Offtopic #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik korcsoportba tartozol?

10 alatt
2
0%
10-15
52
12%
15-20
191
46%
20-25
114
27%
25-35
47
11%
35-50
7
2%
50+
5
1%

Szavazatok száma: 418
Hunter91
Capitá del Barça

2010.03.08. 19:15:37

Amúgy a rendelés nekem nem teljesen világos.
1db van egy hónapban egy termékből és a leggyorsabb viszi el?
Még valamit akartam kérdezni,de majd később ha eszembe jut!
:oops:
levproff
Director del Fútbol

2010.03.08. 18:49:36

Igen, de ez a videó nézés nemrég kezdődött.
Amikor azt írták, akkor még nem lehetett ilyen videó nézéssel pontot szerezni.
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Hunter91
Capitá del Barça

2010.03.08. 18:43:55

Gogeta írta:
vargaakos írta:Szóval regeltem. Hogy is van ez a kérdésekkel? Mert angol tudásom nem túl jó. Szóval naponta kell válaszolni és 2pont? Mert most elkezdtem válaszolni és csak 2pontot ír jóvá. Miért jár még a pont meghíváson kívül? (bocs ha már írtátok 1 oldalt olvastam csak vissza)
azért is jár pont ha megnyomod a dátumot a bal alsó sarokban
lehet hogy tudtátok,de lehet hogy sokan nem:
Lockerzen a play gomb megnyomása után ha nézel videót akkor is kapsz pontot!
Az a baj hogy egyszerre nem mehet több videó :D
Ja és beletekerni sem lehet,de csak ha végigment akkor jár érte 2pont.
Én ma csak 40 pontot gyűjtöttem videókból. Szerintem bármennyit megnézhetsz!
istyke6
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.03.07. 20:27:22

Kiel megverte a [auto_cenzúra] vasárnap , angyon kacagtam rajta.
I <3 FCB
socio66

2010.03.07. 20:13:45

Insidenation-ön megvan a tizedik jó tippem is,bár még nem írták be. Ozsi,mondtad hogy haverod ki akarta venni. Hogyan működik ez? Bankszámlaszám?
Demonhunter
Capitá del Barça

2010.03.06. 19:39:45

http://www.speedtest.net/result/739480753.png

Srácok ez mennyire jó? :D Alig fizetünk valamit érte :P
szajko
Director del Fútbol

2010.03.06. 11:15:56

Egy darabig most nincs meghívó.

2-3-4 hónap van kiírva, kitudja, hogy mennyi ideig nem lesz...
lopakodo
Capitá del Barça

2010.03.06. 11:09:23

Ncore-ra van meghívó, vagy most zárva van?

Ha nyitva van és esetleg van vkinek feles meghívója pls írjon!előre is köszi.
barca99
Llegenda del Barça

2010.03.06. 11:00:11

Tájolással nekünk is volt egy kis gond, de a szerelő leleményes volt... :) Abban igazad van, hogy ezzel tényleg nem sokat lehet kezdeni, de valljuk be, ha csak annyi gond lenne, nem sok embert érintene. :)

Tim infója meg külön érdekes, így tényleg nem tűnik kifizethetetlennek. A netes részhez meg akartam is írni, hogy majd őt kell megkérdezni, hogy milyen a net... :D viszont ez a LAN-cucc tényleg elég (~)kevés helyen érhető el az országban, a DSL-jük meg tényleg gyenge.
Livia Drusilla
Jugador d'estrella

2010.03.06. 02:49:35

barca99 írta: De mi a gond a műholdas tévézéssel? Nem a sátán műve az sem. Beltéri kell, de megszokható. Innentől kezdve meg a kutyát nem érdekli hol van DigiKábel.
A műholdas tévézéssel az említetteken kívül még az is gond, h pl. tömbházakban elég sok olyan lakás van, amelyeknek olyan a tájolása, h nem lehet tányért feltenni egyszerűen azért, mert arra nincsen műhold. Szóval, amelyik csatorna nincsen a kábeles szolgáltatók kínálatában, az a gyakorlatban egyszerűen nem létezik... :roll:
Kép
XAVI - INIESTA - MESSI - Neymar +++ - Milan:? - tán lesz feljebb is...am nem vagyok optimista...
Tim
Mezei fórumozó

2010.03.05. 21:40:02

Fecooo írta:barca99, nem én találtam ki, h drága a digisport a többi szolgáltatónak, olvastam róla, h még ősszel, amikor felajánlották a szolgáltatóknak a digisportot, olyan horribilis árat határoztak meg, amit egyszerűen nem fogadhattak el. a műholdas tv-vel meg az a bajom, h nálunk sok tv van... a set top box-ok nagyon drágák lennének ennyi tv-re...(minden szobában van+ebédlő+nappali)
Erről már volt szó régebben,ITT a link.

