábelszolgáltató adna netet is, mégis T van, Debrecenben Digi mellett van T), másrészt csak a DSL szolgáltatásuk gyenge, a LAN-ról még csak jókat hallottam.