Aki lusta olvasni annak itt a lényeg:"Ráadásul a szolgáltatóktól származó információink szerint a DigiSport nem is olcsó: ha az összes előfizető által elérhető alapcsomagba rakják, nettó 90 forintba kerül, ha csak egy kisebb, digitális csomagba, akár nettó 320 forintot is elkér érte a cég. Mindez azt jelenti, hogy az 1000-2500 forint közötti alapcsomagok ára körülbelül 130 forinttal emelkedhet a DigiSport miatt, ha pedig csak a sportcsomagba kerülne, akár 400 forinttal is többet kellene fizetniük a fotelszurkolóknak az új sportcsatorna miatt."
Nekem havi 400 forint nem tűnik soknak..Valószínüleg egész más van a háttérben mint a "túl magas" ár.
A net szolgáltatásukról pedig csak a legjobbakat tudom mondani. Ár-érték arányban a legjobb az országban szerintem.

Kép

Ezt kapom 2500 forintért. 8)
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2010.03.05. 20:15:13

Fecooo írta:barca99, nem én találtam ki, h drága a digisport a többi szolgáltatónak, olvastam róla, h még ősszel, amikor felajánlották a szolgáltatóknak a digisportot, olyan horribilis árat határoztak meg, amit egyszerűen nem fogadhattak el. a műholdas tv-vel meg az a bajom, h nálunk sok tv van... a set top box-ok nagyon drágák lennének ennyi tv-re...(minden szobában van+ebédlő+nappali)

Elhiszem, hogy drágán próbálta meg akkor eladni, de hidd el, hogy előbb utóbb egymásra lesznek utalva (Digi és szolgáltatók), másrészt itt a példa, nálunk valahogy belefér az árba, majd meglesz nálatok is.

Hát igen, ez az STB hátránya, egy tv-re még oké. Ill. akár félre is tehetsz havi 3000 forintot, és csak a te tévéden lesz digi... bár akkor megint csak felmerül a kérdés, hogy akkor lényegében 1 csatornáért fizetsz 3000 Ft-ot... :)
istyke6
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.03.05. 20:01:25

Oooooooooooooooooo anyam. Holnap kezdodik a bajnoksag nekunk(foci), es ma egesz nap szakadott a ho+ fujt a szel, most mar csak abban remenykedem, hogy a 6 juniorbol nem en leszek az egyik kezdo.... meg csere sem akarok lenni holnap...
I <3 FCB
LM10
Director del Fútbol

2010.03.05. 20:00:37

Fecooo írta: a műholdas tv-vel meg az a bajom, h nálunk sok tv van... a set top box-ok nagyon drágák lennének ennyi tv-re...(minden szobában van+ebédlő+nappali)
Dettó. Ugyan ez van nálunk is. Ezért kéne valami megoldást kitalálni. :?
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.03.05. 19:59:17

barca99, nem én találtam ki, h drága a digisport a többi szolgáltatónak, olvastam róla, h még ősszel, amikor felajánlották a szolgáltatóknak a digisportot, olyan horribilis árat határoztak meg, amit egyszerűen nem fogadhattak el. a műholdas tv-vel meg az a bajom, h nálunk sok tv van... a set top box-ok nagyon drágák lennének ennyi tv-re...(minden szobában van+ebédlő+nappali)
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.03.05. 17:32:39

továbbra is tartom,ill biztos vagyok benne,h ősztől a mostani rossz arány (elég kevés %ban fogható a digisport), gyökeresen meg fog változni. nekik is így fogja megérni,és azoknak is akik még nem adták be a derekukat.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
barca99
Llegenda del Barça

2010.03.05. 17:30:11

Ha nem adnak túl a jogokon (nem tudom felmerült-e egyáltalán), akkor jön majd a DigiSport 2, mint a románoknál. :)
Robee
Barça B
Kapcsolat:

2010.03.05. 17:20:35

Én csak azt a költői kérdést szeretném feltenni, hogy vasárnap délutáni olasz-német-angol meccsekből mit fogok látni, ha jön ez a motogp is? Sorsolnak majd hogy mit adnak? A Bayern-Hamburgot is csak csúszással tudták adni...röhej. Sajnos ez a pénz....

Igen, van DigiSportom, de akkor végülis nekem is [auto_cenzúra]....nem? DE
barca99
Llegenda del Barça

2010.03.05. 17:06:34

Fecooo írta:a gond az Barca99, h akiknek nincs digi-kábelük( saccperkb 80-85 %- a tányéros tv-t hagyjuk...), azoktól elveszik a lehetőséget, h sportműsorokat nézzenek... a sport tv tudtommal azért a kezdetektől fogva nagyobb lefedettséggel rendelkezett, és a jogok megvásárlása mellett azért az elérhetőségen is próbáltak javítani... a digisek meg csak veszik-veszik a jogokat, de a lefedettség szinte egyáltalán nem nő... ha a többi szolgáltató végül beadja a derekát, azt mi nagyon meg fogjuk szívni, ugyanis minden többletktg-et ránk fognak hárítani( hallottuk, h a digisport kb annyiba kerülne 1-1 szolgáltatónak, mint mondjuk az HBO).
én szintén fibernetes vagyok és bőven elég nekem az a 3500, amit fizetek a családi csomagért, ha jönne a digisport, tuti nem úsznám meg 5ezer alatt... a nettel szintén elégedett vagyok.
arról nem is beszélve, h 2-3 év múlva meg jön még 1 szolgáltató, aki 1%-os lefedettséggel megvesz minden jogot, akkor megint nem lesz mit nézni... ez egy végeláthatatlan folyamat, és mi gyakorlatilag nem fogjuk látni sose a BL-t...(ez csak egy példa volt)
De mi a gond a műholdas tévézéssel? Nem a sátán műve az sem. Beltéri kell, de megszokható. Innentől kezdve meg a kutyát nem érdekli hol van DigiKábel.

Az árakról csak annyit, hogy most volt egy kis csörte a helyi kábelszolgáltatóval (tizenpárezres városban szolgáltat, hatalmas előfizetői bázisra nem építhet... :) 3600 Ft a legdrágább HBO-nélküli csomag) a tavaly bevezetett 6 új csatornából 5-öt el is vettek idén, mondván sokat dobna az előfizetési díjakon, köztük volt a SportKlub is spanyol kupával és BarcaTV-vel... Most viszont az információs csatornájukon ott az új infó, miszerint hamarosan fogható a DigiSport. És mondom mégegyszer, 3600 Ft az előfizetési díj, és nem hiszem, hogy 1500-2000 családnál nagyobb előfizetői bázisuk lenne.

A többi résszel sem értek egyet, egyszerűen elképzelhetelennek tartom a logikád, miszerint a DigiSport egy "elit" csatorna lenne, ami annyit dobna a díjakon, mint a premierfilmeket sugárzó HBO. 1000-1500 forintért nem sokan fizetnének elő egy(!) csatornára, ami megint csak azt hordozza magában, hogy kevés helyen elérhető, ami előbb utóbb nagyon nem éri meg a Diginek.

El fanático: a net kérdésen felesleges még dillemázni, egyrészt nem hiszem, hogy váltanod kellene (itthon helyi kábelszolgáltató adna netet is, mégis T van, Debrecenben Digi mellett van T), másrészt csak a DSL szolgáltatásuk gyenge, a LAN-ról még csak jókat hallottam.
senzu
Entrenador del Barça

2010.03.05. 16:47:11

Ráadásul ott van még a net is. Én tv-vel nem rendelkezem, SopCaston az esetek 90%ában kitűnően tudok nézni bármit akadás nélkül...
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.03.05. 16:38:40

Nem kell neki örülni,de túllihegni sem.

ez már a modern korok problémája, 6-7éve (na jó, 8-10) még külföldi bajnokságokat se igen lehetett látni, Blből is heti 1et (az most is megvan), volt a jó kis honi foci,meg néhány válogatott meccs (ami a focit illeti) aztán ágyő.

szóval persze érthető ha belekényelmesedés (deszépszó) után felháborítónak tűnik egy hosszabb pausa a kínálatok terén...de ezt úgy is megint egy hosszabb időszak követi,amikor ismét láthatjuk a dolgokat.

ez legyen a legnagyobb problémánk,ebben egyetérthetünk azt hiszem.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.03.05. 15:45:18

a gond az Barca99, h akiknek nincs digi-kábelük( saccperkb 80-85 %- a tányéros tv-t hagyjuk...), azoktól elveszik a lehetőséget, h sportműsorokat nézzenek... a sport tv tudtommal azért a kezdetektől fogva nagyobb lefedettséggel rendelkezett, és a jogok megvásárlása mellett azért az elérhetőségen is próbáltak javítani... a digisek meg csak veszik-veszik a jogokat, de a lefedettség szinte egyáltalán nem nő... ha a többi szolgáltató végül beadja a derekát, azt mi nagyon meg fogjuk szívni, ugyanis minden többletktg-et ránk fognak hárítani( hallottuk, h a digisport kb annyiba kerülne 1-1 szolgáltatónak, mint mondjuk az HBO).
én szintén fibernetes vagyok és bőven elég nekem az a 3500, amit fizetek a családi csomagért, ha jönne a digisport, tuti nem úsznám meg 5ezer alatt... a nettel szintén elégedett vagyok.
arról nem is beszélve, h 2-3 év múlva meg jön még 1 szolgáltató, aki 1%-os lefedettséggel megvesz minden jogot, akkor megint nem lesz mit nézni... ez egy végeláthatatlan folyamat, és mi gyakorlatilag nem fogjuk látni sose a BL-t...(ez csak egy példa volt)
El fanático
Entrenador del Barça

2010.03.05. 14:15:31

Hasonló gondjaim vannak nekem is a Digi TV-vel kapcsolatban, mint amiket Socio is megfogalmazott lentebb...
Egyrészt nekem a FiberNetes internet nagyon megfelel és árban is jó, mindaddig persze, amíg a kábeltv-jükre is előfizetek - szép kis árukapcsolás amúgy - ráadásul van olyan csatorna, amit a Digi nem biztosít / AXN Sci-fi úgy tudom nincs a Digi 3500ft-os csomagjában / viszont sajnos előbb-utóbb kénytelen leszek váltani...
Akkor viszont új Net-szolgáltató is kell, a Digi netjéről még senkitől-semmit nem hallottam, azok sem használják, akiknek amúgy DigiTV-jük van és ez azért elgondolkodtató... :roll:
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2010.03.05. 14:14:40

Öööö... tulajdonképpen miről folyik a vita? Vagy min is kellene felháborodni? Kicsit már nevetséges ez a folyamatos nyálverés, ami mindenhol megy. Bááázmeeeg, a Digi ezt is megvette... amikor a SportTV-n ment a PL, PD, SeriaA, meg ki tudja még, hogy akkor mi volt a franciákkal, portugálokkal, hollandokkal... akkor hányan voltak, aki annyiször köpte le a mocskos UPC-t, ahányszor tudta?

Most az a baj, hogy román, vagy hogy sok pénzt fektetnek bele, vagy hogy szakmiatlanok a közvetítések, vagy hogy nálad nem fogható? :roll:

Szerintem már kommentátorokban sincsenek annyira elmaradva, a meghívott vendégek meg bőven hozzák a magyar átlag színvonalat. Műholdas szolgáltatásuk meg a legolcsóbb, és már a minsőség is sokat javult, tehát az egész országban lehetőség van fogni.

Az meg az érem másik oldala, hogy nézők nélkül nekik sem éri meg ezekbe beruházni, mert ez is reklámokból tartja el magát. És akkor egy cég megkeresi őket, hogy egy sport-terméket kellene reklámozni, mekkora nézőszámot tudsz nekem ehhez biztosítani? És majd ehhez mérik az árat. Ez a rengeteg közvetítési jog mocskosul drága, ha nincs nézettség, nem lesz bevétel. Ebből meg két dolog következik. Tárgyalásokba kezdenek, megpróbálnak országosan elterjedni, hogy nőjön a nézőszám. Vagy csődbe mennek. Szerintem világos, melyik a járható út, amivel mindenki jól jár.

Szóval én azt mondom, hogy várjuk ki a végét, mert a SportTv pontosan így kezdte. :roll:
socio66

2010.03.05. 13:42:57

Röhej ez az egész.
Ezek amúgy honnan sz.rják ezt a sok pénzt? Mert gondolom kőkeményen megy a háttérben a licitálgatás a Sport tévé részéről is,de a Digi egyszerűen mindent felmarkol most már. Olasz,angol bajnokság,béel és MotoGp. Ha megszereznék a Forma 1 és a spanyol meccsek közvetítési jogait is,akkor gyakorlatilag egy csatornán összpontosulna az,ami miatt én tévét nézek..
Az a baj,hogy semmi kedvem átmenni ehhez a gusztustalan üzletpolitikát folytató céghez,ahol ráadásul színvonaltalanok a közvetítések,de sajnos muszáj lesz..
Lezárt